Helgen med Ida

Det har varit en makalöst bra helg måste jag säga, men tiden går på tok för fort när man har roligt :) På fredag kom Ida med bussen. Jag hämtade henne, vi for och handlade och kikade på affärer och for sedan hem. Fick ett jättefint blomarrangemang av henne:) Vi grillade sedan fläskfilé trots att det var grått och rätt kallt ute. Men det blev gott som bara den! Oj oj oj, vi satt och åt i timmar och bara svullade. Lyckades även trycka i oss fruktsallad till efterrätt. Den innehöll mango, kiwi, mandarinklyftor, banan och ananas, mums! Efter mat, vin och efterrätt var det läggdags.



Igår for vi tidigt som tusan på morgonen mot Sundsvall och var framme i tid så vi hann fika innan det öppnade. Var riktigt gott med kaffe när vi kom fram. Vädret kunde inte ha varit bättre så jag känner mig supernöjd, och det tror jag Ida gör också. Vi gick på affärer tills fötterna värkte, men det var så trevligt! Käkade lunch mitt upp i allt, för mat är viktigt! Det blev nachotallrik för min del och spaghetti för Idas.




När vi väl kom hem så blev det lite mat, lite öl och ett glas vin med choklad.




Kanske blir mer bilder sedan, vem vet :)




I vilket fall vill jag bara säga Tack Ida för en helt underbart rolig helg! Det får vi göra om!

Vadan detta?

Jag som väntade mig strålande sol när jag klev upp imorse, och vad möts man av? Moln! Kollade på yr.no där jag vet att jag sett att det skulle bli kanonväder från och med idag, och upptäckte till min häpnad att det skulle vara mulet hela långa dagen! Först kl 06.00 imorgonbitti skulle solen komma fram. men då ska det vara sol hela helgen :) Det blir nog så bra det.
Planen är fortfarande att grilla fläskfilé, för det kan man ju göra, så kan man äta inne. Blir nog bra ändå, för när jag har planerat något så gör jag det. Brukar oftast inte ha någon reservplan. Hihi.



Nej, nu ska jag hämta tvätt och sedan röja upp litegrann här.



Hejs!

Torsdag, och jag har helg nu

Jag har gått på helg. Är ledig i morgon och då ska jag bara fixa och dona lite innan Ida kommer och jag ska hämta henne med bussen kring tre tiden. Äntligen blir vår helg av som vi pratat om ett bra tag, och inget har kommit i vägen, peppar peppar.
Ska bli riktigt trevligt. Imorgon ska vi grilla fläskfilé och pimpla lite vin, men inte för mycket eftersom det bär iväg mot Sundsvall på lördag. Oj vad roligt vi ska ha, och vad vi ska hinna surr! Å drick kaffe!
Ja, vi måste ju såklart ha med oss kaffe på vägen dit, och lite fika.
Tänkte att eftersom Ida la upp en så fin bild på mig från www så tänkte jag göra detsamma ;P




På söndag bär det hemåt mot Vilhelmina eftersom det är Morsdag :) Inte kan man väl glömma lilla mamma.
Det blir nog mys det med.



Nästa vecka är det en stoor dag! Mer om det senare.




En riktigt trevlig helg till oss och alla er andra!

Tänker tillbaka

Lyssnade på radion imorse, har börjat göra det på mornarna. Är ganska mysigt faktiskt. Hör hur de prata om studentbaler och om den kommande studenten. Helt otroligt att det har gått ett helt år och livet har förändrats totalt på bara ett litet kick.
För bara ett år sedan bodde man hemma, åkte till Dorotea flera ggr/vecka, pluggade som en tok för att hinna färdigt det sista, planerade inför bal och student, gick i väntans tider. Och nu ett år senare bor man i Dorotea tillsammans med kärleken i en lägenhet som är större till ytan är där jag bott tidigare hela mitt liv. Jobbar, städar, tvättar, handlar, lagar mat, och gör alla sådana där vuxengrejer själv. Gått med i fack och a-kassa. Helt otroligt vad det förändras.
Det konstiga är att jag fortfarande saknar skolan. När jag tittar tilbaka på bilder på klassen och allt roligt vi gjorde under sista året känns det lite sorgligt. Vissa människor som man spenderade i princip varje dag med har man inte ens sett skymten av under året som gått. Ja, det är bra sorgligt.
Jag skulle vilja uppleva studenten en gång till. Det var så spännande och det var så trevligt hela dagen. Jag tror inte ens jag lyckats smälta att Jag överhuvudtaget tagit studenten. Det tog tid att smälta att man ens gick på gymnasiet. Tyckte inte det var länge sedan man tyckte att man var stor som gick på högstadiet. Livet är bra knepigt ändå.
Varför kunde man inte uppskatta skoltiden mer!?

                                                                    



                                SP3                          





                                                                         På röda mattan





Otroligt!
Men det är inte annat att göra än att blicka framåt och önska alla årets studenter lycka till!

Onsdag

Promenaden imorse.




Jackan brukar fungera riktigt bra som regnjacka, men tillslut var det ganska genomblöt :P

Blöt morgonpromenad

Klev upp kl halv 7 och förvånade till och med mig själäv. Kokade mannagröt och ägg och gjorde i ordning frukost till sweet. Efter frukost gjorde jag i ordning för att gå ner i tvätt stugan. Hade precis tagit på mig myskläder då jag kände, va fasen, jag tar en promenad medan tvätten går. Så det blev en väldigt blöt men frisk morgonpromenad. Ganska härligt.

Vad som var mindre nice var väl att det är maskar fan överallt, och det är otroligt äckligt. Alltså jag är inte så fånig som vissa men när det börjar vara 15 maskar i klungor varannan meter som är långa och tjocka då är det ganska jäkla äckligt.




Nej, jag ska gå ock kika på Våra bästa år.

Regn regn regn..

Är verkligen tråkigt med regniga dagar, men det var tur att man jobbade och inte var ledig. Hoppas på bättre väder imorgon.

Veckan har hitills varit riktigt bra. Mycket bra saker har hänt, och jag planerar för fullt sommaren.

Till helgen har jag tänkt umgås med Ida, om inget annat kommer i vägen. Då ska hon komma till mig och stanna här över helgen, kommer bli riktigt roligt att umgås flera dagar så man vekrligen hinner prata om allt mellan himmel och jord. Det behövs nog en hel helg för att vi ska få prata av oss riktigt, om jag inte känner oss båda helt fel.

Imorgon är jag ledig. Har tänkt plantera om mina små fredskallor, och bada mina två orkidéer. De stora fredskallorna måste jag vänta med att sätta om tills jag har rätt krukor. Krukorna jag har är nämligen för små. Skulle haft likadana som jag har till mina garderobsblommor.

Hoppas verkligen det blir lite sol imorgon, jag blir så slö annars. Men som det verkar är det pissväder imorgon, men på torsdag och över hela helgen blir det kanonfint. Det är uppskattat!


Nej, nu ska jag nog gräva ner mig i soffan framför FIFA09 tillsammans med sweetnous :D



Ma höres!


Min stjärna

Glömde ju att berätta, pysselnisse (jag) var framme igår igen. Tvättade och vaxade bilen, och gud så len och blank han vart! Jag gillar min bil :) Min stjärna!

Vilken dag!

Det har varit ne betydligt bättre dag än förväntat måste jag säga. Fick ett samtal från min faster som ringde för att fråga om jag befann mig hemma i Dorotea denna Kristihimmelsfärds Dag. Eftersom jag är hemma så hade hon hittat på att komma och hälsa på och hon hade planerat att ta med sig mamma. Så när klockan närmade sig ett så kom de hit och hade köpt med sig frukt och fika, så jag satte direkt igång med att koka kaffe. Sedan fikade vi, ananas, vindruvor, mums mums och munkar, samtidigt som vi surrade om allt möjligt. Vi planerade att gå ut och strosa omkring en sväng men just som vi kommit på det började ´det störtregna vilket inte var värst trevligt. Men det lugnade ner sig och vi gick ut, gick upp mot kyrkan och kikade lite, och sedan gick vi och käkade på Dorotea Restaurang & Pizzeria. Det var gott. Lite kaffe på maten och sedan var vi iväg. Strosade ner till kapellet och gick runt och kikade lite där. Ganska fridfullt med kyrkogårdar. Solen hade kommit fram och det värmde gott. När vi gått omkring ganska länge gick vi tillbaka och kände att det skulle vara gott med en glass, så vi gick in på My Way, köpte glass och satte oss utanför och frossade. Jag testade den nya Magnum Temptation, vilken god glass! Verkligen! Och vilken frosseri-dag! Men det kan ju vara trevligt det med, även fast jag egentligen har varit så duktig så jag borde fortsätta med det. Men det känner jag att jag ändå kan göra. För ett tag sedan for de hemöver, och nu sitter jag här på balkongen ute i solen som värmer ganska bra. Vad mysigt det är med balkong! I love it!

Jag fick förövrigt en jättefin uteblomma av mamma och en handväska som var supersommrig! Typ beige med korallfärgade blommor på. Inuti fanns även lite smått och gott, bl. a. en liten sminknecessär med nagellack i och så solkräm. Perfekt när det blir lite varmare! Jag som har tjatat om en väska så länge.



Jag är med andra ord supernöjd med denna lediga dag, den har spenderats bra. Får se om det blir någon kvällspromenad också kanske med S, om det inte blir för sent. Men annars har jag ju rört på mig lite idag i alla fall :)


























Ha en bra kväll!

Tisdag

Kvällens aktivitet fick bli ett varv runt sjön. Tror det är ca 3,3 km, gick dit,sprang runt, gick hem och det gick hyfsat bra, men det kändes att mina stackars ben var trötta efter gårdagens cykel tur så det var jobbigare än förväntat. Blev dessutom halvt attackerad av en hund som lyckades nafsa sönder min jacka. Hur uppfosrar vissa sina djur? Jag menar, lite vett kan man ju lära hundar va?

I vilket fall så är jag nöjd över att jag tog mig ut en sväng idag med.

Imorn är jag ledig så vi får väl se vad det blir för slags motion då :)


God natt!

Ny kategori

Eftersom det verkar som jag tränar på rätt bra numer, och blir kallad hurtbulle, så tänkte jag att det kanske passar bra med en ny kategori, det får bli "Sabitha sportar."
Har för en halvtimme kommit hem från en riktig cykeltur, eller åtminstone var det bra för att vara den första långa iår, eller ska jag kanske säga på ett par år, men man måste ju pröva sig lite. Tror det blev 2 mil minst, och det gick fort som tusan. Mest hela vägen frågade jag mig själv "Varför? Varför plågar jag mig på detta vis?" Men nu efteråt känns det kanon, när man sitter med en tekopp framför sig och är jättenöjd. Underbart! Kan nog tänka mig att göra om det ett par gånger. Men imorgon blir det nog promenad med S.


I övrigt har det varit en bra dag. Nu tänker jag läsa lite.

Solsken

Åh, vilken underbart härlig dag, man vill bara vara ute och inte gå in. Fast jag har inte varit ute så mycket, men vilken njutning det är att sitta ute på balkongen och bara känna hur det steker! Underbart!

Idag har jag haft mamma här på besök, vi har haft riktigt trevligt. Fikat, surrat och tagit en promenad i det vackra vädret.
När hon for härifrån var jag sååå otroligt trött, jag vet inte varför, kände mig helt utslagen så jag tänkte att jag skulle ta mig en tupplur innan midaggen, men det var inte det lättaste att somna då igen. Men jag slumrade till en liten stund i alla fall. Åt soppa, diskade undan och tänkte att jag kanske blir piggare av att ta mig en dusch. Så nu har jag nyduschat och känner mig riktigt fräsch och mycket piggare. Tror jag sätter mig ute på balkongen nu innan solen försvinner, fast det dröjer nog, och läser lite i min bok. Vilket mys säger jag bara!



Om inte alltför länge kommer nog älskling hem, det blir bra det.



Måste säga att jag haft det makalöst bra i helgen. Det har varit riktigt skönt att bara rå om sig själv en stund, det behövs nog.

Imorgon är det jobb, och en ny vecka att röra på sig. Den här veckan har jag rört på mig alla 7 dagar och det är jag riktigt nöjd över! Hoppas det vackra vädret håller i sig.




Ha en fortsatt trevlig kväll, nu ska jag gräva ner mig i "Italienska Skor"























Gokväll!

Precis som vanligt

Eurovision Song Contest är avgjort och vinnaren blev Norge, vilket var trevligt att grannarna fick vinna.
Jag fattar egentligen inte varför jag ens tittar för jag får bli lika besviken över att Sverige hamnar bland de sista varje år.


Men Grattis Norge!

Norge. Foto: Scanpix.


Fatta att Eurovision kommer vara i Oslo nästa år. Skulle vara rätt coolt att åka dit :P

Godnatt!

Oj

Sverige är 4 i turordning, vad ovanligt. tycker man brukar få vänta och vänta till Sverige äntligen sjunger typ bland de sista. Men annat är det iår.


Sportigt

Yes, mitt uppdrag är slutfört och jag klarade det!  Det bestod i att jag skulle röra på mig 1 mil, börja med att gå 5 km och sedan springa hem. Jag brukar gå till 100-skyltarna mot Vilhelmina och dit är det ca 5 km hemifrån mig.
Igår fick jag ju skjuts dit och så sprang jag hela vägen hem, och då tyckte jag att jag hade gjort det bra, men då sa sweet till mig att nu kan du ju snart gå dit och springa hem. Och då tänkte jag, ja jäklar jag måste testa, och det gick finemang. Men jag ska bara säga att det är nog inget jag kommer göra varje dag. Och nästa steg borde ju bli att springa fram och tillbaka, men det tvivlar jag på att jag ens ids försöka, men om jag tränar upp mig så kanske det händer i slutet av sommaren.


Tycker jag ser rätt sportig ut :P



Nej nu ska jag fika gofika, för det tycker jag att jag förtjänar, och så ska jag bänka mig framför Eurovision song contest 2009, för det börjar om ett par minuter!



Ha en fortsatt trevlig helg!




Tack för mig.

Vilken dag!

Vaknade imorse kl 7.00, tänkte att det skulle vara mysigt med en kopp kaffe på MyWay och en macka i stället för att äta samma frukost som alltid, så jag klädde mig och åkte dit strax före 8.00. Åt min macka, drack mitt kaffe och åkte mot Backe. Gick bra, trots att det var superlugnt! Men jag hann studera lite, vilket var bra.
Hade även med mig Henning Mankells bok "Italienska skor" som jag läste medan jag lunchade. 

Åkte hem kring halv 3, åkte och handlade lite, och nu har jag precis avnjutit min middag på balkongen. Men jag saknar möbler där. Fast det går bra att bara sitta på en pall mot väggen som jag gör för tillfället. 

Ikväll står motion på listan, igen. Jag har en utmaning, har utmanat mig själv kan man säga :P 


Ensam som jag är tänker jag mysa ner mig framför teven kl 21 och heja på Sverige och Malena Ernman för fulla muggar. Ska bli roligt. Lite gott fika förtjänar jag nog också efter att ha varit duktig och rört på mig varje dag den här veckan :)







Nu håller vi verkligen tummarna! Jag tror Sverige tar sig långt iår, men hoppas på att det blir vinst! Skulle sitta fint! 

23.23

Nej, nu är det läggdags, absolut! Jag brukar inte vara vaken den här tiden egentligen, men jag är ensam och jag bli lite otröjen, vill inte riktigt gå och lägga mig. Fast det är bäst att jag gör det för jag ska ju jobba imorgon trots att det är lördag. Känns väldigt konstigt, det är fredag, jag är i dorotea och inte i borga eller vilhelmina, och jag ska jobba imorgon, men det blir nog jättebra tror jag!


Har varit ute och joggat ikväll och det känns superbra så här efteråt:)



Nej, godnatt! Mer uppdatering i morgon. Det rör sig mycket i huvudet i dessa tider:)




Natt natt!

Projekt blommor - klart

Fort var det gjort och jag tycker det blev bar, just nu står båda ute på framsidan men framöver kommer jag nog flytta en av dem ut på balkongen :) Än så länge är det lite kallt på nätterna så jag tar nog in den på natten.

Så här blev resultatet:























Jag är inte särskilt duktig med blommor, men Jag älskar blommor! Det räcker väl.
_____________________

Nu blir det städning!

Inköp

Hittade ju äntligen ett par söta sommarskor i helgen som jag är jättenöjd med. Så här ser de ut.

 


Söta, bekväma och passar till allt.


Projekt blommor

Var lika trött idag som igår när jag vaknade, men jag skyndade mig att fika och pallra mig ner till tvättstugan och tog sedan en promenad. När jag kom hem hängde jag tvätt, såg Våra bästa år, och sedan drog jag ivåg ner på byn för att handla lite, gå på blomser och köpa penséer och låna en ny bok på bibblan. Jag hann aldrig läsa ut Stieg Larsson Män som hatar kvinnor, och jag måste lämna tillbaka den nu. Jag är för lat att läsa tjocka böcker, men nu lånade jag Henning Mankells Italienska skor, tycker det verkar vara en riktig mysbok. HAndlar om hur kärleken kan vara vid liv och att man akn vara nyförälskad trots att man är pensionär. Såg en intervju med honom på nyhetsmorgon för ett par veckor sedan då de visade boken och jag kände att det är nog en bok som passar mig.

                                                                                          


Jag har ju mina små projekt när jag är ledig, förra veckan var det att laga kläder som är trasiga, och så bakade jag äppelkaka :)

                  


Den här veckan ska jag plantera lite blommor och sätta om mina inomhusväxter.



Detta blir nog bra :)

Visar det färdiga resultatet sedan.



Semifinalen igår

Jag har nog aldrig kollat på semifinalerna inför melodifestivalen förut, men igår blev det till att kika när Sverige för en gångs skull skickat en vettig låt. En annorlunda låt som inte låter som alla tidigare schlagerlåtar. Riktigt roligt tycker jag, och verkligen kul att Malena Ernman gick vidare, fast det hade ju varit konstigt annars tycker jag. Nu håller vi tummarna till helgen, ska inte Sverige få vinna iår?

Malena Ernman. Foto: Scanpix.


Heja Sverige!



Blommor från mamma

Jag tror bestämt att jag inte lagt in någon bild på dessa underbart vackra handgjorda blommor som jag fick av mamma för en tid sidan. Oavsett om jag lagt upp dem eller inte så lägger jag in en bild här:)


Latdag

Fy vad lat jag har varit idag! det enda vettiga jag gjort har varit att jag tagit en promenad. Så här gör jag alltid, när jag vet att jag är ledig en dag till tar jag det bara jättelugnt och tänker "det gör jag imorgon i stället." Hade planerat att organisera litegrann här, jag skulle verkligen behöva en garderob till:S Men det löser sig nog.
Sweet gjorde middag igår så det räckte till idag med, så jag behöver inte ens laga mat idag. En riktig latdag helt enkelt! Men det är skönt det med.


Ny vecka, nya friska tag

Helgen har varit till belåtenhet. Hälsade på hos Ida innan jag åkte tillbaka till Dorotea igår. Planterade blommor med mamma på förmiddagen.

.

I veckan ska jag promenera varje kväll eller dag. I alla fall röra på mig någon gång varje dag.
Jobbar idag, torsdag, fredag och lördag.


Känns som jag inte har mycket att skriva just nu. Men jag har lite planer.

Utflykt

Imorse drog jag och mamma iväg till Lycksele. Vi har pratat om det ett tag men det har som aldrig blivit av. For först på Dollarstore där jag hittade väldigt lite saker, men i alla fall ett par krukor tills jag ska sätta om mina blommor och lite inredning till mitt nya rosa sommarvardagsrum (som jag tänkt mig i alla fall.) For sedan och käkade lunch och sedan kom vi på att vi skulle ju på Jysk så vi åkte tillbaka åt samma håll igen, där hittade jag två plädar till soffan samt lite trådrullar så jag kan fixa klart mina kläder. Åkte in till "stan", om man nu kan kalla det stad, och gick på Åhléns, nån skoaffär och Öhmans. Fasen att vi inte gick på Öhmans först för de stängde ju tidigare än Åhléns och vi gick in där i sista stund och upptäckte att det fanns massa snygga kläder, vilket jag inte trott. Men det hanns inte med, kanske var lika bra att jag inte hann köpa något :P haha. Jag hittade i alla fall ett par tygskor som jag är väldigt nöjd med och på åhléns blev det bara make-up borttagning och ansiktsrengöring. Men det var trevligt i alla fall.
Nu vill jag verkligen fara på IKEA så jag kan hitta min inredning och jag har kommit på en del grejer som jag känner fattas så varför inte slå till och fara till Sundsvall direkt? Då kan man ju passa på att shoppa lite sommarfint med kanske? Vi får se.

Nu har jag precis kommit in efter en riktigt bra motionsrunda. Har joggat 6 km vilket jag är väldigt nöjd med, och nu frossar jag i vindruvor.
Imorgon ska jag försöka åka tillbaka till Dorotea rätt tidigt, så hinner jag veckohandla med innan affären stänger där:)

Helgerna går fort. Men idag har varit en bra dag.




Godnatt!

Morgonstund

Japp, jag tog mig upp denna morgon som planerat trots att jag är ledig. Kokade gröt, fikade med älskling och drog sedan ut på en morgonpromenad (även fast jag planerat att gå med Ida sen idag :P)

Är riktigt härligt ute på morgonen, särskilt när solen skiner. Härliga tider är det nu! Nu blir det mycket promenader. Jag och S har planerat att gå på kvällarna och dte är ju alltid så mycket trevligare att ha någon att gå med. 
Jag fattar inte, allt är så mycket enklare när det inte finns någon snö, varför kan det inte alltid vara så? Jag känner mig mycket mer motiverad nu än vad jag gjorde för ett par månader sedan:) vilket är bra.

Igår var jag på sista aerobicspasset för denna termin, så nu blir det att röra på sig på egen hand, men det är ju inte problem nu när marken är bar och det finns en massa alternativ. Cykla, springa, gå. Jag sprang förresten till träningen och tillbaka, och jag som brukar tycka det är sååå jobbigt att springa, men det gick betydligt lättare denna gång än förra. Med lite musik i öronen och ett par bekväma skor är det inte omöjligt.


Nej, kring 12 tiden åker jag mot Vilhelmina och kommer spendera min helg där. Jag och mamma har planerat att åka på en liten utflykt i morgon så det blir nog mysigt, bara hon och jag så vi hinner prata ikapp lite.
Sen är det söndag och då bär det iväg tillbaka hit. Helgerna går fort. Nästa vecka blir det lite mer jobb och det känns bra, och sen kommer jag spendera helgen i Dorotea, minns inte ens när jag gjorde det sist. Har då inte hänt under det här året än. Känner att jag vill nog vara här lite nu och fixa och dona när det blir sommar. Mysigt, vi bor ju så bra till:)


Bäst jag packar och gör mig i ordning så jag hinner hälsa på älskling på jobbet innan jag åker :)




Bjuder på en snart ett år gammal bild, som jag visserligen lagt upp förut, men jag gillar den :)

Ha en bra helg!



Soliga torsdag!

Arbetsdag idag, solen skiner, det är en underbar känsla att titta ut och framförallt att vara ute och känna hur solen värmer. I love it! Önskar verkligen att vintrarna var kortare men samtidigt bättre än vad de är.

Det blev en äppelkaka tillslut igårkväll och det var gott. Ikväll blir det aerobics för sista gången inför sommaren och imorgon blir det hemfärd mot Vilhelmina. Hoppas det vackra vädret håller i sig, jag hatar verkligen gråa dystra regniga dagar. Och jag hatar folk som säger "Det är bra att det regnar, vi behöver regn."



Later...


Dashboard Confessional - Don't wait

The sky glows.
I see it shining when my eyes close.
I hear your warnings but we both know,
I'm gonna look at it again.

Don't wait,
Don't wait,
The road is now,
A sudden sea, and suddenly,
You're deep enough to lay your armor down,
To lay your armor down,
To lay your armor down.

You get one look.
I'll show you something that the knife took,
A bit too early for my own good.
Now let's not speak of it again.

Don't wait,
Don't wait,
The road is now,
A sudden sea, and suddenly,
You're deep enough to lay your armor down,
To lay your armor down,
To lay your armor down. 


                                                                                            
Sångare:
Chris Carrabba

___________________



Från och med nu lägger jag in en ny kategori "Sabithas musik", där jag kommer lägga upp låtar som jag fastnar för.


Dagen som den är

Bestämde mig när väckarn ringde att jag skulle absolut inte kliva upp tillsammans med sweet imorse, fasen jag är ju ledig så varför?, men så kom jag på det att jag blir ju så himla slö när jag inte kliver upp i tid, så jag övervägde ett tag och klev sedan upp och åt frukost med honom. Gick sedan ned till tvättstugan samtidigt som han for på jobbet. Kände när jag gick ut vilken otroligt frisk känsla det var att andas ute. Så jag gick bara in, bytte om till mina promenadkläder och tog mig en promenad i den friska morgonluften. Härligt var det! Lite småkallt men så himla frisk. Kändes bra med tanke på att jag inte alls rörde på mig igår :S

Kom in med tvätten efterpromenaden, hängde den och plockade sedan direkt fram symaskinen och började laga en massa trasiga kläder som jag lagt på hög. Efter en stund började sy om en tröja som var på tok för stor när jag köpte den och jag tycket den var helkonstig men jag har som aldrig gjort något åt den tidigare. Helt plötsligt tog tråden slut så det var bara att ge sig. Har ju bara köpt nå billiga trådrullar som knappt har någon tråd på sig, så nu är det bara att skaffa riktiga trådrullar framöver. Jaja, sen blev det lite slöande framför teven och nu sitter jag här.

Håller på kika runt på jotex. Har länge planerat att köpa sommargardiner och dukar och sånt och mitt sommartema ska vara ljusrosa, men nu när jag väl sitter och kikar så hittar jag inget och jag som hade sett så himla mycket tidigare. Nog äre väl typiskt! Nu när man äntligen har fått rabatt som man väntat på också! Nej, jag får nog ha mamma som smakråd till helgen så kanske jag kommer fram till något iaf. Vill så gärna bli av med de svarta gardinerna jag har nu, de är så dystra!

Har även hittat ett bra recept på en äppelpaj som jag tänkt ge mig på att baka ikväll.

Till middag blire älgskav så jag tror det är dags att börja skära upp köttet snart innan det tinar för mycket, blir så svårt att skära då.

Skulle ha hunnit dammsuga lite också innan T kommer hem.

__________________________________________________________________________



Igår fick jag äntligen bli av med tegelsten jag burit på ett tag, vilken lättnad det var. Och jag är sååååå glad!




Nej, nu ska jag fortsätta med alla sysslor för dagen, imorgon jobbar jag.


Hej svejs!


Lätta ditt hjärta

Jag har en massa saker som jag har tänkt skriva, men just nu står det still.

Men det släpper nog.

Utmanad

Har blivit utmanad av Ida

Utmaningen består i att jag ska skriva 5 saker jag ska göra under 2009 samt 5 personer jag vill utmana.


1. Resa utomlands
2. Finna mig själv
3. Grubbla mindre
4. Lära mig en massa nya saker
5. Förbättra min kondition!


Jag utmanar Shiromi, Therese, Janni, Erika S och Annelie.

RSS 2.0