Vårstädning

Idag har jag bedrivit vårstädning här hemma. Det har tagit heeeela dagen. Men nu känns det riktigt jäkla bra. Rent i varje vrå. Vi skulle nästan kunna flytta härifrån, så rent är det. Skulle lugnt blir godkänt som flyttstädning tror jag. Mest nöjd är jag nog över gardinerna i vardagsrummet. Fick dem av mamma för att hon inte tyckte de passade hemma på Granberget, men här passar de perfekt. Dessutom är de i sådant tyg som man slipper stryka. Kanon!

Nu har jag precis sett gårdagens avsnitt av BB. Dock var det bara fram tills tredje pausen sen var klippet slut...konstigt.

Igår såg jag och mamma en DVD som jag köpt till henne. "Elvis" - med Kurt Russel i huvudrollen. Filmen spelades in 2 år efter Elvis Presleys bortgång, och eftersom det pratades om filmen i fråga medans vi var i Memphis kändes det som ett måste att se den. Måste säga att jag tyckte den var bra. Den handlade om egentligen hela Elvis liv sammanfattat på 2 h 40 min.


Kurt Russel i filmen "ELVIS".




Något som jag inte visste var att Kurt Russel faktiskt varit med i en scen i en av Elvis filmer när han var 11 år gammal. "It happened at the world's fair" 1963.

Kurt Russell kicks Elvis Presley's shins



Nej nu är det läggdags.

/Sabitha


1 maj 2012

Och jag befinner mig i Vilhelmina. Känns som det var bra länge sedan jag var hemma senast. Kom igår efter att ha jobbat halvdag. Vi var bjudna på middag i Golisen. Det var jättetrevligt och väldigt god mat. En majbrasa, lite fyrverkerier och ufo ballonger blev det också innan vi åkte hemåt.

Nu ska jag bara äta middag och sen är det dags att återvända till verkligheten igen.
Jag ska ställa i ordning lite för helgen då jag ska åka till Stockholm igen, fixa klänningen, packa ner alla skor (har inte bestämt vilka jag ska ha så tre par får åka med i väskan) och så måste jag nog tvätta och städa lite, om jag orkar förstås, men jag brukar oftast bli väldans energisk när jag kommer tillbaka till lägenheten och ser allt som måste göras :S Åker nog ner till Östersund redan på fredagkväll då flyget går på lördagmorgon. Känns som det blir lugnare så.

I övrigt så är det bra. Känns surt att man åkte på förkylning igen så man missade allt det fina med vårvintern. Missade ju finaste tiden att skejta vilket känns mest surt just nu! Men men, bara det tinar upp runt sjön ska jag komma igång med löpningen igen :)
Sommaren är välkommen nu!

 


/Sabitha


RSS 2.0