Tre dagar kvar 2010

Julen är över, fort var det gjort. Tänk att man fixar och donar, städar och pyntar, bakar och köper julkappar och stökar på en hel månad före. Det är mycket som ska göras och alla människor verkar så stressade, och när julaftonskvällen är över, blir det som om luften går ur en. Det blir som tyst, lugnt, en konstig känsla tycker jag. Likaså tycker jag det känns när man lämnar året som varit och går in på ett helt nytt år, fyllt av nya överraskningar. Känns lite vemodigt med nyårsafton också.

Julen var i alla fall jättefin, precis som alla andra år. Fick en massa bra och användbara julklappar.
Har sedan julafton mest bara tagit det lugnt. Hann dock med hotellet på juldan, det var hyfsat bra. Tydligen var det lite folk jämfört med vad det brukar vara, men ja tyck de var tillräckligt. Igår var jag ute och skejtade. Planen var att göra detsamma i morse men - 20 grader kändes lite väl kallt för det.
Är ledig melandagarna så jag är hemma i Vilhelmina. Nyår kommer att firas i Borgafjäll. Åker hem till Dorotea på torsdag och vidare till Borga på kvällen. Nästa vecka är det dags att jobba igen. Skönt att ha varit ledig och vilat upp sig lite då.

År 2010 har i alla fal bjudit på en hel del saker. Årets stora händelse är ju förstås att vi förlovat oss, och jag är såå lycklig! Den lyckligaste dagen i mitt liv!
   Sen så var det ju en härlig överraskning att Kim och Sandra också förlovat sig såhär i juletider. Vi kan ju  nästan fira årsdagarna ilag :P

Nej, nu ska jag äta lite lunch och sedan bänka mig framför teven och se en film.




Hoppas att alla haft en riktigt god jul och att Ni får ett Gott Nytt 2011!


Fjärde advent

Åkte hem till villis på fredag efter jobbet. Ordnade först middag till mig och gubben som vi slängde i oss på busstationen. Gjorde inte så farligt mycket på fredagkväll. Klev upp med tuppen kl 7 igårmorse och såg två avsnitt av The Nanny på teven, sedan åt vi frukost och kikade på julkalendern. Måste säga att jag tycker den är riktigt bra iår. Har endast missat 2 avsnitt :P Passar perfekt att se den på arbetsdagarna då den går 07.15 och jag brukar knata iväg till jobbet kring 8.
I alla fall så drog vi ner på byn för att handla inför julen. Hann dessutom med att springa in på Klädiz och Blommona. Såg en jättefin klänning på Klädiz som jag skulle vilja ha till nyår. Men jag tänker vänta tills efter julafton, tänk om man mot all förmodan skulle få en i julklapp :S Man vet aldrig :P Chansen är nog liten, men jag kan gott vänta.
Det blev tacos till middag, och Grinchen på teve därefter. Somnade dock innan den var slut. Pappa kokade julskinkan igpr, så jag passade på att sno åt mig ett par bitar imorse på mackan. Gott! Ingen gör så god julskinka som pappa! Jag ska ge mig på att koka och griljera en till veckan också. Det blir skoj. Ska även baka lite lite grann. Har som inte hunnit pga kursen jag läser. Men vi ska lämna in den sista uppgiften imorgon. Känns skönt! Då kan man iaf ta jullov från den ett tag. Bara tenta återstår i januari, sen har jag tagit mig igenom den. Har varit tungt vissa stunder men i det stora hela har det ju gått bra.
Idag pluggar jag tillsammans med gruppen men gruppuppgiften (paralellet hinner jag blogga :P)

Har katta bredvid mig, funderar på att prova ta hem han framöver litegrann. Kolla om han trivs. Han är ju gammal nu och gör inte så mycket så han ligger väl mest och sover, men han är så mysig!

Ikväll åker jag hem till Dorotea igen efter middan. Undra vad jag ska hitta på för bus då. Ska nog dammsuga lite och plocka fram min lilla bordsgran. Ville ju så gärna ha en stor julgran, men jag tror vi avvaktar ytterligare ett år. Kändes samtidigt jobbigt att behöva köpa alla grejer som tillhör. Nä, det tar vi vid ett annat tillfälle då det är dags för julhandel i stan eller nått. Kan man kika in på jula eller rusta eller dollar.

Alla julklappar är iaf klara sedan länge. Känns skönt. Den här veckan ska det bara mysas! Jag älskar julen!




En trevlig fjärde advent!


Nyklippt

Då det var fullbokat ända fram till jul fick jag lov att gå på Drop in. Kände att det var dags för klippning igen. Var riktigt leds på min långa lugg så nu valde jag att gå tillbaka till kort lugg igen. Känns bra!
Nu är man fin till jul :)





Oj oj oj, kan inte fatta att jag är så korthårig, men jag jobbar på att spara långt igen :P
Dock blir det en hel del klippt numera. Är rätt skönt att ha lagom långt hår trots att jag saknar längden :(


Nu ska jag mysa ner mig i soffan med min fästman och se Svenska Hollywoodfruar ;)


4 december 2010

4 december 2010 - en speciell dag





Vi trotsade kylan och for ut. Vi hade sparkarna med och frukost skulle ätas ute denna lördagmorgon.
I soluppgången nedanför Borgahällan blev jag världens lyckligaste när en guldring tog plats på mitt finger!
Trots att det var så kallt har jag aldrig känt mig varmare inombords.

Nu är jag inte längre bara flickvän, jag är fästmö!

Jag älskar dig Timmy och ska alltid göra så!
Vi två är och förblir ett!


RSS 2.0