Julen 2011

Idag åker man hem mot Dorotea igen, det känns lite vemodigt, hade gärna stannat längre. Känns verkligen inte som julhelgen borde vara slut än, den har varit på tok för kort i år. Men jag har haft ännu en fantastisk jul med nära och kära. God mat, gott fika, riktigt fin julstämning och en massa fina klappar.
Har verkligen fått användbara saker, både till hemmet, kläder och annat smått och gott.
Åter igen, julhelgen har varit underbar! Nu är det bara nyårshelgen kvar, sedan tillbaka till vardagen. 2011 har varit en superbra år, undrar vad 2012 bjuder på.



Jag och pappa :)

Nej, nu tar man och vilar lite till.


Bröllop!

Så fick man lördagen 3 december äntligen gå på ett bröllop för första gången. Det var sååå vackert! Ett minne för livet. Trevligt sällskap och god mat. Jag fick den stora äran att baka två bröllopstårtor, så här såg resultatet ut.



Alla lyckönskningar till det nygifta paret!


27-28 november 2011

Som vanligt sent ute med uppdatering när jag gjort något speciellt, men inte alltför sent denna gång. Förra söndag, 27 nov, drog jag till Vilhelmina på morgonen för att plocka upp min kära mamma och ta henne en sväng, tidig födelsedagspresent. Det enda hon visste var´att vi skulle åka iväg och att hon var tvungen att vara ledig måndag 28 nov. Vi åkte kring 8-tiden, och hamnade tillsist i Umeå. Där checkade vi in på Hotell Winn och gick på stan. Sedan blev det middag på Taj Mahal, indiskt, och sedan gick vi raka vägen därifrån till folkets hus. Mamma hade nog trott att själva Umeåvistelsen var hennes födelsedagspresent men så var inte fallet. Det var på Idunteatern självaste presenten väntade. Hade bokat två biljetter till ELVIS- Forever, en hyllningskonsert till The King med Henrik Åberg och Jack Baymoore. Det hade hon verkligen inte förväntat sig. Hon blev glatt överraskad och kunde inte fatta att det var sant. Jag vet ju om att hon alltid velat se Henrik Åberg.
Föreställningen höll på i ca 2 timmar och var asbra! Verkligen över förväntan. Det var sannerligen en hyllningskonsert och inget annat. Fantastiskt duktiga var de! Jag köpte en skiva där som jag fick signerad av båda, och självklart passade vi på att fota :)


Jack Baymoore, Jag och Henrik Åberg


Mamma och Henrik.


På måndagen fortsatte vi prata om hur bra föreställningen var. Vi var nog alldeles lyriska! Sedan blev det en hel del shopping. Sammanfattningsvis verkade mamma jättenöjd, och det var jag också. Det är så roligt att vi har detta stora gemensamma intresse. Få se vad nästa Elvisgrej blir :P

Men idag är det ju egentligen den stora dagen. Idag fyller mamma år. Stort Grattis till världens bästa
Mamma!


 

RSS 2.0