2010 <> 2011

Snart har en vecka gått av det nya året. Förra året skrev jag ett himla ambitiöst inlägg om vad som hänt månad för månad under 2009, men i år tänker jag inte göra det. Jag vill bara säga att jag tycker 2010 var ett underbart år. Det har gått fort men bjudit på en hel del mys och roliga saker.

-Jag och Timmy åkte på semster "roadtrip" till Norge och hann se en hel del fina ställen.

-Jag och mamma har varit på Teneriffa för tionde gången och hade lika roligt som alltid.

-Och 2010 års största händelse var när vi blev fästmö och fästman. Har aldirg varit lyckligare än just den dagen. Jag är så glad att jag har världens bästa fästman som bryr sig om mig så mycket och som verkligen visar det varje sekund vi är tillsammans. Jag älskar honom såå mycket. Det är underbart att vara två och jag vill att det alltid ska vara vi. Det känns underbart att nu även vara ringmärkt :P

-Dessutom så har jag nu ett jobb på riktigt! Vilket jag fick veta i December, så det fåt tillhöra förra årets händelser trots att det är från 1 jan.

2010 har med andra ord varit ett fantastiskt år, och jag tror att även 2011 kommer bjuda på mycket roligt.


________________

Igår åkte jag upp till Borgafjäll och jag och Timmy var bjudna på middag på Borgagården. Jättetrevligt! Nu är jag tillbaka i Dorotea och sitter mest bara här och laddar för att börja med hemtentan. När jag väl är klar med den är kursen avslutad. Hoppas det går vägen med denna sista uppgift. Äh, jag tar det inte så hårt.

Imorgon drar jag till Borgafjäll igen. Men jag lär inte vara så social i helgen. Ställer in mig på att göra klart tentan under helgen. Fast jag har en känsla av att det inte kommer bli så. Har dock till fredag på mig så det löser sig.


Ha det gott!

RSS 2.0