Kvälls-& morgonpromenad

Känner mig ändå ganska duktig med tanke på hur otroligt lat jag varit den senaste tiden, eller kanske till och med det senaste året :S Älskling och jag var ute och promenerade igår kväll, vilket var väldigt mysigt. Är så friskt och härligt ute nu. Alldeles perfekt för att promenera. Vi gick i alla fall från oss hem till Klövervägen och sedan tillbaka. Plus att vi båda hade gått till och från jobbet, så det var ju riktigt lyckat. Imorse hann jag även promenera än timme innan jag gick till jobbet, dock själv, men riktigt härligt det med trots att jag var så otroligt trött imorse, som vanligt :P

Idag ska jag kolla upp om det finns något roligt vi kan ha på oss på halloween. Jag har nog aldrig klätt ut mig nästan, inte i mitt "vuxna" liv i alla fal, och jag haringen bra fantasi heller, så vi får se. Allt eller inget.

På lördag ska i alla fall K & S komma över till oss på middag. Det blir Inbakt fläskfilé med Potatisgratäng och färska champinjoner. Kanske like grönt också. Får se. Blir i vilket fall trevligt :)

Funderar ofta på hur jag ska placera något på väggarna i lägenheten men kommer inte frram till något bra. Skulle vilja ha några riktigt snygga tavlor. Kanske borde gå på MIO hemma i Vilhelmina nästa helg och kika om de fortfarande har tavlor på 50%. Fanns ju enormt många fina sist jag var där i fyndhörnan. Där hittade jag även min byrå och spegel med guldkant. Fattar inte varför jag inte köpte några tavlor då. Men jag har ju så svårt för att bestämma mig. Vi får helt enkelt se.

Ha en trevlig dag!

Ännu en dag

Jag kan inte fatta varför jag är så trött och hängig. Verkar som jag är pigg max 2 dar i veckan. Igår gick jag och la mig 21.30. Somnade (nästan) ganska for men vaknade lika fort igen och sen tog det tid innan jag kunde somna på riktigt.
Jag måste verkligen ta tag i saker.
Usch!
Dessutom gick det inte riktigt som tänkt med internet. Kabeln är på plats men det fattas något för att allt ska fungera. Blä.
Nej, undrar om det blir en lika seg kväll för min del som igår. Gjorde absolut ingenting och bara skit på teven.


Nej, nu ska jag ringa pappa

I vår vackra vita vintervärld

Imorse när vi tittade ut låg snön vit på backen, det kändes jobbigt tyckte jag, men väl ute när jag hörde knarret under fötterna kändes det mysigt. Kall frisk luft med en doft av nysnö. I mina öron sjöng Lasse Lindh "Svensk sommar tinar, frusna själar och stackars satar som du och jag....",stämde inte riktigt överens med verkligheten.  


- Synd att jag inte orkade ta en lika hurtig promenad som i vanliga fall. Men en promenad blev det, med benen släpandes efter mig, kändes det som.

Vackert väder idag som sagt. Efter att ha ställt om klockan, vilket förövrigt är en ganska dum grej, så är det öjusare på morgonen vilket är positivt. Däremot är det mörkt när man går hem från jobbet, vilket inte är fullt lika trevligt. Men snart kommer det vara mörkt i princip hela dagarna, vilket kanske stör mig lite eftersom man blir så förbannat trött. Är nog trött som det är.

Nej, idag ska äntligen internet fixas. Känns braaaa. Inte för att det är en så stor skandal att vara utan men det känns ju skönt att kunna göra lite på datorn hemma. Kan ju studera lite bättre med hjälp av datorn. Ikväll blire studera mera.


Gårdagen

Bingolotto-kvällen var riktigt lyckad, dock ingen vinst men det var mysigt i alla fall.
Ikväll har jag fullt upp med tvättning. Men det blir bra.

Imorse tog jag mig en promenad kvart över sju. Riktigt friskt!
Gör nog om det imorgon igen. På kvällarna har man varken tid eller ork.


Bingolotto

Är hemma i Vilhelmina än men ska snart åka mot Dorotea. Ikväll ska jag och älskling spela Bingolotto :) Kan nog bli ganska mysigt. Funderar på att göra en fruktsallad, men jag får se.
Ska käka hemma först, sedan åker jag.

Har tvättat bilen idag men den lär bli skitig lika fort. Hade tänkt torka inuti med men det får bli framöver.

Helgen har för övrigt gått himla fort! Men så är det ju alltid.
Måndag och nya friska tag imorgon. Hoppas jag hinner med att studera lite mera i veckan.


Tjing!

Jakt 081018

Inget idag heller. Men det är en helg kvar, har bara inte beslutat mig än för om jag ska vara med eller inte. Vi får väl helt enkelt se. Vädret var ju kanon så jag klagar inte.


Hade Ida med mig idag, var riktigt trevligt med lite sällskap.

Hade med mig kameran men när jag väl hade tänkt använda den var det slut på ström. Typiskt.




Bilder

Kanske är det dags att lägga upp lite bilder nu. Några är lite suddiga, men så får det bli.


Sovrummet - första bilden är lite suddig. Blommorna fick jag av pappa när vi var på Nolia i Piteå. Det är handgjorda blommor från Thailand. Bladen är dessutom riktiga- lagrade, torkade och färgade.



Köket - riktigt stort med mycket utrymme. Dessutom är det väldigt ljust vilket är bra.





Hall & Vardagsrum - På den första bilden ser man hur det ser ut när man kommer in genom ytterdörren. Sedan är det en del av vardagsrummet jag tagit kort av.


Allt har inte kommit på plats riktigt än. Har inte satt upp något alls på väggarna, men det kommer. Har inte heller tagit kort på toan och det det mindre sovrummet. Men så här ser det i alla fall ut i nuläget.





    Här bor Vi



Nya Blommona

Har hört att nya blommona har öppnat nu. Man får väl se hur lång tid det dröjer innan man kan ta sig dit :P
Nu är denna långa dag slut, hem hem.

Fredag imorgon. Då bär det hemåt igen. '


God kvälls!

Bowling

Denna arbetsdag är över och snart drar vi till Vilhelmina för att käka middag och bowla. Ska bli trevligt.

På tal om middag kom jag på att jag har en innestående "Middag för två". Det får jag ju inte glömma. Ska bara vänta på rätt tillfälle ;P



Otroligt seg dag!

Fattar inte hur jag kan vara så trött. Idag känns det som om jag inte ens har vaknat än överhuvudtaget. Jag orkar inte tänka alls. Skitjobbigt för jag var trött igår också men det var långt ifrån så här mycket som det är idag.
Otroligt segt och jag längtar så otroligt mycket efter Timmy. Har varit extra jobbigt att vara ifrån honom de här senaste dagarna. Vilken tur att han kommer hem ikväll, men det känns väldigt länge dit. Nu vill jag bara bli omfamnad och sitta framför teven.

Ikväll blir det älgkött till middag, hoppas verkligen att han är hemma till middag. Annars väntar jag nog ett tag med att laga mat, för det är ju mycket trevligare att äta tillsammans. 

Var förövrigt jättemysigt att mamma kom och hälsade på igår. Vi åt och fikade , såg på Glamour och skvallrade. Jätteskoj. 

Nej, nu ska jag fortsätta med mina studier.


Imorgon blir det middag på Restaurang Malgomaj och Bowling efter det :) 

Däckbyte

Igår skiftade jag till vinterdäck i blåsvädret hemma i Vilhelmina, men det måste ju göras så. Var sedan hos Emelie och hälsade på och förlängde livet lite grann. Fan vad vi skrattade :) Haha

Har inte hunnit lägga upp bilder i helgen heller, har bara lyckats få in dem på datorn. Men nästa helg då jäklar!

Ikväll ska mamma komma på besök och kika på lägenheten :) Ska blir trevligt. Då ska vi käka kyckling med ris och se på glamour.


Jakt 2008.10.11

Det blev jakt i lördags. Klev upp 05.30 och rustade mig för att åka iväg ut i skogen. Åkte halv sju och fick sitta i ett torn. Det började dock regna ganska rejält i två omgångar men jag tycket det hade sin charm det med. Hade ju regnkläder så jag blev inte blöt och jag hade klätt mig så jag inte frös. Underbart, men inget skjutet.

Får se hur nästa helg blir. Antar att vi ska ut även då :)


Läggdags

Nej, nu ska jag krypa ner i sängen. Blir vädret bra imorgon så blir det jakt.

Godnatt!

Stressad igår

Usch vad jag stressade igår, och det känns idag. Är helt slut på. Hann inte heller göra det jag skulle för det dök upp lite annat emellan. Så jag får helt enkelt ta och sätta om blommorna idag. Hade dessutom tänkt stryka lite dukar och gardiner och storstäda. Blir dammigt ganska fort i en lägenhet har jag upptäckt. Men jag tycker det är ganska skoj att pyssla och fixa å dona, än så länge iaf.

Köpte lampa till vardagsrummet igår. Blev en väldigt enkel plafond. Tycker det är både snyggt och stilrent med sådana. Då slipper man välja färg också, för de flesta är ju ända vita. Dessutom ger de mycket bättre ljus än om man ska välja en snygg lampa. Så nästa vecka får vi förhoppningsvis upp kökslampan och vardagsrumslampan. Även internet ska fixas nästa vecka. Och duschstång är pågång.

Gick bra att tvätta igår men jag är inte riktigt kompis med torktumlaren. Det finns ett val där tumlaren ska känna av när kläderna är torra och stanna då. Men alltid när jag kommer ner är bara hälften torrt, och ändå tvättade jag inte lika mycket igår som senast.
Tur att jag köpte ett torkställ i Umeå, då kunde jag ju ta upp grejerna och hänga det som inte var torrt på tork.

Köpte ett underställ idag på Sportaffären. Tycker att det är dags för ett riktigt underställ nu, jag som aldrig har haft ett riktigt sådant. Brukar bara mixa ihop några halvstora långkallingar med en polo eller nått, och det brukar inte funka särskilt bra, så nu fick det äntligen bli ett riktigt. Hoppas bara det sitter som det ska. Annars får jag väl byta.

Nej, nu ska jag fortsätta med det jag håller på med.

Imorgon åker jag för övrigt hem till Vilhelmina.


Det var väl allt för idag.

Mycket att göra

Ikväll har jag verkligen fullt upp. Har tvättid 17-22, en vittvätt och en mörk/blandad. Ska sätta om mina garderobsblommor som växer så det knakar och laga god mat, vilket tar lite tid. Det blir vitlökskyckling med potatisgratäng. Hoppas det uppskattas. Själv tycker jag det är supergott, iaf när mamma gör det. Har inte gjort det själv än så det blir premiär.

Redan onsdag, snart helg igen vilket betyder jakt. Känns kallt men det är bara att klä sig riktigt. Hoppas på lite tur nu.

Igår åkte vi till mamma och pappa i Vilhelmina och hämtade köksmöblerna som hade kommit dit. Var meningen att de skulle lämnas av på busstationen i Dorotea, men det gick kanske en annan väg, jag vet inte. Pappa monterade i alla fall ihop det, snäll som han är, så det var bara att hämta och ta med sig.
Känns verkligen bra att äntligen kunna äta vid ett bord i köket och inte framför teven.
Nu återstår bara att hänga upp lite fler lampor och hänga upp tavlor, sedan är allt klart. Känns riktigt bra.
Måste även fixa en lång kabel till datorn. För uttaget till modemet sitter nämligen i vardagsrummet, och där vill vi ju inte ha datorn.

Vänta även på en duschstång så jag kan hänga upp duschdraperiet :)

That's it.

Glömde kabeln

Jag som skulle lägga upp bilder i helgen, och det blev ingenting av. Glömde ju bort kabeln till kameran så jag kunde ju inte ens lägga in bilderna på datorn. Får helt enkelt bli nästa helg i stället.

Var i Umeå en sväng i lördags och inhandlade lite småplock till lägenheten som jag kände fattades. Sedan blev det tre stycken tröjor också:) De behövdes faktiskt nu när det börjar bli lite kallar. Letade efter ett par svarta jeans, men hittade inga som jag tycket passade, men det kanske jag finner framöver. Jag som bara hade svarta kläder tidigare har snart inte kvar några.
Det var i vilket fall trevligt att åka med mor och far på en liten shoppingtrip. Vi köpte en massa blommor så nu har jag fyllt upp mina fönster med blommor. Känns riktigt bra, men jag skulle gära ha fler orkidéer. Blev en nu, men det blir nog fler framöver kan jag tänka mig.


Detta var inköpen. Den första tröjan köpte jag i både grått och marinblått, men den andra tröjan var mörkgrå och inte svart. Fanns bara ingen bild på den.


Nej, nu ska jag äta lunch, och ikväll blir det tacos :)

Måste uppdatera

Tycker min blogg är rätt trist numer. Har inte fått igång internet än i mitt nya hem så jag har inte kunnat lägga upp några bilder. Men ikväll åker jag hemåt mot Vilhelmina, då ska jag passa på att lägga upp lite bilder på hur det ser ut hos oss just nu.

Ska bara hem och laga mat till min käreste och sedan packa ihop lite smått plus lite saker som pappa var så snäll och lånade ut till oss:)
Blir ugnspannkaka idag :)

RSS 2.0