Studentklänning!

Just det, jag bestämde mig ju för att beställa den klänning jag sett. Väldigt enkel, men jag tycker det passar bra till studenten. Bara skor, sen är jag klar ;)


Så här ser den i alla fall ut.

Det ligger något i det

Anna, jag tror du kan ha en poäng i det där med att det kanske skulle kunna vara värt att gå om trean för att göra om projektarbetet. Med tanke på den ångest jag har över det så skulle det nästan faktiskt vara värt det. Skulle väldigt gärna göra om det i alla fall.

Nu är det lördag, sista lördagen på det sista påsklovet ever. Måste säga att jag haft en helt underbart lov. Jag har varit i borgafjäll hela lovveckan, fram tills igår då jag åkte tillbaka till Vilhelmina. Till min förvåning fick jag besök av Timmy ikväll, vilket var en fin överraskning trots att vi umgåtts i över en vecka. Han är dock sjuk stackarn, men det är väl på bättringsvägen i alla fall. Har själv varit sjuk också, men det var inte lika farligt. Har tagit hand om honom
så gott jag kunnat i alla fall.
Har åkt skoter, kört skoter, åkt bil, kört bil, druckit öl, sett film, och suttit på fjället i solskenet. Ja, det är i princip vad jag gjort i veckan. Underbart att koppla av. Har undvikit att göra skolarbete vilket jag börjat ta tag i idag och vilket jag kommer pyssla på med imorgon. Man har väl ända rätt att få ha lov när det är lov? Och dessutom det sista.

Nu är det i alla fall inte länge kvar, men mycket kvar att göra. Sista lovet innan studenten är slut, och nu närmar det sig verkligen. Känns skönt ändå.
Tänker absolut inte plugga vidare direkt. Har egentligen ingen lust att någonsin plugga vidare just nu, men vi får väl se hur det blir.

Här är i alla fall fyra bilder från påskveckan, det blev mycket sitta ute i solen så jag tog inte så många andra bilder.

481203-10

Dessa tillhör Borgafjälls sportigaste killar, Timmy och David.
Önska jag med var lite sportigare :/
Resten av utsikten är ju för övrigt hur härlig som helst!

Hoppas alla haft en lika bra påskvecka som jag.
Nu är det läggdags för min del! Godnatt.

Finally

är det där frikkin (som Anna säger) projektrapporten inlämnad. Lika dålig som resten av projektarbetet. Fattar inte hur jag kunde låta mig luras av mig själv och tro att jag skulle finna ämnet intressant. Nej fy fan heller. Känner mig smått leds måste jag säga.
Sista skoldagen imorgon innan påsklovet i alla fall.. Känns förjäkla bra.
Jobba torsdag innan jag åker upp till fjället. Bra att jag får jobba lite.

Just nu känner jag mig bara allmänt jävla trött och leds på allt. Påsk känns inte direkt lockande och uppiggande. Mina naglar känns så långa att jag knappt kan skriva. Det är bara naglarna som ar i tangenterna typ. Orka vara vaken.
Är ytterst få saker som håller mig uppe just nu. Har känts så i ett par dagar.

Nu då? Ingenting på tv som vanligt. Trött. Väntar på att telefonen ska ringa. Vill ha min studentklänning nu!




Värmen

Åh, vad jag villt ill värmen ibland när allt känns så meningslöst som det gör nu. Men, det är ju inte så länge tills jag får åka, och det känns ju bra. Förutom att jag kommer sakna min älskling :( Är så jobbigt, men tur att det inte är alltför länge i alla fall. Tenerife, I love it.

Dessutom ska jag ju till Frankrike i maj genom franskakursen. Känns dock inte så äkla lockande just nu tycker jag.

Våren närmar sig, det känns ganska skönt. Har dock inte varit någgon kanonvinter direkt tycker jag.
Påsk till helgen. Är inte min favorithögtid direkt.

Back to work! Skitgöra!

Jag vill ha en kram :'(




481203-5
481203-6

Fuck this

SHIT!

Å du kan ju ta dig nånstans.

16.43

Och här sitter jag och vöntar på att Timmy ska sluta jobba.
Det känns bra med helg, och det känns ännu bättre att vi bara går tre dagar nästa vecka. Sen är det lov!!!!
Fick SPA-presentkort i julklapp i Borgafjäll, tittade imorse vilka behandlingar man kunde få och fick beslutsångest!
Kunde inte välja eftersom det fanns jättemånga!

Nu är jag hungrig!!
UääääH!

Det är precis som vanligt

Hm, kan ju börja med att tala om att jag försov mig lite så jag är tvungen ta bilen idag eftersom jag inte hann med bussen. Jag hde ju inte packat så :S
Men jag klagar inte, gillar ju att köra så :P Däremot så tänkte jag att, JA, jag bränner en nyn skiva till bilen innan jag far.  Självklart, nu när jag är klar och allt, så ska det ta en jävla tid att bränna. I vanliga fall tar det ca 2 min. Nu skulle det ta 20! Hur fasen gick det till? Så då tänkte jag att då skriver jag väl här en sväng då medan jag väntar.

Åker i vilket fall till dorotea om kanske en halvtimmme skulle jag tro. Det blir lite senare än vad jag tänkt mej, men va fan.

Hoppas det blir en trevlig helg. I och för sig vet jag att det blir det. Vad skulle det annars vara när man är i Borgafjäll ?<3

Helgen närmar sig

Det känns helt otroligt bra, kanske mest för att jag får spendera helgen tillsammans med kärleken;), men även för att projektarbetsredovisningen är över nu. Jag är ganska missnöjd med den, ganska rejält, men va fan, det är ju över i alla fall.
Imorgon åker jag som sagt till Dorotea och i övrigt ska jag försöka fila på projektarbetets sista del, Projektrapporten.

Nu funderar jag på att beställa min studentklänning som jag är nästan säker på att jag vill ha.Lägger upp den när jag bestämt mig.

Det får vara allt för denna gång..






481203-3
Borgafjäll - underbart

Måndag

Jag tycker verkligen inte om måndagar. Men idag är det en hyfsat bra måndag för jag är hos min sweetnous:) Idag har vi kämpat och arbetat med projektarbetet som ska redovisas på onsdag. Jag hatar verkligen projektarbete! Usch, det är nog det värsta jag gjort under hela min skoltid, i alla fall så har det varit det psykiskt.
Men snart, snart är det över.

I övrigt har jag inte gjort så mycket annat än varit på skolan och åkt till Dorotea. Nu har jag suttit och kollat på kuvertväskor som Anna skickat till mig. Hittade en som jag faktiskt tyckte var riktigt snygg. Blir nog till att beställa så. Sen är det bara skor som fattas till balen, och kläder till studenten såklart.

Det närmar sig med stormsteg!




Absolut finast är han!

Aha, Jag tror jag har fattat det här nu. Då ger jag upp för ikväll och avslutar med en bild av den absollut finaste i hela min värld.

Jag älskar honom!
Nu och för alltid!




Absolut finast är han!

Jaha,

nu då? Jag har lyckats lägga upp en bild men nu måste jag bara klura på hur man lägger upp en bild i inlägget som man skriver. Som nu, om jag skulle vilja lägga upp en bild här, hur bär jag mig åt då?

Ännu ett test

481203-1

Gammal bild, men va tusan, jag ser ju precis likadan ut nu.

Välkommen till min nya blogg!

Okej, för det första så är det inte jag som skrivit rubriken, den var redan där. För det andra så fattar jag ingenting alls av det här men tänkte att det kunde ju vara kul att testa. För det tredje, jag atar att det här kommer bli ännu en sådan där sak som bara dör ut tillslut. Blir så less på sånt här, men som sagt, kul att testa.

Misstänker dock att jag inte kommer ha så mycket skoj att berätta varje dag som vissa har, men jag kan ju försöka klura ut någonting i alla fall.

För övrigt så har jag bara skapat en sådan här för att jag är dötrött på apberget och facebook. Värdelöst, verkligen!

Nu måste jag ju se om det här funkar.

RSS 2.0