Minne

Kikade bland mina bilder som jag tagit sedan jag flyttade. Har varit duktig och sorterat upp i mappar. Öppnade mappen "Midsommar-09" och hittade denna vackra bild.
Midsommaren spenderades i Borgafjäll tillsammans med sambo och svärfar. Bilden är tagen när vi var påväg hemöver på lördagsnatten, om jag inte minns helt fel. Det var ljust hela natten, och vilket kanonväder vi hade den helgen. En av de få helgerna som bjöd på vackert väder. Ett fint minne!




Till Dig älskling <3


Vilket stök

Jag har hållit på för fulla muggar med julstöket i helgen. Gårdagen var fullspäckad, först Strömsund med Sandra, sen lussebak och julstädning i lägenheten. Gjorde en riktig städning. Har dammsugar, dammtorkat, skurat golvet, putsat fönstrena, bytt gardiner och en del mattor, handdukar, osv osv. Ljusstaken är framplockad, en massa ljuslyktor och röda nyanser i varje rum. Mysigt är just vad det blev! I år tror jag julkänslan sitter rätt :)



So this is it

Nu har jag börjat lite smått med julbaket, och det första fick bli vanliga kanelbullar. Hemma hos mig har det alltid varit tradition att baka kanelbullar och lussebullar innan första advent. Vi ser kanelbullar lite som en julgrej tror jag eftersom vi vanligtvis inte brukar ha bakat det i övrigt under året.
På lördag har jag nog planerat in lussebullar. Helgen kommer bli fullspäckad tror jag. Ska försöka börja städa upp i lägenheten inför julstädet redan på fredagkväll. Blir nog en tripp till Strömsund på lördag tror jag. Blir bra med sällskap, hade faktiskt funderingar på att åka dit själv, men då kom jag på tanken att fråga S, och just som jag hade tänkt det fick jag ett mess då hon frågade om jag ville hänga med, så vi var som inne på samma denna helg. Det blir nog kanoners. Sen blir det till att byta gardiner och stäka fram adventsstaken och lite mysiga ljuslyktor m.m på lördagkväll. På söndag har jag bjudit hit mamma och pappa på adventsfika. Det blir nog jättemysigt!

Det känns verkligen som jag har goda chanser till en fin julkänsla i år men dessvärre håller vädret på ta dte ifrån mig. Jag vill ju ha det vitt. I och för sig snöar det just nu men det spöregnade när jag körde hem från jobbet.
Oj oj, ´peppar peppar, hoppas snön stannar och att det blir kallt snart. Det är ju det som gör julen mysig!


Detta är resultatet av bullarna. Tog precis ut den sista plåten :)









Mums!


Move your ass

Längesen jag var på gympa och aerobics, men den här veckan då jäklar ska jag inte vara lat. Har varit på gympan nu ikväll och jobbar i Backe på torsdag vilket innebär att jag troligtvis hinner hem och käka och dra på aerobics då. Den här veckan har jag tänkt göra mycket. Ska hinna med att baka lite också inför första advent. Kanske imorn kväll, annars till helgen som jag spenderar hemma i lägenheten. Det blir nog mys med lite glögg, lussisar och pepparkakor på söndagkväll.

I övrigt har jag inte mycket mer att säga än att jag är jävulskt leds på detta väder!! Ge oss snö nu så vi får det överstökat.

_______________________


Köpte en hjärtegodis och en hjärtepinne tillsammans med att kort till älsklingen idag. Kände mig lite extra förälskad och ville ge han något. Nu ska jag inte heller sitta kvar här, utan jag ska börja sticka på hans strumpor :)



Ha det!

Låt det snöa

Nu snöar det äntligen, men frågan är...hur länge håller det denna gång? Jag vill verkligen, trots att jag ogillar vintern, ha en vit jul, och att backen ska vara vit till första advent. Som vi vet närmar det sig med stormsteg, en vecka kvar till adventsstaken ska vara tänd och det första ljuset ska brinna. Nästa helg kommer jag byta gardiner och städa nogrannt, ska försöka baka lussebullar redan någon kväll den här veckan så är det bortgjort. Brukar ha en tendens att planera in att göra allt på samma gång, men då kommer det bli för mycket att göra. Ska bli mysigt att byta gardiner och pyssla på litegrann iaf.

Igår blev det iaf ett par julklappar. Handlade lite smått till mig själv också, men shoppinghumöret var inte som det brukade. Dessutom krånglar min bil så nu känns det mest bara jobbigt allt. Men det ordnar sig.


Idag har jag varit hos a-k och fortsatt stickningen. Så nu är hälen på plats. Får se om det blir nå strumpor. Ha märkt att det tar tid att göra ett par. Men bara man lärt sig så kommer det nog gå fortare. Det är att läsa mönstret som är den svåra biten :P Vi gick en promenad också, och när jag gick hem snöade det förfullt.




Nej nu är det snart dags att laga middag. Ska bara gå och krama om älsklingen lite först som fått vara ensam så länge idag. Det tog en stund från att jag for tills jag var hemma.


Ha en fortsatt trevlig söndag!


Stan

På väg till Östersund i detta nu. Älskling kör, vi har min bil, och vi har med oss K och S. Det blir nog en bra dag. Solen skiner för första gången på väldigt länge. Kan inte ens komma igår när jag senast såg solen. Är dock lite orolig, är nått mysko med min bil, "he sling." men det går nog bra. Får kolla upp det där sen. Julhandel är väl tanken, men jag har lite grejer som behövs till lägenheten. Och sen är det ett par byxor jag vill ha på hm. Om de fortfarande finns där. This is it skivan står också på listan. Mamma ville ha den:) nej nu ska Jag fortsätta titta ut genom fönstret. Bäst att njuta av solen. Ha det!

November Rain

Lägger in en del av denna låt idag dels för att jag tycker den är väldigt fin och dels för att den heter November Rain och jag tycker det passar in rätt bra i dessa dagar. Kallt november regn är just vad det är för tillfället. För ett par år sen nötte jag och J den rejält den här tiden på året.
Som sagt, väldigt fin låt, som jag nästan totalt hade glömt tills jag hörde en snutt av den på Idol förrförra veckan.




When I look into your eyes
I can see a love restrained
But darlin' when I hold you
Don't you know I feel the same

Nothing lasts forever
And we both know hearts can change
And it's hard to hold a candle
In the cold November Rain

We've been through this such a long long time
Just tryin' to kill the pain

But lovers always com and lovers always go
And no one's really sure who's lettin' go today
Walking away

If we could take the time
to lay it on the line
I could rest my head
Just knowing' that you were mine
All Mine
So if you want to love me
then darlin' don't refrain
Or I'll just end up walkin'
In the cold November rain

Do you need some time...on your own
Do you need some time...all alone
Everybody needs some time..
on their own
Don't you know you need some time...all alone





Ge oss snö nu! Är så jä'la less på det här vädret som pågått på tok för länge nu.

__________________

 

Imorgon åker vi till stan och julhandlar :)

 

 

Trevlig helg!


Kommentar

Bion igår var fantastisk! Hade hört lite olika innan jag såg den, många recensioner sa att den var sevärd, men jag hade även hört att den inte var så bra. Men jag tycker att den gav en bra bild av inte bara artisten utan även personen Michael Jackson. Man fick se förberedelserna inför konserterna som skulle ha pågått för fullt i detta nu. Och med förberedelserna menar jag ju inte bara hans sång utan audition där de valde ut dansare, hur alla dansare sedan arbetade, alla filmsekvenser som gjordes för att visas i bakgrunden på en stor skärm under konsertens gång, dansarna som tränade tillsammans med MJ på scenen, hur de repade med hur bakgrundsmusiken skulle spelas, alla specialeffekter och ljuseffekter osv osv.
Superbra verkligen! Det som var lite synd var att man inte fick se honom sjunga den nya låten This is it, som släpptes bara nu i oktober. Men den spelades tillsammans med texterna i slutet av filmen. Sevärd var den i alla fall, tyckte både jag och mamma. Det hade nog blivit riktigt bra konserter om de blivit av.



Slänger in en bild av hur biljetterna till konserterna såg ut.




THIS IS IT

Äntligen! Dagen, kvällen är här. Är så glad att den visas i Vilhelmina. Nu drar jag hemöver så jag hinner få med mig lite mat och plocka med mig mamma så åker vi mot FH. Har som sagt hört att den är bra, men vissa säger den är dålig, fast jag tror det beror på om man tycker bra om Michael Jackson eller inte. Nu återstår det bara att se.....med egna ögon...



Man ska aldrig säga aldrig

Är hemma och sjuk. Andra dagen nu, men jag känner mig hyfsat okej nu så imorgon blir det jobba. Åsele imorn, och sen är det ju det kvällen jag väntat på, bio! Har hört att filmen är sevärd och det ska verkligen bli jätte spännande. Det tycker nog mamma med. Igår och idag har jag bara legat i soffan och snorat. Så jag mobilbloggar, har inte ens orkat ska igång datorn. Jag ska iaf ta mig upp och fixa lite middag om typ en timme. Men nu ska jag se ett gammalt avsnitt av one tree hill som går på femman. Ha det gott!

Lång Torsdag på bortaplan

Långdag idag på jobbet, och torsdagar spenderas ju mestadela i Åsele numer. Men jag trivs och det går bra, är bara lite jobbigt med pendlingen just för tillfället då föret är så olika från dag till dag. Imorse var det såå jävulskt halkigt, men jag tog det lugnt så det var inga problem. Hemfärden var lite bättre, fast då var det ju mörkt i stället.

Fredag imorgon. Hade inte planerat än hur helgen skulle se ut förutom på söndag. Men det verkar som det blir en hemmahelg för mig och hjärtat. Fredagsmys imorgon med andra ord, så nu tänker jag leta efter något gott recept till middag:) Imorgon slutar man ju lite tidigare så då hinner jag ju hem och fixa lite innan han kommer hem och får göra helg. Det blir mycigt att spendera en helg i Dorotea igen. I love it. För det blir inte riktigt samma sak på veckorna som på helgerna. Tycker om att mysa till det litegrann här hemma när vi är hemma båda två. Men på söndag vankas ju farsdag så då tänker jag dra till Vilhelmina tidigt på morgonen och kliva på in genom dörren och uppvakta pappa. Tro mamma tänker köpa tårta :) Mums!


Nästa veckan är det dags för BIO. Sen har jag inte planerat så mycket mer för tillfället. Julhandel är nästa inplanerade grej, då vi tänker dra med K & S till Ö-sund en lördag. Blir nog bra att vara ute i tid så man slipper julruschen. Det var nog det som var min och S tanke.

Nej, nu ska jag försöka ta mig till teven och koppla av en stund.
Fast just ja, leta ett recept var det först. Tror det blir något med fläskfilé.





Trött och trött

Kan inte förstå varför jag är så grymt trött hela tiden! Usch, det är en riktigt jobbig känsla. Ge mig lite sol och snö och minusgrader tack, så kanske jag piggnar till lite. Tillsvidare ska jag ta mig en kopp kaffe.


På tal om något helt annat så har Jackson filmen This is it dragit in 730 miljoner kronor på fem dagar.



Ha en bra dag!

Allhelgonahelgen


.


Spenderade helgen i Vilhlemina. Hade tankar om att gå ut på hotellet men trodde att det varf på lördag. När jag sedan fick reda på att det var redan på fredag kände jag att jag inte hade varken lust eller ork. Så det blev en hemmakväll framför teven med mor och far i stället :D Lika glad är jag för det för det var verkligen supermysigt. Vi frossade i god mat och gott fika och såg Idol.


På lördag åkte vi till kyrkogården och tönde ljus på farmor, farfar och farbrors familjegrav. Sedan åkte vi och hälsade på faster en sväng. Kände att det varf länge sedan vi sågs så jag och mamma åkte dit och umgicks ett litet tag innan vi åkte hem och käkade middag. Vi hade planerat att ta en promenad men det trista vädret gjorde oss så trötta så vi gick på statoil och hyrde en film i stället :) Vi hyrde en film som hette two lovers. Den var hyfsat bra, men jag skulle vilja ha sett Revolutionary Road med Leo DiCaprio och Kate Winslet i stället. Så vi tar nog den nästa gång.

Söndagen bjöd på besök hos M och småkillarna. Vi fikade och surrade. Sedan var det nästan dags att åka hemöver då det hade mörknat och blivit kväll. Passade först på att ta lite kort på Billy, "gammkatta min." Men alla bilder blev suddiga då han inte ville sitta still. När han var liten poserade han framför kameran så fort han bara fick en chans. 

Så här såg han ut i alla fall. 

 


Nej, nu ska vi kvällsfika. Känns bra efter en kall promenad med en varm tekopp.

/Sabitha


Idol i fredags

Efter en halvdag på jobbet kom jag hem till Vilhelmina och såg verkligen fram emot kvällen avsnitt av Idol så Erika skulle framföra låten Sway som jag personligen tycker är jättebra! Jag hade tidigare under dagen sett en snutt av idolerna repetitioner och tänkte att detta kommer bli superbra. Hon sjöng hur bra som helst och låten passade perfekt. Trots att jag läst i tidningen att statistiken för hur många röster hon skulle få inte såg så lovande ut så var jag inte ett dugg orolig att hon skulle åka ut, men till min stora förvåning var det Erika som fick lämna Idol 2009 i fredags. Vill ändå säga att jag tycker hon gjorde ett grymt framträdande och hon var otroligt vacker! Vilken snygg klänning, verkligen! Det har varit otroligt roligt att följa hennes Idol-Resa.







En mycket bra insats av Erika i Idol. Även fast hon har åkt ut ur tävlingen kommer hon nog ha fullt upp framöver skulle jag tro. Karriären har bara börjat! Fortsatt lycka till med allt annat nu Erika!

Dangerous

"For those of you who like living dangerously, This is for You"




I Never Knew But I Was
Walking The Line
Come Go With Me
I Said I Have No Time
And Don't You Pretend We Didn't
Talk On The Phone
My Baby Cried
She Left Me Standing Alone

She's So Dangerous
The Girl Is So Dangerous
Take Away My Money
Throw Away My Time
You Can Call Me Honey
But You're No Damn Good For Me

She Came At Me In Sections
With The Eyes Of Desire
I Fell Trapped Into Her
Web Of Sin
A Touch, A Kiss
A Whisper Of Love
I Was At The Point
Of No Return

Deep In The Darkness Of
Passion's Insanity
I Felt Taken By Lust's
Strange Inhumanity
This Girl Was Persuasive
This Girl I Could Not Trust
The Girl Was Bad
The Girl Was Dangerous

I Never Knew
But I Was Living In Vain
She Called My House
She Said You Know My Name
And Don't You Pretend
You Never Did Me Before
With Tears In Her Eyes
My Baby Walked Out The Door

She's So Dangerous
The Girl Is So Dangerous
Take Away My Money
Throw Away My Time
You Can Call Me Honey
But You're No Damn Good For Me

Dangerous
The Girl Is So Dangerous
I Have To Pray To God
'Cause I Know How
Lust Can Blind
It's A Passion In My Soul
But You're No Damn Lover
Friend Of Mine

I Can not Sleep Alone Tonight
My Baby Left Me Here Tonight
I Cannot Cope 'Til It's All Right
You And Your Manipulation
You Hurt My Baby

And Then It Happened
She Touched Me
For The Lips Of
A Strange Woman
Drop As A Honeycomb
And Her Mouth Was
Smoother Than Oil
But Her Inner Spirit And Words
Were As Sharp As
A Two-Edged Sword
But I Loved It
'Cause It's Dangerous

Dangerous
The Girl Is So Dangerous
Take Away My Money
Throw Away My Time
You Can Call Me Honey
But You're No Damn Good For Me

Dangerous
The Girl Is So Dangerous
Take Away My Money
Throw Away My Time
You Can Call Me Honey
But You're No Damn Good For Me

Dangerous
The Girl Is So Dangerous
Take Away My Money
Throw Away My Time
You Can Call Me Honey
But You're No Damn Good For Me

Dangerous
The Girl Is So Dangerous
I Have To Pray To God
'Cause I Know How
Lust Can Blind
It's A Passion In My Soul
But You're No Damn Lover
Friend Of Mine



RSS 2.0