Har jag? Eller har jag inte?

 
Ångest över att jag ligger ensam i soffan denna fredag? På exakt samma fläck som jag legat heeeeela veckan, men min vän herr iPad i knät heeeeela tiden? Fy också! Att man var tvingat bli förkyld Ännu en gång!! Jag orkar inte mer. Vad är det för jäkla virus som går runt runt? Eller frågan är väl snarare, hur många virus är det som cirkulerar? Oavsett så är jag jäkligt leds! Hade ju planerat att åka till fjället idag, men kände bara att det kändes meningslöst om jag ändå inte kan åka skidor eller köra skoter. Vore ju dumt att riskera att det tar om en tredje gång, eller blir det en fjärde? Jag har tappat räkningen. Nej, ja får helt enkelt satsa på nästa helg. Nu börjar det ju vara rätt tid på vinterna att spendera utomhus, snart är vårvintern här. Tycker dock jag missat lite för mycket tid på skidorna, så bara jag vilar rejält den här helgen borde jag vara fit for fight till veckan igen. Det Ska jag vara! Jag vill åka! Har varit avundsjuk på gubben och vovven hela veckan när de åkt utan mig:( Jaja, nu är det för sent att ha ångest över att jag ligger här. Med min kära vän iPaden klarar jag mig fint med att ligga i soffan två dygn till! Vad bitter ja låter.......men ja är inte bitter! Avsnitt 14 säsong 4 av The Vampire Diaries har ju kommit ut!!! Mums! Och jag och Emelie som trodde att vi inte skulle hinna få se avsnitt 13 förra lördagen för de höll ju fasen aldrig på komma ut!!! Jag ska roa mig med det nya nu iallafall. Tjohoo! 
 
Förresten ! Måste fortsätta tjata om TVD och Damon (Ian Somerhalder). Jag köpte ju The Vampire Diaries-böckerna till mig och Emelie. Hon blev jätteglad! (tror jag:p) Sedan så har jag ju läst första boken nu, Femtio Nyanser av honom. Ska börja på den andra, och jag håller tummaroch tår att Ian Somerhalder ta hem rollen som Christian Grey i den kommande filmen! Det skulle bli grymt! Ser just nu ut som chansen är ganska stor att det blir jus han. M U M S säger jag bara! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
på Återseende! (skrivande?)
 
 
S
 
 
 
 
 
 

Snart hem!

 
 Nu längtar jag ! Halva veckan har passerat, längtar till helg så jag får träffa mamma och pappa igen. Har ju faktiskt inte varit hemma sedan jul vilket är skandal ! Emelienärmäääntligen hemma också! Tur det inte dröjde alltför länge. Så på lördag blir det fnitter och surr, vi laddar upp innan hotellet med godricka och ett nytt avsnitt av The Vampire Diaries. Kan det bli mycket bättre ? Haha, vi är besatt. 
 
Annars har jag både hunnit åka skidor, gå på cirkelträningen och promenerat hittills i veckan. Så nu har jag bestämt att detcär färdigtränat för den här veckan. 
 
Beställde ju ett nytt linne också som jag hunnit få:) Trodde ju det var rött , men det visade sig vara mer gammelrosa typ. Men jag är nöjd ändå, det blir bra. Nästa problem är skor. Är nog bara att konstatera nu att jag ha ett antal för många par skor, svårt att välja, men ja har lyckatsmed att sålla ner till vå par. Så nu står valet mellan dem. 
 
Har som inga vettiga bilder att bjuda på men det får bli ett minne från sommaren. Ses snaaaart !!
 
grööönan.....
 

Sri-Lanka, mitt saknade andra hem

 
Tårarna rinner ner för kinderna. Jag blir alltid såå himla blödig när jag ser på Spårlöst. Verkligen känslofyllt program. Har precis sett gårdagens avsnitt på tv4 play som var från Sri-Lanka. Brukar alltid se när de visar från Sri-Lanka på Spårlöst, och varje gång känns det som hemma. Jag har bara varit där en gång, när jag var tre år gammal, så jag minns inte så mycket av den resan, nästan ingenting. Men jag vill så hemskt gärna åka dit inom en snar framtid. Jag känner nästan som att det är en del av mig som saknas, och jag tror faktiskt att det kan vara att åka till mitt andra hemland, för jag är ju faktiskt hälften-hälften, trots att jag är född och uppvuxen i Sverige. Det skulle vara så roligt att få uppleva kulturen och framförallt att få se var mamma kommer ifrån, få höra språket runtomkring mig, få äta alla dessa färska frukter och uppleva det tropiska landskapet. Det känns som en dröm, men den kan inte vara alltför svår att uppfylla. 
 
 
 
 
.
 

RSS 2.0