Full fart när man är ledig

Eftersom jag har andra planer för halva nästa helg, och det är första advent då, så insåg jag att jag måste nog julbaka lite den här helgen redan, så får jag ägna mig åt att byta gardiner på fredag och lördag nästa helg. Och som vanligt när jag sätter igång kan jag inte riktigt ge mig. Tanken var att jag skulle bara lussebullar och kanske någon annan sort. Det slutade med 6 sorter. Det blev lussebullar förstås, och av halva smeten gjorde jag bullar fyllda med mandelmassa, och så gjorde jag snabba havrekakor, dubbla kokosdrömmar fyllda med chokladkräm, mjuk lingonpepparkaka, mandelkakor och hallongrottor. Har dock inte smakat en enda än, väntar till gubben kommer hem ikväll så kan vi ha lite söndagsmys. KAnske man ska se copycat singers ikväll? eller vad det nu heter. Verkar småmysigt.





Min telefon är förövrigt paj, ur funktion sen jag försökte uppdatera den. Har haft ganska mycket problem med den sen jag köpte den, har nog bara inte riktigt velat insett hur mycket den trasslat. Tur jag har kvar min gamla Sony Ericsson. Jag får se hur det blir med LGn. Skulle gärna vilja byta ut den mot något annat men pratade med Telia som sa att då måste man betala hela telefonen ändå om man bryter avtalet i förtid. Hmmm...


Igår kväll såg jag en film i min ensamhet så jag sov oroligt inatt. Jag är hopplös, gillar thrillers så jäkla mycket och kan bara inte låta bli att titta. Men är jag själv hemma blir jag alltid lika otröjen. Men den var jättebra, och spännande! Rekommenderar den om man gillar filmer som får en att ryyysa. KNOWING hette den, med Nicholas Cage i huvudrollen.






Nej nu ska jag fortsätta stöka på här hemma. Maten sköter sig själv i ugnen idag så den behöver jag inte lägga ner nå mycket till på.



RSS 2.0