Erika vidare!

Vilken spänning det var igår, jag trodde jag skulle spricka innan man fick veta resultatet. Kändes lite nervöst när man såg vilka som skulle tävla mot varandra, men när Clara och Sabina åkte ut på direkten kände jag mig lugn, för jag tyckte Erika och Mariette var bäst igår. Moa var ingen favorit hos mig. Och Erika gick vidare vilket känns superroligt! Det blir en spännande fortsättning!

Helt rätt som gick vidare igår. Ikväll är det dags för ett gäng killar igen.



Erika & Mariette


Doroteas Stolthet!

Sedan Idol 2009 gick av stapeln iår har jag ivrigt följt vartenda avsnitt för att inte missa en sekund av Erikas insats. Jag tror att hon kommer få en underbar Idol-resa och jag håller verkligen tummarna. Vi är så stolta över att få ha en talang som lyser upp Dorotea. Känns pirrigt inför kvällens avsnitt då det är hennes tur i kvalet. Ska bli såå spännande, och jag ska rösta för fulla muggar!





Ett stort lycka till ikväll Erika! Det här kommer du klara med glans!


Nyklippt

Ja, så var det dags för klippning idag igen. Försöker hålla mig inom ramen om tre månader mellan varje gång. Det tror jag är lagom. Hade ju tankar på att klippa av det långa håret, men det verkar inte så uppskattat bland många, och framförallt inte hos mig själv. Tyckte nog bara att det var dags för en förändring. Men jag har otaliga gånger varit i färd att klippa mig kortare, men det går bara inte. Jag kan ha bestämt migg men när jag sätter mig i salongen är det som om det slåt om direkt och allt jag säger när de frågar hur  jag vill ha det är "Ta bara det som behövs på topparna." Haha, men jag har ju ändå varit mer någad än nänsin det här året och åtminstone klippt upp håret. Jag är nöjd iaf. OCh så länge jag är nöjg kommer jag nog att vara långhårig.

Jaja, så här ser jag ut.





Imorgon arbetar jag min första dag på kontoret i Åsele. Ska bli superroligt!
Nu ska jag snart bänka mig framför teven och Idol, där man kanske får se ett bekant ansikte idag :D



/ S

This is it - Premiär 28 oktober 2009


Detta kommer bli spännande, och jag hoppas verkligen att jag får se den och att premiären visas inom räckhåll.
De sista repetitionerna inför de kommande 50 konserterna Michael Jackson skulle hållit i London, men som aldrig blev av, ihopklippta till en konsertfilm. Som sagt, Spännande!





Ser fram emot det.

.......

En snabb uppdatering med ett par bilder från förra veckan. Hade ju tänkt lägga in någon bild i söndags, men tröttheten tog över. 

Härligt väder som tusan var det de två första dagarna.















Det får duga!


Första jaktveckan

Det har varit dött här på bloggen i ytterligare en vecka nu pga älgjakt. Min plan var att uppdatera varje dag under den gångna veckan hur det gått, men jag misslyckades ganska rejält med det :P Vi har inte jagat i helgen men under veckan har det iaf blivit lite kött i boxen. Själv har jag inte fått skjuta än, men jag väntar med spänning på att få skjuta min första älg. Så det blir en spännande fortsättning på jakten. Har varit superroligt att vara med första veckan. Nu väntar en helg denna månad innan uppehållet. Sedan ser jag fram emot oktoberjakten då chanserna är goda :)

Är fortfarande kvar i Vilhelmina men ska så småningom dra mig tillbaka till Dorotea. Har en hel del att göra ikväll, och imorgon är det dags att börja jobba igen. Efter jobbet drar jag till Borgafjäll. Har ju inte träffat min älskling sen vi kom hem från Mallorca, vilket känns som evigheter sedan trots att det bara är 12 dar sedan. Men det var länge sedan vi var ifrån varandra så länge. Ska bli mysigt att ses en kväll, innan ytterligare en vecka isär väntar. Men sedan ä'r det dags att återvända till vårt underbara liv. Jobba, äta middag, kvällsmys, sova tillsammans. Det blir bra det :D Känns som det var ett tag sen vi levde vårt normala Busstations/Bank-liv.

Veckan i Vilhelmina har gått fort som tusan. Det är sant som man säger att tiden går fort när man har roligt. Trodde inte att en hel vecka skulle flyga iväg så fasligt fort. Men nästa helg är man ju tillbaka här igen. Är skönt att vara hemma och bli ompysslad av mamma. Vad skulle jag göra utan mamma!?

I övrigt har veckan bjudit på mycket roligt, och nu säger jag hejdå tills det är dags att uppdatera med lite bilder och så. Blir kanske ikväll om jag orkar.



Tjingeling!

Dan före dan

Imorse klev jag upp kl 8 för att rusta mig för att åka till skjutbanan med Ida. Vår första plan var att åka till banan i Dalasjö men igårkväll ändrade vi oss och beslöt oss för att åka till Granbergets i stället. Då vi kom dit imorse var det ett par bilar där och det kom bara fler så vi beslöt oss för att chansa och åka till Dalasjö ändå, och som tur var så var det ingen där på älgbanan :) Så vi började göra i ordning men hade lite problem, då kom Idas farbror och en till som skulle skjuta in bössan, och de fick gå före oss för i skulle ta mycket längre tid för oss, så vi passade på att ta en kopp kaffe. Det gick fort att de andra var klara så efter kaffet så började vi skjuta. Jag fick vara först och sköt in bössan så han gick rätt. Han gick lite fel till att börja med men nu jäklar är det ju kanon. Sedan sköt Ida och hennes bössa gick då redan bra den.

Fint väder och kanon sällskap. Var riktigt roligt, som alltid! Det får vi göra om!






I övrigt hann jag förbi Emelie en snabbis innan jag drog kursen mot Fäboberg för jaktmöte.
Imorgon  kl 05.30 ska jag vara på plats. Det blir spännande att vara med hela första veckan.

God jaktlycka allesammans som ska ut i skogen!

Forest Lawn Memorial Park

Två månader efter sin död, fördes Michael Jackson inatt (svensk tid) till sista vilan. Kring 200 vänner och släktingar deltog. Ceremonin ägde rum i Glendale, vid Forest Lawn Memorial Park. Läste dock att det fortfarande inte är säkert om han ska begravas där, trots att 12 begravningsplatser blivit köpta.

Jag tycker det är så hemskt att han inte fått bli jordfäst när det gått så otroligt länge. Två månader är lång tid. Hoppas verkligen de bestämmer sig snart så att han får begravas, så det inte dröjer ytterligare någon månad innan jordfästning sker, trots att begravningen ägt rum.

I vilket fall ägnar jag en tanke åt den stora stjärnan idag. Ceremonin såg ut att vara jättefin.



Michael Jackson 29 aug 1958 - 25 jun 2009



.




Hans själ har lämnat hans kropp, men han kommer alltid leva vidare genom musiken. Det som han lämnat efter sig här på jorden är evigt.   



.

Smile though your heart is aching
Smile even though it's breaking
When there are clouds in the sky
You'll get by
If you smile through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow
You'll see the sun come shining through for you

Light up your face with gladness
Hide every trace of sadness
Although a tear may be ever so near
That's the time you must keep on trying
Smile what's the use of crying
You'll find that life is still worthwhile
If you just smile

.


Älgjakt i Fäboberget

Älgjakten närmar sig med stormsteg och jag har packat väskan för att dra kursen mot Vilhelmina imorgon efter jobbet. Bössan är putsad och radion är med. Bara till att ordna matsäck på måndagmorgon och dra iväg mot Fäboberget. Känns faktiskt roligt! Spännande att vara med hela första veckan, vilket det förhoppningsvis blir om inget annat händer :) Kanske man har en chans.

På söndag blire skjutbanan i Dalasjö med bästaste Ida. Som jag saknat henne när vi inte hunnit umgås så mycket större delen av sommarn. Men nu jäklar kanske det är god tid att ta sig i kragen och ses oftare igen :)

Nej, nu är det läggdags! Jobb imorgon, sen helg och en veckas älgjakt.


Bjuder på en bild från fjolårets jakt.



God jaktlycka!


Ma höres.


Palma de Mallorca

Vi är nu hemkomna, välbehållna, från Mallorca. Landade på Sagadal flygplats i Vilhelmina igårkväll efter 21.30, då flyget var försenat från Stockholm pga. tekniska problem.

Veckan har varit helt underbar! Vi har solat, badat, ätit gott och bara myst av att vara tillsammans, bara vi två. Det var verkligen underbart att bara vara tillsammans och inte ha någon i närheten. Bara vara i varandras närhet och njuta. En riktig mysresa skulle jag säga. Jag som är en sådan romantiker. Detta var romantiskt om något!

Resan till Stockholm förra måndagen gick bara bra. Vi övernattade på Ibis, 5 min från Arlanda, och kl. 07.15 på tisdagsmorgonen bar det iväg mot Palma de Mallorca. Det var väldigt vackert från flygplanet där vi flög in över ön. Man såg riktigt hur varmt det var.

Vita stränder, finkornig sand, fint hotell och mycket sol. Vackert var det och skönt med värme!
Vi tillbringade dagarna antingen på stranden som låg ca 300 m från vårt hotell, eller i relaxavdelningen på hotellet som var avsedd för vuxna, dvs. inga barnfamiljer var där inne vilket gjorde att det var lugnt och fridfullt.
Poolen i relaxen var utrustad med 3 olika sorters bubbelbad samt 3 sorters massageduschar. Helmysigt var det! Dessutom var det inte solstolar där inne utan snarare solsängar med riktig madrass och kuddar, typ som en mindre typ av dubbelsäng. 25 st fanns det, och det var bara unga par och pensionärer där. Riktig lyx kändes det som.

Frukostbuffén på hotellet var verkligen kanon! Kunde inte varit bättre. Det var både kall och varm mat. Yoghurt, flingor, musli, färsk frukt (ananas, melon), färska bär, flera sorters bröd, te, kaffe, juice, pannkakor, bacon, ägg, vita bönor, potatisbullar, ja listan kan göras lång. Väl värt det!


Finns mycket att berätta, men jag lägger upp ett par bilder i stället :D


Stockholm Arlanda samt flygresan



Vårt hotellrum (en del av det, det var ett lägenhetshotell så vi hade en liten köksdel och såklart bad och wc)
samt utsikt från balkongen



Restaurangen där frukostbuffén höll till



Den vita sandstranden

Restaurangen nere vid poolområdet, sweet och ingången till hotellet som hette Viva Tropic.



Stranden på kvällen och båthamnen



Elvisshow (minimusikal) på hotellet



I receptionen

Middag på en av de restauranger vi tyckte bra om

Relaxavdelningen 18+ och solnedgång

Jag

Vi på kvällspromenad





Ja, bilderna är många, men här är i alla fall ett smakprov.





Tack älskling för en underbar resa!

Alla nya minnen med dig är vackra.






Mallorca 2009



RSS 2.0