Frusen

Sitter här framför datorn lite småfrusen. Graderna sjunker igen, lär blir kallt imorgonbitti också. Imorgon måste jag dock köra bil i vilket fall som helst. Får se om jag drar på aerobics efter jobbet eller om jag skippar.
Tänkte att jag måste bara slänga in en bild på hur frostig jag var imorse när jag var framme på jobbet. Ögonfransarnas längd fyrdubblades nog :P



Hugaligen säger jag bara. Men bara det är tillräckligt milt för att skejta i helgen är jag nöjd. Har till och med bokat in Ida, hon får lära mig tekniken hon som e duktig :) Blir nog skoj det!


I övrigt så råkar jag veta att mamma beställt This is it dvdn. Releasedatum är idag men den skickades redan igår från ginza så hon hade fått hem den idag :) Vi tyckte ju båda den var bra så nu har vi en skiva var och dvdn får vi lov att ha tillsammans.





När jag lagade mat ikväll fick jag en snilleblixt! Kom på att äggen höll på gå ut så jag skyndade mig att slafsa ihop en kaka, och inte vilken kaka som helst, det blev mockarutor. Gott! Så nu ska jag ordna lite fika till mig och älsklingen. De går fort att göra de där kakorna, och sen är det perfekt att man kan frysa in dem!




Nu fika och sen fortsätta sticka på mina vantar.


Livet i kylan

Tänkte slänga in ett blogginlägg lite snabbt innan jag går på jobbet. Drar mig för att gå ut genom dörren då det är - 35 grader kallt! Fy fan, nån måtta verkar inte finnas. Men nu ska det väl förhoppningsvis bli mildare sen. Detta hoppas jag är denna vinters sista köld. Nästa vecka går vi in i mars, och då börjar det bli finare tider.
Känns bra att det går åt rätt håll i alla fall, snart är det värsta över.
Tur att jag jobbar i Dorotea idag så att jag inte behöver plåga min stackars bil, dessvärre var jag tvungen att göra det igår morse då jag skulle lämna in den på verkstan i Hoting. Min buckla som jag varit så förbannad över är nu fixad, har dock inte tittat själv än. T hämtade bilen och jag har inte stuckit ut näsan sen jag kom hem igår. Men efter jobbet ska jag kika. Har hört att det blev bra :)

Igår kväll städade jag litegrann, höll mig ifrån att gå på gympa. Detta går ju inte, har de senaste veckorna gjort någon aktivitet typ varje kväll så jag har inte hunnit göra något här hemma. Därför tog jag en fri kväll igår, och jag tror jag gör det idag med :)






Nej, nu bär det iväg till jobbet.

Ha en bra dag!

Svisch,,,

Äntligen kom jag mig till skott och beslöt mig för att köpa ett par egna skidor. Valde att köpa skate eftersom jag tycker det är så omåttligt trist att åka klassiskt, så nu tänker jag prova på om jag tycker bättre om att skatea. Blir så sugen varje gång jag ser någon tävling på teven. Särskilt nu under OS! Ser så lätt ut!

.


Har precis varit och simmat och nu ska jag dra vidare till teven och kika på Spårlöst som är från Sri-Lanka idag. Blir roligt att se. Har sett att det smått börjat dyka upp charterresor dit, oj så roligt det hade varit att åka dit!




Ha det!

Kort om veckan

Så har snart ännu en arbetsvecka passerat. Fredag imorgon, skönt med helg, nog för att jag är bra på att vila upp mig under veckorna också, men på helgen slappnar man verkligen av.

Förra veckan var jag ju riktigt flitig och rörde på mig 5 ggr under veckans gång. Den här veckan ha ja iaf tagit mig iväg 2 dagar. Blev simning igårkväll med S, såg OS efter det. Ikväll har jag varit på aerobics, men jag tror jag sträckte mig när jag var och simmade så det störde mig lite idag.
Annars har det mest varit till att se OS hela kvällarna. Jag har dock somnat när det typ varit som mest sevärt. Fast jag missade inte det allra bästa, de två gulden till Sverige. Charlotte Kalla var ju väntad som segrare men att Björn Ferry gjorde ett sånt lopp, det var ganska oväntat! Roligt som tusan!


Björn Ferry. Foto: Scanpix



Helgen kommer spenderas i Borgafjäll. Blir bra det, har tänkt ta mig till Borga SPA en sväng också. Ha en trevlig helg! Nu ska jag fika :)






Underbara helger!

Inte bara förr helgen var lyckad, utan även denna. Har spenderat helgen i Borgafjäll, och min plan att åka slalom i helgen visade sig vara en jättebra idé då vädret var kanon! Soligt och ca 10 grader kallt. Hur härligt som helst! Och jag stod på fötter. Hade nästan glömt hur roligt det är att åka, så det har jag nog inte gjort för sista gången den här vintern.


 






Det var otroligt vackert! Var bara tvungen att stanna upp och ta en bild innan jag åker ner igen.

Idag, söndag, har bjudit på litegrann också. Rätt fint väder idag med, hann hälsa på A och L-O och sedan åkte vi skoter än sväng jag och sweetnous. Jag fick köra dessutom :) Jag som nästan aldrig kör skoter, men det var verkligen skoj!



Tillråga på allt hade jag krafter kvar när vi kom ner till Dorotea igen så jag satte på mig pjäxorna, tog längdskidorna och for på Björnvallen. Åkte dock bara 1,5 km men det är ju nog bra när det är första gången på ett par år. Kände att det tog på ganska bra på armarna. Men skidåkning måste ju vara en kanon träningsform. Efetrsom jag ogillar vintern måste jag ju hitta på saker som gör den rolig har jag kommit på. Har tidigare inte varit något stort fan av längdskidåkning men allt tittade på skidåkning på teven har gjort mig riktigt taggad.




Uppdatering bild

Dags att byta profilbild.

Gammal bild

 

Ny bild


Slalom

I helgen då jäklar tänker jag ställa mig på slalomskidorna för första gången på 2 år. Har kollat väderleken, och det ser ut som Borgafjäll kommer att bjuda på perfekt åkarväder på lördag. Sol och -9 grader.

Det blir nog skoj. Fasen, har man ett par skidor måste man ju åka!


Trevlig helg!

RSS 2.0