Promenad, fika och planering

Idag blev äntligen min och Idas promenad av, efter många om och men. Var riktigt trevligt att få prata av sig lite igen, lika trevligt som alltid. Blev en timmes promenad och sedan en fika på Stenmans där vi satt och pratade hur länge som helst. Ändå har man inte riktigt hunnit prata av sig. Känns bra att ha någon som man kan prata om allt med. Tack Ida!
Vi hann med lite planering inför nästa helg, vi får helt enkelt ta allt som det kommer. Planer har ju en tendens att kunna ändras lite också, men det verkar som vi ska käka buffé på hotellet på fredag vilket blir super. Förhoppningsvis blir det ett gäng gamla klasskamrater så vi hinner surra ikapp med dem. Vissa har man ju trots allt knappt sett sedan studenten. Helt otroligt vad tiden går.

Sedan jag kom hem har jag och mamma kollat på Anne på Grönkulla. Nu har vi sett första DVD'n i samlingsboxen. Hur mysiga filmer som helst. Ska bara käka nu så ska vi fortsätta uggla framför teven.

Perfekt!



Var länge sedan jag inte spenderade en helg med Timmy så det känns lite skumt, men det känns rätt bra att umgås med mor och far litegrann också.

Fortsatt trevlig helg!

En makalöst underbar tid

Idag har Vi varit tillsammans i två och ett halvt år, och det känns helt underbart. Kan inte fatta att jag fortfarande är lika kär som från första början, helt och hållet nykär känns det som. Det har varit två och ett halvt helt underbara år och jag ser verkligen fram emot de kommande åren. Känner mig som världens lyckligaste lottade människan som har haft en sådan tur att hitta mitt ideal. Han är verkligen han med stort H. 

Fick bli en gammal bild, men fin är den i alla fall :)


Everything about you is telling me this time, It's forever.






 
Timmy, Jag Älskar Dig, Alltid och För Evigt!
/ Din Sabitha



 


Veckans mat hittills

Jag har varit riktigt dålig på att skriva Dagens middag, har ju knappt gjort det sedan jag la till Sabitha's kök som kategori.
I vilket fall, de första tre dagarna denna vecka har sett ut/kommer se ut så här:


Måndag:
Fläskfilé med färska champinjoner, hemmagjord klyftpotatis


Tisdag:
Hemmagjord biff (älgfärs) med kokt potatis och gräddsås


Onsdag:
Vitlökskyckling med currysås och ris

Stressad

När jag var liten hade jag en favoritbok som handlade om en liten gubbe vid namn Arthur som alltid hade bråttom. Lite här och var i boken stod det typ "Nu måste Arthur skynda sig, Bråttom bråttom!"
Lite så känner jag mig. Jag är stressad jämt för jag har oftast planerat att jag ska hinna med så mycket mer än vad jag egentligen gör. Idag hann jag inte ens hälften av vad jag hade planerat innan det bar iväg på Spinning, så det slutade med att jag höll på med tusen saker samtidigt, sprang sunt i lägenheten som en galning och stressade iväg på Spinningen dit jag kom i sista minuten. Men jag hann som tur var dit innan de började. Sedan kom jag bara hem, satte mig och åt och sen har jag städat och fixat och donat det sista tills nu. Egentligen trodde jag ju att jag skulle ha morgondagen på mig också men jag ska jobba då, så jag var tvungen att flytta min tvättid också. Bråttom, bråttom!
Men nu ska jag försöka ta det lugnt och vänta in Timmy. Han är nämligen och sportar han med. När jag kom hem så for han.

Jaja, jag tror jag har hunnit med att göra det mesta av vad jag hade planerat nu. Känns bra. Nu väntar jobb resten av veckan. Får se om det bär iväg hemåt mot Vilhelmina till helgen. Var riktigt länge sen jag var hemma på en helg. Har ju mest varit hemma rödagar och veckodagar senaste tiden. Men vi får som sagt se.

WWW närmar sig med stormsteg. Ida, vi måste planera!


Bättre sent än aldrig

Några bilder från vår mysiga jul hemma på Granberget.
 


Det var få bilder, men jag hade inte värst mycket ork den dagen. Åkte ju på en riktig förkylning precis lagom till jul så jag hade feber om vartannat. Men pappa hade gjort jättefint med speglar och stjärnpaljetter på golvet framför granen och det var en hel del julklappar! Billy fick en stjärna på nosen :P



Lyckades bara få till en lyckad fyrverkeribild på nyårsaftonen. Men lika nöjd är jag för det.



That's it.

Promenad

Är påväg ut på en promenad och lite ärenden, men tänkte slänga in ett inlägg först. Senare idag tänkte jag att jag kanske skulle ta och lägga upp någon bild från julen, lite sent men som man brukar säga, bättre sent än aldrig.
Känner attr det är dags att röra på sig litegrann efter allt ätande under julen. Man fortsätter ju så långt efteråt, men i vecka då jäklar ska jag försöka röra lite på mig :) Kan behövas, det får helt enkelt börja nu. Bara man kommer igång så.
Kanske jag ska gå på spinning imorgon ändå? Och sedan blir det aerobics på torsdag.


Jaja, så här ser jag ut nu när jag snart ska gå ut. Hittade mitt underställ när jag var hemma i vilhelmina, är ju perfekt att ha under vinterkläderna när man ska promenera :)

  

Café Latte

.....blev det efter jobbet idag tillsammans med min kollega. Riktigt trevligt. Köpte även ett löste "Svart te med smak av whiskey och cacao". Irish cream hette det- lät kanoners.

Har suttit och filat lite på mitt CV. Ganska bra att man har en mall sedan tidigare som man bara kan ändra litegrann. Man vet aldrig när det kan komma till pass med ettg sådant. Däremot tycker jag att det känns lite värre med personligt brev.

I övrigt har dte varit en bra dag förutom att jag blev väckt före kl 05.00 i morse av ett irriterande plingande på dörren. Blev en snabbstart på dagen för en av oss. Tur att jag fick sussa vidare :) Kom hem en timme senare idag pga fikat, och sweet stack iväg för att göra ngt och jag är ensam. Tråkigt. Känns tomt så fort han går ut genom dörren, men förhoppningsvis är han tillbaka snart så vi kan provsmaka teet.

Nej, om man skulle ta och se på One tree hill. Vi började se säsong ett och två och såg dem även färdigt i höstas innan vi flyttade, men efter det har det typ aldrig blivit av så nu ser jag för fullt. Och det är ju sååå otroligt bra. Önskar verkligen att varje avsnitt kunde vara för alltid. Japp, så får det bli, nu bänkar jag mig framför teven.





Underbart!


Funderationer

Känns som jag drömmer mig långt långt bort idag. Funderar på mycket, funderar på människor i min omgivning, funderar kring Sverige och världen. Det händer så otroligt mycket som är så orättvist. Igårkväll var jga hemma hos mamma och pappa igen och vi såg "Flickan med två ansikten" på Kanal 5. Tyckte att det var så himla tragiskt och orättvist, men jag tror att hon har det betydligt bättre där hon är nu, där hon inte plågas som hon gjorde under sitt korta liv, ynka två månader. Varför händer det så mycket hemska saker? Varför är världen så orättvis. Tycker verkligen synd om de som inte ens har tak över huvudet, inte har råd med läkarvård och inte ens har möjligheten att få bra vård. Vi har det egentligen väldigt bra där vi är. Ibland kanske för bra.


Emmellanåt känner jag mig lite irriterad på bortskämda människor som tror att de har allt. Exempelvis unga kändisar som bara tänker på sitt utseende och hur de ska se ut inför plåtningen i skönhetstidningarna och hur de absolut inte kan leva utan smink och hur de bara måste visa upp sin nya stora päls som säkert är asvarm och som man går runt i Stockholm med trots att det verkligen inte är - 37 grader där. Man lägger ner all tid man har på hur man ser ut och i slutändan ser man ändå bara förjävlig ut, tillgjord, onaturlig.
Åh, vad härligt det känns att bara få trycka ur sig vad man verkligen tycker och tänker om alla bortskämda snorungar till kändisar som en vacker dag kommer sluta som antingen urfattig eller olycklig när de inte längre kan försörja sig på kändisskapet då de inte längre syns.



Blä!


Planerna som går i kras

Jag ska jobba idag i Dorotea:) Det känns bra att få jobba en extra dag bara sådär. Åkte till Vilhelmina igår för jag ska lämna in min bil hos P.P idag så då får jag helt enkelt sno mammas bil för att ta mig till Dorotea. Men det blir nog bra, för då hinner jag ju hälsa på sweet en sväng innan jag åker tillbaka igen.

Som vanligt hade ju jag och Ida planerat något som inte riktigt gick som planerat. Vi skulle ju promenera medans min bil var på verkstan men nu blev det ju jobb i stället. Får se om vi hinner med den där promenaden imorgon innan jag åker till Dorotea igen. Tror vi har planerat att gå typ tre gånger men aldrig har det blivit av.

Har varit väldigt dålig på att skriva i bloggen men jag gör mitt bästa för att bättra mig. Ska göra ett försök att lägga upp lite bilder framöver.

Nej, nu är det snart dags att pillra iväg :)

Lägger in en lite drygt två år gammal bild på mig och Ida från Norge-resan i tvåan på gymnasiet.


Dorotea

Har återvänt till Dorotea igen.
                                                      Har jobbat idag

           Känner mig trött och pigg på samma gång.                       Har ätit mig helt stinn på tacos.                                                                    Har planterat om blommor.                                                                                                       Ska ta mig ett varmt avslappande bad.
                                    Begära ryggmassage.                                                                                                                                    Krypa ner bredvid kärleken och sova en god natts sömn.                                           Frågan är bara om jag förtjänar det....

Vilhelmina

Idag ska jag åka hem och pyssla om mamma lite. Hon som har varit sjuk hur länge som helst, men jag har inte vågat åka hem, rädd för att bli sjuk igen. Men igår gjorde jag god middag och det blev över så pass att jag kan ta med mig till middag ikväll. Pappa jobbar borta så då är hon ju helt ensam.
SKa passa på att umgås med mina vänner lite samtidigt, om någon av dem är hemma vill säga.

Det var väldigt länge sedan jag skrev men ärligt talat har det inte hänt något särskilt. Det enda som är värt att berätta är att jag fick besök här av Ida förra veckan. Var riktigt trevligt att prata av sig lite och så hade ju hon inte sett vår lägenhet. Hon verkade tycka att vi hade det fint :)

Igår städade jag bort julen, kändes riktigt skönt. Tycker man har haft julprylarna framme i evigheter utan att ha haft någon julkänsla alls. Men samtidigt var det väldigt mysigt med lite rött. Nu är det vara en massa vitt. Men det känns somrigt :)

Nej, nu ska jag nog rappa på om jag ska hinna med allt jag ska göra innan jag ska åka. Måste ju hinna hälsa på älsklingen på jobbet också :)




Hej så länge!

Måndag

Har jobbat idag, fast bara halvdag, vilken lyx. Kom hem och tvättade, lagade mat och nu har vi städat. Inatt är det hockey så man kanske ska lägga sig snart och sova tills dess och kika. Man är ju ledig imorgon så det är ju perfekt!
Imorgon kommer dessutom Ida på besök, det blir trevligt det.

Annars har det varit en rätt bra dag. Undrar vad jag ska hitta på nu?
Har inget roligt att skriva iaf.


Hejs!

1 januari 2009

Ett Gott Nytt År och en God Fortsättning till er som läser!

Min nyårsafton var i princip helt oplanerad och det hände inte mycket alls. Som tur var hade Ida inga planer heller så vi bestämde oss för att träffas och umgås. Sara dök också upp vilket var jättetrevligt eftersom vi inte träffats sedan studenten.
Vi åt och fikade och surrade om allt möjligt. De bestämde sig för att eventuellt gå på hotellet och kolla läget men jag bestämde mig för att hyra film och åka hem för att bara mysa framför teven. En betydligt lugnare nyår än de senaste åren och jag måste säga att det var jäkligt skönt att vakna upp imorse och vara pigg och glad.
Trots att jag i princip inte gjorde någonting alls och det kändes som en helt vanlig vardag så är jag nöjd.

Ett nytt år har börjat, en ny fräsch start, men jag tycker alltid det känns lite konstigt att tacka av det år som gått. Mycket har hänt år 2008. Jag har tagit studenten och flyttat hemifrån. Timmy har tagit taxi-och busskort. Ja, mycket har hänt helt enkelt.

Nu inleder jag och min älskling vårt tredje nya år tillsammans och det känns så himla bra. Vet inte vars jag skulle ta vägen utan honom, mitt stöd i alla situationer. Känns bra att vara älskad.
Jag ser fram emot 2009 och allt vad det har att erbjuda.


Nyårsafton 2007

I år fyller jag 20, känns helt otroligt att tiden gått så fort. Känns som om det var igår man fyllde 18. Men än är det ju i alla fall drygt ett halvår kvar.

Nu är allt stök och bök över och allt går tillbaka till det normala. Känns ganska bra tycker jag. Imorgon är det dags att arbeta igen men så är det ju helg direkt. Ganska skönt att ha varit ledig ett tag.

På tisdag är det trettondagsafton och jag har inget särskilt planerat annat än att bara at det lugnt, och så ska ju Ida komma på besök också och se vår lägenhet för första gången. Det känns roligt! Då får vi till att surra ännu mer.

Hoppas att alla har haft en riktigt bra nyår och att det nya året blir fyllt av lyckliga stunder och överraskningar.



Gott Nytt 2009!

RSS 2.0