Slutuppgifter

Vi har fått två jävligt jobbiga uppgifter i rättskunskap och internationell ekonomi. Jag orkar inte, det är bara att inse att jag inte kommer klara av de uppgifterna. Tur att det snart är över allting och att jag vet att några betyg ser fina ut i alla fall. Alla behöver ju inte vara bra heller.

Framtiden ser ljus ut. Sommaren och hösten kommer bli underbara. Tycker dock inte om höst, men den kommer förgyllas på annat sätt själv i år. Ingen skola heller, det blir jobb i stället vilket känns bra.

Nu har jag slutat, så jag funderar på att åka hem och äta något eftersom det var skitmat på skolan idag. Det skulle vara köttbullar men det var nån jävla biff som såg rå ut och smaka inte så värst bra.

Frankrike-resan närmar sig och jag känner mig fortfarande inte så jätte motiverad. tre veckor kvar. hoppas motivationen kommer.

imorgon får jag äntligen åka ivåg och spendera "långledigheten" med kärleken. Alltid lika underbart. Hoppas dte är fint väder imorgon. Idag har det väl inte varit så kanonfint som det skulle vara va? Inte på förmiddagen i alla fall, men nu verkar det väl helt okej.

Ska jag åka hem? Eller ska jag fortsätta plugga ett tag till? Hm....ska fundera ett tag.

Ha det bra så länge.

Jobb

Ska jobba imorgon igen. 15.00-21.15. Känns jävligt bra. Slutar dessutom kl 13.00 imorgon så jag missar inget. ångrar att jag inte jobbade idag också, men vad fan.
Fick erbjudande om onsdag också men det sket sig för då har jag mationellt prov.
På onsdag ska jag till Dorotea också och fira Valborg med älskling <3
Betalningarna till balen börjar komma in också, det är bra.

Nej nu ska jag väl se på glamour, som jag alltid gör på kvällarna :)

image25
Ridge Forrester (Ronn Moss) & Brooke Logan (Katherine Kelly Lang)

Nackspärr

Frikkin Frikkin jävla nightmare det är med nackspärr. Jag har kommit fram till en sak, jag tål fan inte smärta. Så fort jag får minsta lilla ont någonstans så blir jag galen. Nu kan jag knappt röra på huvudet så det här är nog lite värre än att ha lite ont.
Näe, kaffekoppen kallnar. Ska ha information & layout nu.

Anmälan

Nu har jag gjort bindande anmälan till balen, känns bra. Dessutom har vi lastbilen till studenten, vilket också är ett problem mindre.

Inte mycket mer att säga just nu.

Konsum

Jag jobbar idag. Känns jävligt skönt med tanke på att det försvann lite pengar igår i umeå, men jag hittade i princip allt jag behövde och lite till:P
Började kl 11 idag, slutar 21,00. Söndagar är bra när man får jobba. Skulle kunna ha jobbat imorgon också men jag insåg inte att jag hade endast två lektioner mellan dom tiderna jag skulle ha jobbat, som dessutom var onödiga att vara på, förrän det var för sent. Så nu blir det skola som vanligt imorgon.

Sitter på kontoret just nu och fikar. Ganska nice. Dricker kaffe och käkar en skinmacka. På söndagar gör personalen fika tillsammans så jag behövde bara gå hit och sätta mig och vräka i mig, som är precis vad jag gör just nu.

Har på grund av Umeå resan och jobbet inte hunnit räkna någon matte i helgen som jag hade tänkt. Men som tur är så är det två cekor kvar, knappt, till nationella provet. Jag ska nog klara det i alla fall. Men jag behöver räkna, minns fan ingenting. Usch för matte C.

Nej nu ska jag fortsätta dricka kaffe i lugn och ro.

Längtar till onsdag!

Vår

Vilket underbart väder det har varit den här veckan! Hoppas det fortsätter under helgen. Imorgon ska jag till Umeå och inhandla det som fattas inför de två stora dagarna som väntar, balen och studenten.

Just nu sitter jag på Dorotea Busstation hos älskling. Åker på skolan med 10 bussen. Orka gå på teater, känns så jävla ovärt.

Ska sätta mig och rätta till lite gamla uppgifter när jag kommer på skolan. Ikväll blir det däckbyte och kanske tvätta bilen. Imorgon Umeå.

Vill så gärna träna fotboll nu när det går träna ute på konstgräset, typiskt att jag blev sjuk igen. Nästa vecka är vi ju ledig torsdag-fredag så jag lär fara tillbaka hit på onsdag redan. blir ingen träning då heller :(

Jävla skit

Skit skit skit skit!
Har just gjort ett engelska lyssna test. Thank God att det inte var det nationella. Jag hatar lyssna övningar för jag kan fan inte koncentrera mig riktigt och medan jag antecknar hör jag typ ingenting. Usch!
Känns jävligt surt att man måste rätta till uppgifter som man redan gjort och lämna in dem ytterligare en gång, det känns tungt! Verkligen. Men men, nu är det inte länge kvar.
Igår fick vi våra studentmössor, kändes bra. Idag har vi haft informationsmöte angående balen, det var ju cokså bra så att alla har lite mer koll över betalning och så.
Nu ska jag snart till Dorotea, saknar. Jag har inte mått så bra den här veckan så därför har jag inte skrivit så mycket och dessutom betett mig ganska konstigt.
Skulle kännas bra att få prata ut.

Solen skiner och studenten närmar sig. Även resan till frankrike 2008.05.20. Ska bli intressant men just nu känner jag mig inte riktigt motiverad. Det kommer väl när det närmar sig ännu mer. Om fyra veckor sitter jag i alla fall inte här och skriver. Jag befinner mig någonstans i Paris.

Tjingeling!

Sjukt

Det var några dagar sen. Har haft en underbar helg med SPA och skoteråkning. Nu är jag dock förkyld igen. Jag fattar inte. Hoppas det går över fort i alla fall. Kände för att stanna hemma men går på skolan endast för att Arbetsförmedlingen ska komma och informera och för att jag ska hämta svenska texthäftet. Är ju nationellt prov på fokets hus imorgon. Gruvar.

På lördag ska jag till umeå. Är så mycket jag behöver men hoppas jag kan sålla bort det som inte är så viktigt, annars blir det dyrt :S

Just fan, frukost! Måste skynda mig.


Studera mera

Nu har jag skickat in anmälning till universitet. Sökte på två utbildningar. Men tro inte att jag tänker plugga för det. Skulle bara vara roligt att se om man kommer in :P

Dagen efter

Solen skiner!, fortfarande tror jag. Jag är pigg och glad och ångrar inte ett dugg att jag inte drack igår. Vilken jävla fest, om man kan kalla det fest, jag vet inte. Det var en väldigt häldeserik kväll och så här i efterhand så har jag mycket att skratta åt. Det var väldigt treligt vid middagen i alla fall men efter ett tag blev det ganska segt att sitta där. Vi fortsatte mot Marias lägenhet och där sjöng vi SingStar och spelade guitarhero vilket var väldigt roligt måste jag säga, men jävulskt svårt. Jag klarade ju knappt av det i nyktert tillstånd så hur skulle man då klara av det i onyktert tillstånd? Många gjorde nog inte det :P
Det blev dock ingen fotbollsträning för min del, mest för att alla tyckte att fotbollen finns ju alltid var om man vill spela men klassen finns bara till 5 juni. Jag var för övrogt väldigt trött kl nio redan och ögona sved. Nio på kvällen är verkligen ingen bra träningstid måste jag säga. Jag sover ju fasen tidigt på kvällarna. Dessutom har man ju varit vaken sen halv åtta, igår var jag vaken halv sju, och då har man varit uppe alldeles för länge för att spela fotboll. Men det får bli nästa vecka kanske, vi ser väl.

Imorse vaknade jag av solskenet 06.43, och vad väldigt nöjd över att jag mådde galant och att solen sken såklart. Somnade om till 07.30 och klev sedan upp och fikade och duschade.
Känner nu att jag åt på tok för lite frukost. Börjar känna mig rejält hungrig redan. Vilken tur att det är palt idag.

50-dagars

Ikväll har klassen tänkt käka på Krogen och sedan festa. Jag däremot hade inte tänkt dricka, mest för att jag inte riktigt har känt mig pepp på det. Har planer om att fara och träna kl 21.00 i stället. Vi får väl se hur det blir med det.
Kvällen kommer i alla fall att innehålla GuitarHero och SingStar, samt alkohol, för vissa då.
Men jag känner faktiskt inte att jag missar alltför mycket. Och jag är ju inte ensam. Alltid trevligt att umgås i alla fall :)

Idag har jag gjort bort mitt argumenterande tal på Folkets Hus. Måste säga att dte är bland de roligaste saker jag gjort under hela min gymnasietid. Det gick bra tror jag, och jag var inte ett dugg nervös som jag trodde jag skulle vara. Nu ska jag skriva min lilla franska uppgift och skicka in den. Vet inte riktigt om vi skulle skicka in, men jag gör det för säkerhets skull.

Men Sabitha, vad blir det nu då? Fotboll? Umgås? Fotboll? Umgås? Ska du välja eller nöja dig med att du hinner med båda alternativen. Vi får väl se vad som händer.

Äntligen!

Bokrecensionen är inlämnad. Den blev lika dålig som alla andra engelska grejer jag gjort i år. Nu så har jag gjort nästan allt jag behöver göra för denna vecka. Har en franska uppgift kvar. Kommer säkert glömma bort det.

Imorgon är det 50-dagars. Har ingen lust alls att fara ut så jag tror jag nöjer mig med att kanske käka och umgås ett tag och sedan dra iväg på fotbollsträning. Det var länge sen som fasen. Någon gång i november kanske. Ska bli intressant.

Vredens Druvor

Läste den här på svenskan just efter jullovet tror jag om jag inte minns fel. Vi skulle välja en bok av en känd författare och sedan skriva en litteraturanalys. Jag valde efter många om och men att läsa Vredens Druvor av ingen annan än John Steinbeck. Jag kan inte påstå att jag tycker om att läsa böcker, men det här var verkligen en bra bok. Den var lätt att ta sig igenom trots att den var så tjock. Men ett bra val om man gillar att läsa, och kanske även om man inte gillar att läsa:P


My heart


image24


Look into my eyes you will see
What you mean to me
Search your heart, search your soul

When you find me there you'll search no more
Don't tell me it's not worth trying for
You can't tell me it's not worth dying for
You know it's true

Everything I do, I do it for you

Look into your heart you will find
There's nothing there to hide
Take me as I am, take my life
I would give it all, I would sacrifice
Don't tell me it's not worth fighting for
I can't help it, there's nothing I want more
You know it's true
Everything I do, I do it for you

There's no love like your love
And no other could give more love
There's nowhere unless you're there
All the time, all the way

Inget bra boktips

Jag sitter och skriver min engelska bokrecension nu. Har dock inte riktigt läst ut oken än men dne är så seg. Tänkte jag kunde börja skriva den i alla fall. Det går framåt men snart fastnar jag väl. Hade faktiskt tänkt tipsa om boken som en bra bok, men jag tänker inte göra det för nu inser jag att den inte alls var så bra. Kan bero på att jag är så leds på att läsa. Jag kanske ändrar mig när jag läst ut den, vem vet.

Idag SKA jag ändå skicka in den! Jag får väl läsa det sista ikväll och skicka in rapporten sen.

Bara fem veckor kvar ungefär tills vi ska åka till Frankrike. Känns nästan gruvsamt samtidigt. Är så himla mycket nu de närmsta två månaderna så jag kommer explodera! Men det löser sig. Allt löser sig. Allt.


Anna

Nu sitter jag hos Anna medan hon hämtar sin tvätt. Vi ska snart äta chips och se på körslaget :D Känns som jag börjar vara i form igen vad gäller humöret. Men det var jobbigt ett tag. Tur att jag har Anna som förstår.
Körslaget är för övrigt ett väldigt bra program tycker jag, väldigt roligt och underhållande jämfört med mycket annat skit som går på tv.

Jag lyckades bra med mitt tal idag och är nästan klar. Fastnade tillslut helt när jag insåg att jag inte kunde göra något mer utan Powerpoint. Har ju det jag gjort i Powerpoint på skolan och minns inte i vilket ordning jag lagt sidorna. Dessutom måste jag nog lägga till några sidor också.

Jag tvivlar just nu på att jag kommer kunna lämna in bokrecensionen till engelskan på måndag. Känns inte så jävla självklart just nu.

Nu kom Anna tillbaka så vi måste hämta chipsen :D

Fortsatt trevlig lördagkväll!

Jävulskt less

Jag fattar inte. Man behöver bara öppna käften för att folk ska bli så jävla sur. Fan vad less jag blir.
Sitter och förbereder mitt tal (igen). Har fastnat lite. Vet inte riktigt i vilken ordning jag ska säga allt. Men det löser sig nog innan onsdag.

Ska hälsa på Anna en sväng ikväll. Det var länge sen känns det som.

Igår såg jag och Shiromi på en skräckfilm som var väldigt konstig i början, men sen blev den faktiskt ganska bra. Det var väldigt trevligt:) Och vi bakade chokladbollar vilket jag inte gjort på minst två år. Kan var ännu längre sen.

Nej, nu ska jag fortsätta vara sur och less.

Segt idag

Vilke lång dag det här har varit! Känns som jag varit här sen igår. Nu har jag i alla fall slutat, ska försöka fila lite på hur jag ska lägga upp mitt argumenterande tall tills nästa vecka som jag har för avsikt att försöka göra klockrent! Hoppas bara att nervositeten inte tar över när jag väl står där.
Har just piggat upp mig med en kopp kaffe vilket innebär att det troligtvis kommer fungera skitbra att plugga nu, hoppas jag. Om en timme ska jag gå till skåpet och hämta mina grejer så jag kan åka till dorotea:) längtar tills jag väl är framme!

Min mage kurrar. Uääh!

En flitig timme, kommer nu.

Profil

Nu har jag skrivit en liten beskrivning om mig själv vilken blev väldigt kort och konstig måste jag säga för jag kan inte komma på vad jag skulle kunna skriva. Den får stå kvar som den är tills jag kommer på något bättre helt enkelt. Två lektioner avklarade. Nu ska jag ha matte i 80 min, sedan blir det engelska.
Om fem timmar befinner jag mig på en mycket bättre plats än denna, den absolut bästa plats jag vet, ett par trygga kärleksfulla armar :)

Nu kom lärarn.....

Redovisningen

Ja, redovisningen på engelskan är bortgjort, känns så jävla bra! Det värsta var bara att en kvinna från skolverket var och lyssnade. Men jag klarade det. Kändes som jag pratade skitfort och endast två minuter men det gjorde jag tydligen inte enligt åhörarna. De sa att jag verkade helt lugn men det var jag verkligen inte. Däremot var det ganska roligt att prata trots att jag var så jäkla nervös.

Prövade min balklänning ikväll igen och funderade lite på hur man kan sy in den så det blir bra. Tror faktiskt att det kommer lösa sig väldigt bra tillslut. Inte länge kvar nu.

Imorgon åker jag och myser i Dorotea. Mamma har bakat rulltårta till sötnos idag
.

Mina naglar börjar kännas långa igen. Är lite småjobbigt att skriva.

bla bla bla...

Orkar inte läsa min engelska bok..

Bla bla

Angående svenska redovisningarna på FH idag. Dåligt att det var så många borta. Halva gruppen. Det betyder att nästa gång är det den grupp som ska vara nästa vecka som får redovisa och de som inte var närvarande idag kommer troligtvis inte att hinna redovisa nästa gång om alla i vår grupp är där. Synd.

Jaja that's it.... godnatt.

Gammal bild men jag gillar den.

Träningsvärk

Jag klarade det igår. Fullföljde båda passen, men måste säga att det andra, spinning, gick jävligt tungt för benen efter att ha tränat i två timmar innan. Men jag gjorde så gott jag kunde och efteråt kändes det helt underbart! Idag har jag dock ont lite här och där men det är väl ganska okej.
Idag är det redovisning på engelskan. Tänkte att jag skulle gå och knåpa ihop lite Elvis grejer som jag ska ta med mig nu. Glömde totalt att jag hade läxa i franska tills idag, men jag hinner nog läsa den texten på lunchen. Är jävligt trött idag, orkar knappt röra på mig, hade gärna tagit lite sovmorgon.

Nej, nu måste jag nog försöka röra på mig vare sig jag vill eller inte.

image21



Jävla väder!

Vilket frikkin jävla skitväder det är! Kan inte fatta. När ska det ta slut? Men det är väl så här det brukar vara varje år när det är på väg att bli vår. Imorse var jag så grymt trött och frusen men sen vart jag pigg efter idrotten. Har pluggat på flitigt idag med. Blev bara något irriterad på den bärbara datorn jag använde sista lektionen. Skolans satans bärbara datorer är fan inget att ha. De blir bara sämre och sämre. Och jag slår vad om att dom köper in nya till hösten, efter man har gått ut och inte längre har någon användning för dem.
Det närmar sig verkligen med stormsteg nu. Jag kan se ljuset! Även fast det är ganska grått och dystert. Vecka 18 kommer studentmössorna. Ser fram emot det.

Imorgon är det aktivitetsdag. Det blir aerobics förmiddag och spinning eftermiddag. Tufft för den som inte har tränat ordentligt på väldigt länge. Ska bli roligt i alla fall.

Rättade till min franskauppgift och skickade in den igen idag. Kändes ändå som jag lyckades lägga till det som fattades riktigt bra även fast jag anser att det är sjukt svårt att skriva på ett språk där grammatiken skiljer sig så mycket från vårt språk.

Nej, nu blir det kvällsfika för min del.

Night Night!

Cykel på köpet

Hallå igen, jag vill inte se tv. Är inte så mycket bättre att sitta vid datorn heller. Måste bara säga att jag håller på bli fullkomligt galen på Dogge Doggelito och den där jävla "Cykel på köpet"-reklamen! Helt jävla sjukt att dom kör den varenda jävla reklampaus.

Nu vill jag snart sova! Eller åtminstone lägga mig i sängen och försöka sova. Lär gå ganska fort trots att jag vakna så sent. Har ju ändå bara degat hela dagen.

Funderar på att vara ambitiös i veckan och verkligen göra bort allt jag borde göra. Kommer kännas så bra efteråt. Egentligen ska jag bara läsa en bok och skriva en recension till den vad jag vet i alla fall. Borde väl gå ganska smärtfritt.

Jag hatar söndagar

Egentligen borde jag inte hata söndaar för det är ju en ledig dag. Men det känns mest jobbigt hela dagen för att man vet att nästa dag är det skola. Usch! Fast å andra sidan så har jag inte mycket för mig så varför inte.
10 veckor kvar nu. 1 vecka kommer att spenderas i Frankrike med franska kursen. Bara jag, två elever till och läraren. Känns ganska kul faktiskt att få åka till Paris på skolan bekostnad :P

Jag har hicka och det är för tredje gången idag, tror jag blir galen. Undra vad det beror på. Klev för övrigt upp halv 2 idag och sedan dess har jag bara legat framför tven. Ganska tråkigt.
Nya avsnitt av One tree hill, önska jag kom ihåg att titta. Började se nu men så vart det middag, är väl inte slut än men vad fan., har ju liks missat typ hela avsnittet nu så.

De är en oroväckande tid framför mig. Men man tar sig nog igenom det med. Sen börjar livet.

Lördag

Varför sover man så länge? Dagen går alldeles för fort då! Sen så har jag pluggat massa och läst bok, så nu är klockan helt plötsligt halv 5. Helt otroligt!!

Nu ska jag väl se tv ett tag men jag vill inte det. Är så leds på att sitta still. På tisdag har vi aktivitetsdag, då blir det aerobics och spinning. Ska bli skönt att röra på sig.

Fortsatt trevligt helg då!

Fredagkväll

vilken härlig kväll, fredagkväll när du och jag får va tillsammans :)

Vi sitter och ser Talang 2008 men nu är det paus. Har bara myst ikväll vilket är helt underbart. Känns så bra att vara tillbaka i en trygg famn igen. Jag fattar inte hur bra det kan kännas!

Är rätt trött måste jag säga. Ska bli härligt att sova!

Finally

Ja, nu är det inte länge kvar. Nu ger jag upp pluggandet för denna gång. Jag hann i alla fall föreberda för nästan hälften av min muntliga redovisning om Elvis och dessutom rättade jag min rapport vilken nu är inskickad :) Känns bra. Nu ska jag bara packa ner skolböckerna och sen drar jag till Dorotea :) Underbart!

481203-20



Lite suddig bild men jag gillar den!
Älskar! <3


Fredag eftermiddag

481203-18
Varför? Ibland förstår jag mig inte på det här med skolan. Vi började franskan tidigare, och sen slutade vi jättemycket tidigare för då skulle Helena diskutera min franska uppgift samt projektrapporten med mig. Det visade sig då att klockan bara var 14.40 när jag slutade. Missade alltså bussen men 30 minuter. Kanske var meningen, för då kommer jag ju få ännu mer gjort under den dryga timmen som är kvar innan jag ska gå till bussen. Bra bra, då kanske jag inte behöver göra mycket annat än att läsa i helgen, så då kommer jag ha massor med tid till att bara mysa. Hoppas att jag atr mig för att läsa iaf :S

Ska försöka fundera ut hur jag ska lägga upp redovisningen om Elvis Presley på engelskan, samt hur jag ska göra min powerpointredovisning till svenskan om Fairtrade och så ska jag på en gång rätta till projektrapporten:) Hoppas jag lyckas med min plan. Snabba på och arbeta helt enkelt!


09.09

Nu sitter jag i biblioteket på skolan och tänker sätta igång med pluggandet. Det är tre timmat kvar tills min första lektion så jag har plenty of time! Längtar tills jag får åka till en varm famn ikväll. Anna, jag förstod inte vad du menade men brun arm grejen först men sen kom jag på det ;P Sant!

Jag ska göra en power-point presentation för en redovisning för första gången under hela min skoltid tror jag. Ska bli intressant.

The Bold & The Beautiful

Nu har jag sett på dagens två avsnitt av Glamour (The Bold & The Beautiful). Jag vet, alla säger att det är jättedåligt, och det är det nog också, men det är en sådan där jäkla serie osm man bara fastnar i en om ser ett tag. Det är nästan jobbigt att missa några avsnitt för det händer saker hela tiden. Jag blir mest irriterad när jag kollar också för det är så jävla dumt men jag kan inte låta bli. Jag och mamma är helt fast.

481203-17


Här är i alla fall det nuvarande Glamour-gänget.

Fredag

Imorgon är det fredag igen. Den här veckan har ju gått ganska smärtfritt var gäller skola men inte vad gäller att vara sjuk. Idag mår jag riktigt bra men stannade hemma i alla fall, kändes så meningslöst att fara på skolan. Känslan var nog rätt för jag fick höra att mattelektionen idag var inställd och många hade missuppfattat att det var teachers call på engelskan så det var inte många där heller. Det betyder att jag i princip bara missade en lektion, franska. Tror inte det var så mycket att missa heller. Har försökt göra reserepportaget som skulle vara inlämnat innan påsk, utan att jag visste om det. Hade tänkt lämna in det imorgon. Det blir inge bra, men det får helt enkelt bli som det blir. Huvudsaken att man har lämna in något som ser hyfsat bra ut. Det verkar som resan till Frankrike blir av i alla fall, i maj. Typ en vecka innan balen. Jag känner mig ganska stressad över allt som kommer hända i maj. Tur att allt som har med skolan att göra snart är över, för ett tag.

Vad jag vet just nu ska jag till Dorotea imorgon och mysa. Det är väl ganska mycket av den anledningen som jag har stannat hemma så länge för att bli riktigt frisk:) Det ska bli underbart att spendera helgen med den man älskar.

481203-16
Du betyder allt för mig. Vad skulle jag ta mig till utan dig. Mitt liv är endast komplett med dig vid min sida.
Du gör mig hel

Funderingar

I mitt huvud rusar tusentals tankar omkring. Just nu har jga myror i brallan för jag vet inte vad jag ska ta mig till. Vad ska jag göra? Jag blir stressad av att ligga hemm aoch vara sjuk, jag skulle behöva göra ågot vettigt. Då kom jag på idén,alldeles nyss, att jag skulle ta och arbeta med mitt tal, men jag har ju inte de rätta papperna här! Dessutom vet jag inte riktigt var jag har dom heller. Det blir alltså andra gången jag tappar dom.
Det är fan farligt att ha lov, för man kommer nästan inte igång igen efteråt. Det är ganska mycket som ska göras nu men jag orkar inte tänka på det. Jag tar det som det kommer just nu. Känns bra att evta att jag inte ska ha mitt tal förrän 16/4. Trodde det skulle vara nästa vecka men jag hamnade i den andra gruppen.
Det är oklart när jag ska ha mitt bokprat också.
Skrev till läraren idag och hon skulle tänka på saken. Känns bra eftersom jag inte kommit så långt med boken. Bokrapporten ska dock lämnas in nästa fredag. Dessutom ska jag ha ett muntligt föredrag på engelska nästa vecka, om Elvis Presley. Inte så otippat kanske, men den här gången var det inte min idé :P Det löser sig nog.

Nej, nu ska jag sitta och fundera en stund över vad jags ka hitta på.

Våren är här

Vilket kanonväder! Och jag sitter hemma och är sjuk. Igår låg jag hela dagen, idag är det så pass att jag kan sitta upp i alla fall. Tänker försöka vara snäll och hålla mig inne så det blir bättre med mig. Vill ju kunna åka till min andra hälft på fredag, som för övrigt också är sjuk, fortfarande.

I förrgår fick jag finally min studentklänning. Den var nästan finare än vad den såg ut att vara tyckte jag, och den passade. Väldigt söt. Jag är nöjd.
Nu har jag i princip fixat allt, ska bara köpa skor till balen och studenten tror jag. Kanske nå smycken, men annars är det nog klart. Förutom balfrisyren, det är lite oklart än vem som ska göra den men det ordnar sig
nog.

För övrigt sitter jag här och funderar på om jag ska lägga mig ner igen och kanske läsa engelskaboken. Skulle ha haft bokprat idag men eftersom jag är sjuk så var ju inte det möjligt.

Igår bokade mamma inrikesbiljetterna. Bara några månader kvar, tills vi än en gång åker till underbara Teneriffa.
Förstår bara inte hur jag ska kunna vara utan älskling så länge! Men det ska väl gå, är ju trots allt bara några veckor. Vi pratar ju inte direkt år. Gruvar lite ändå. Fast det smäller väl bara till så är allt bortgjort. Ska bli härligt med ytterligare en semester i alla fall :)

Vi åker alltså med Skyways till Stockholm, sedan blir det SpanAir vidare till Tenerife och Playa de las Americas där vi bor på hotell Parque Santiago III.


RSS 2.0