På tisdag

Ja, jag har väl kanske inte nämnt det här i bloggen, men jag ska ju ut på en liten tripp med mor till veckan. Vi åker till vårt kära gamla Teneriffa på tisdag morgon :D Kommer fram på tisdag kväll till Playa de las Americas och vi blir borta en vecka. Gud så skönt med lite mer semester. Och åka till värmen, ska bli skönt nu när det börjar bli riktigt hurvens här. Roligt att åka med mamma också, hon tycker nog det är superkul att jag kan följa med henne, det tycker förtås jag med :)
Vi bor på samma hotell som tidigare år. Vi stormtrivs ju där, så varför byta?

Så imorgon ska jag väl även försöka börja packa. Åker till Vilhelmina någon gång under måndagen. Jag är ju ledig då med :)







Här går man in till receptionen. Bussen stannar alltså här utanför.


Alltså nu när jag sitter här och skriver så börjar jag fatta att jag ska iväg. Har som inte haft tid att hinna längta och tänka på det vilket har gjort att tiden bara sprungit iväg. Det känns otroligt konstigt att vi är där om ett par dagar. Blir 10:e gången vi är på Teneriffa. Man vet precis vars alla butiker och restauranger ligger och nästan vad dom heter med eftersom man gått där så mycket. Nej det ska bli riktigt roligt att återuppöeva gamla minnen igen trots att det bara är lite drygt 2 år sedan vi var dit. Men ändå. Känns både länge sedan och nyss.
Ja, vi kommer nog få trevligt.
En vecka blir dock det kortaste vi någonsin varit iväg jag och mamma :P Jag och älsklign var ju iväg en vecka till Mallis ifjol, och det var första gången jag bara var iväg en vecka. Det blir mammas första gång nu. Men det gick ju bra det med :)

 

Ha det gott!


Dålig uppdatering i dimman

Pluggdimman skulle jag säga. Gräver verkligen ner mig i dessa böcker en stund varje kväll. Nu håller vi på men en bokföringsövning på datorn som ska in på onsdag, men jag åker ju bort på tisdag så jag hade tänkt skicka in den helst imorgon. Så jag har suttit sedan klockan 10 i morse fram tills kl 17 ikväll med undantag för en timme då jag var ute och promenerade. Det har gått riktigt bra, har dock fastnat i en fråga nu som jag måste ha hjälp med. Men jag har gjort rätt mycket idag iaf :) Känns kanonbra! Såhär flitig imorgon också så hinner jag ju med mitt mål.

Puh! Vi är iaf i Doro i helgen. Guben jobbar. Så nu sitter jag och väntar in honom, om han kommer för att äta lite mat snart.

Kursen

Första provet, eller examination som det kallas, äger rum idag. Har suttit och pluggat nu sedan jag kom hem, uppdaterat mig lite grann och så vad gäller kap 1-3 som var någon vecka sedan man avslutade. Kapitel 4 var inte lättast heller för den delen. Känner mig smått trög ibland. Hade en plan att göra testet innan kl 18, men jag valde att skippa för det skulle bli så stressigt för min hjärna. Ska ju umgås en stund med S & E, fara och käka glass på byn kl 18, så jag gör examinationen senasre ikväll. Mest troligt efter idol. I lugn och ro. Man har bara 20 min på sig, undrar hur det ser ut ?... Allt sånt där tycker jag är läskigt innan man fått vara i kontakt med det.

Men det går nog vägen....annars gör det inte så mkt. Har valt att inte ställa för höga krav på mig själv med denna kurs. Gör den ju bara för egen del, för att det kan vara bra att ha med sig.

Jobbar på hemmaplan nu i 2 veckor. Känns otroligt bra!
Ska lämna in bilen i villis på onsdagmorgon för att byta vindruta. OCh på fredag är jag ledig för jakt! :)
Hoooooppppas turen kommer till mig nu då!




Nä, ha det gott!

Första veckan

En dag kvar, sen är redan första veckan efter semestern gjord. Då bär det iväg till Vilhelmina för jakt i helgen. Härliga tider! Som jag har önskat att jag kunde jagat denna vecka när det varit sånt kanonväder.

Nu ska jag plugga lite inna det är läggdags. Kvällarna går så fort! Ikväll har jag planterat Ljung som jag har vid ingången till vår lägenhet. Fantastiskt bra blev det tycker jag! Plantorna var enormt stora!



Igårkväll när jag kom hem bytte jag gardiner också. Är jättenöjd med det också. Blev helt bruna gardiner.
Dålig bild men det får duga.



Gör allt för att göra hösten lite trevligare. Gillar verkligen inte vetskapen om att vintern närmar sig igen. Men samtidigt tycker jag ju det är mysigt att få tända fönsterlamporna, ljus etc.




Nej, plugga på.


Saknar hjärtat:(

Sista semesterdagen

Nu börjar den sista semesterdagen på att vara avverkad. Men jag jobbar ju bara i tre veckor innan jag har semester i en och en halv vecka igen :) Så det könns ju bra. Men de här två veckorna har verkligen varit härliga. Har mest bara varit jag och älsklingen hela tiden, och vi har gjort både det ena och det andra och även hunnit vila ordentligt. Känns lite jobbigt att vi ska vara ifrån varandra nu i två veckor. Men det har ju gått förr.
Börjar som sagt jobba på måndag, när älgjakten börjar, vilket känns lite trist. Tro aldrig jag har varit på skjutbanan så mkt som i år. Var där senast idag och sköt lite. Så i år jagar jag endast på helgerna. Hoppas verkligen att turen kommer till mig denna höst. Har verkligen sett fram emot jakten nu när man övat i flera veckor. Men det är ju oftast dom första dagarna som är viktigast. I fjol var jag ju med hela första veckan och då hände det grejer.

Under semestern har vi ju som sagt hunnit med en mini-semester inom Norge och Sverige. Sedan har vi spenderat all tid i Borgafjäll. Vi har mest tagit det lugnt, spelat lite xbox, sovit en hel del, rökt kött, plockat svamp, varit på skjutbanan. Och jag har ätit en massa godis, har varit min störtsa last hela semestern. Men jag har faktiskt inte suttit stilla utan jag har promenerat nästan varje kväll men grannfrun. Trevligt värre.

Studierna har jag inte glömt. Jag har pysslat på varje dag och nu hade jag tänkt sätta mig till ro och läsa en stund igen.


På söndag åker jag till Vilhelmina. Jaktmötet ska jag ju vara med på. Och sen stannar jag där till måndag eftersom jag jobbar i Åsele. Känns onödigt att åka till doro bara för att sova.



Ha det gott!

RSS 2.0