Detta hudvårdsset

Jag hade ju uppföljning av hudvårdsklassen igår och då bestämde jag mig för att detta skulle bli mitt i oktober.





Då är det dessutom Rosabandet-månad så då går ju litegrann till välgörenhet också.
Tyckte det såg riktigt lockande ut, och jag tycker ju om sådana här produkter. Precis vad jag behöver, lite spa-känsla.
Dessutom följer det med en läcker påse, eller nått sånt :P

Perfekt!

Ensam

Var ensam hemma igårkväll. Tyckte det gick bra ändå, jag är inte van att vara ensam. Kunde sova bra också.
Ikväll tror jag att jag ska stöka bort lite grejer som fortfarande bara ligger och väntar på att bli fixade. Tycker det är lite jobbigt att det ligger grejer på golvet i köket t.ex. Undrar om köksbordet anlänt. Kanske borde ringa och fråga :P Är lite nyfiken för mamma sa nämligen att resterande grejer kommit som vi beställde.

Igår tvättade jag också för första gången. Det gick bra, men jag gillar inte riktigt tvättstugor. Kläderna blev i alla fall rena vilket är huvudsaken. 

Ikväll blir det nog fläskfilé med färska champinjoner till middag tror jag:) Var ju extrapris på fläskfilé på Konsum förra veckan och jag fick även rabatt igår när jag handlade så då passade jag ju på såklart. 

Hade tänkt ta en promenad igårkväll men det blev så sent så jag funderar på att göra det direkt efter jobbet. Alltså kanske ta en omväg hem eller nått. Vet inte än när Timmy kommer hem. Lär ju få höra under dagen, så om han inte hört av sig när jag slutar tar jag min promenad. 

Nej, nu har jag inte tid med detta.   

Inflyttning

Har flyttat förfullt i helgen. Var en hektisk dag igår men ycket blev gjort och vi fick mycket hjälp av pappa, Christer och Janni så det var kanon. Jag gav mig inte förrän kl var nästan halv tolv på natten, men då hade jag hunnit med att fixa till sovrummet klart. Det är helt klart det snyggaste rummet i lägenheten, är helnöjd. Det enda som inte blev gjort var att sätta upp spegeln men det blev fixat idag.
Nu har vi ätit middag hemma hos Christer och ska väl dra oss tillbaka mot lägenheten. Hade nämligen tänkt mysa till det lite med en blåbärskaka :) Måste ju prova den nya spisen.
Ska även fara men alla banankartonger som blivit ståendes inne. Känns som de är överallt.

Imorgon är det måndag. Då får jag väl pyssla på på kvällarna.

Jaja, ha en trevlig kväll alla!

Idag

Nu ska jag snart åka ner på byn. Mycket att göra idag. Oj oj oj, hoppas jag hinner så mycket som möjligt. Känns fortfarande både spännande och lite läskigt. Men det ska väl gå bra, man måste väl bli stor någon gång eller hur?

Har faktiskt inte ens tid att sitta här just nu men jag var bara tvungen att prova hur det kändes. Mamma har nämligen möblerat om och gjort jättefint. Tror jag ska anlita henne till att välja fina saker till mig, för jag tror inte jag är så bra på det :P
Tog typ 40 min för mig att välja en bordslampa igår :P

Haha, nej men lycka till till oss idag så uppdaterar jag så fort jag får tid.

!!

Tråk

Usch för Idol igår. Blev så himla glad när Anders Bagge sa "Tyvärr Loulou", för då var jag helt säker på att det var Erika som gick vidare, eftersom de sedan även visade att Loulou gick och grät och Erika gick in och såg glad ut. Men så lurades de!! Hur kan man göra så. Då blev man verkligen dubbelt så besviken. Tyckte det var fel av juryn att skicka hem Erika, håller ni inte med att att hon var hundra gånger bättre och hade gjort mycket bättre framträdanden på slutaudition än Loulou!? Jag håller i alla fall fast vid det. Tycker det var många av de som gick vidare som inte alls var bra, men men, det är ju trots allt inte jag som bestämmer. Jag tror att den gamla juryn hade skickat vidare E.
Jätteroligt ändå att det gick så pass bra som det gick men det hade varit roligare om man fick fortsätta se. Nu tänker då inte jag kolla på Idol iaf. Känner att ingen av dem som gick vidare är några större favoriter.

Jaja, äntligen fredag. Ikväll när jag har slutat ska jag bara göra ett besök på Agas och sedan åka hem till Vilhelmina för att tvätta och fixa det sista.
Kände mig lite nere igår, för jag kan inte riktigt tänka mig in i att bo själv och ta eget ansvar, men det ska nog gå bra. Bara man får komma in i det så. Tur att jag har en änglasjäl vid min sida i bra och dåliga stunder.


Har hört att den gamla klassen, eller några utav dem, eventuellt tänkt ses i helgen. Är ju hotellet imorn i Vilhelmina. Får väl se hur dte blir för min del, om jag hinner får det bli, annars får det helt enkelt vara.




 


Efter lång väntan

är det äntligen dags:) Blir mycket att göra i helgen och jag är så förväntansfull!
Är ju Noicemakers på hotellet hemma i Vilhelmina, men jag tvivlar på att jag har tid med det. Typiskt!

Otroligt roligt att Erika går vidare gång på gång i Idol. Jätteroligt är det att se någon man känner på tv, särskilt när det går bra! Nu har man verkligen en anledning att följa programmet. Missade det dock igår :S Hoppas man hinner se ikväll iaf :)

Nej, back to work.

Det närmar sig med stormsteg

Hudvårdsklassen var riktigt trevlig. Känner mig verkligen silkeslen i ansiktet :) Om man ändå hade råd med alla produkter :P  Lyckades få hem två produkter :) Satin lips.

Nu är det nog snart läggdags för min del känner jag. Tisdag imorgon, hoppas på att få höra lite glada nyheter:)

.

Idol imorgon kväll. Blir intressant!

.

Dagen har varit hyfsad. Måndagar går alltid väldigt snabbt på jobbet. Det är ju positivt. Måndagar brukar jag vara drygast annars, men just nu är det verkligen tvärtom.

.

I övrigt, nothing more to say, tror jag.

Helgen

Jag har köpt nya skor, finally hittade jag ett par som jag trivs med. Skitsnygga och de är även lite fodrade så det passar ju hösten perfekt. Liten klack, lågt skaft och svarta. Försökte hitta en bild på dem men hittade ingen. Köpte dem i vilket fall på ICA Tallen så det var ju bra. Skulle egentligen köpa ett annat par med högre skaft och högre klack, men jag ångrade mig. Gjorde ett smart val, bekväma skor är ju bättre än obekväma.

I helgen blev det lite kött, men jag har inte fått skjuta något än. Tog inga bilder heller. 

Har verkligen haft fullt upp i helgen. Men nu är det en ny vecka. 

Ikväll ska jag på hudvårdsklass- Mary Kay. Blir nog trevligt :)


Det var det.

Fel

"Ibland känns det verkligen som allt man gör blir fel"


Nu är jag glad igen. Och mitt knä likaså :) Slipper dessutom att åka till Umeå. Det är ju great!
Ikväll slipper jag sova ensam, men jag är ju upptagen till efter 20.00 ikväll. Missar nog idol nästan helt.


Glada nyheter idag! Nu blir det flytt! Hem och rensa. Fast det får bli imorgon :P

När jag börjar kan jag inte sluta

Har börjat städa och rensa bland mina grejer inför flytten, och det är nog bra att jag börjat. Har ganska mycket som behöver rensas, papper och gamla skolgrejer och sånt. Nu när jag har börjar kan jag knappt sluta men jag måste ju hinna sova också. Kanske borde ge mig för ikväll.

Nu har jag äntligen lyckats bränna ner parisbilderna. Att det skulle ta sån tid.

Jaja, godnatt!

Il me manque

Segt idag. Och jag saknar dig! Längtar till imorgon!!!


















Mitt liv, mitt allt!

Gårdagen

Hade tänkt skriva igårkväll men orkade inte slå på datorn. Ägnade mig i stället åt att tvätta kläder och sedan sova. Jag och mamma var ute på promenad igår kväll igen. Jag tyckte det kändes kallt och jobbigt att ta sig ut men tillslut tvingade jag mig själv att inse att dte finns ju faktiskt kläder så man kan klä sig varmt. Så det vart en timme igår med ute i den friska luften.

Har nog bestämt mig för byrån ändå, tyckte den var fin och användbar och det var ett kanonpris ändå. Så den får det bli!

Det var det.

Kvällspromenad

Har just kommt in från en frisk kvällspromenad med mamma. Det var härligt att få komma ut och röra lite på sig. Tyckte det var så himla fint väder ikväll, solen lyste och allt, så jag sa att vi borde gå ut och gå en sväng. Så vi åkte ner på byn och tog oss en en timmes runda där. Nu känner man sig alldeles fräsch och frisk. Luften är så frisk nu när det är kallt. Hann bli ganska mörkt medan vi gick. Man märker som inte att det mörknar förrän man tänker på det. Går väldigt fort ändå med tanke på att det var ljust när vi började gå.

Idag har allting gått jättebra, nya friska tag sen förra veckan. Den här dagen har bara flugit iväg, jag hann knappt med. Tyckte jag bara hann komma på jobbet så var det dags att åka hemåt igen.
Mamma hade lagat vitlökskyckling med ris och wok idag, riktigt gott! Innan jag åkte hem var jag också förbi på Mio (föredrar fortfarande att säga Möbelcentrum)  en sväng. Såg lite intressanta grejer faktiskt:)


Idag bjuder jag på en bild av min underbart vackra mamma och mig själv.










Och en bild på mig från imorse, men jag ser
nästan lite skelögd ut tycker jag :P




Jaja, nu ska jag spana lite på ellos och se om jag ser något intressant. Ramlar bara in rabatter. Ska höra om mor ska ha något också.
Godnatt! Läggdags om ett tag.



I don't wanna live without you

Nu först har jag lyckats duscha. Blev upptagen med en massa annat vilket drog ut på tiden, men jag är ju ledig så jag har ju inte brådska direkt.
Fikat som mamma gjorde var kanoners. Gott gott! Vi ska väl äta middag inom kort och det blir lax idag :) Det blir smaskens. Funderar på att sova riktigt tidigt i stället för att ta en tupplur nu. Är faktiskt inte lika trött längre. Det kanske lönar sig att hålla sig vaken ändå.

Jag borde städa lite, eller rättare sagt rensa och kolla vad jag ska ha kvar och inte. Har ju en massa saker som jag inte behöver, en massa skräp helt enkelt. Det kanske kan hålla mig vaken ytterligare ett tag.









                                        I don't wanna live without you. I don't wanna miss you every day and night.
Without you I would die.





- Fastnade i gamla minnen. Lyssnar på lite låtar från en helt underbar tid. Jag drömmer mig tillbaka. Vilken tur att jag fortfarande kan drömma och uppleva allt om och om igen.

En snart två år gammal bild, men jag gillar den och jag är lika fortfarande lika lycklig som jag var då.

Älskar.














Jakt 080914

Idag blev det kortdag. Hände absolut ingenting. Hoppas verkligen att det kommer gå bättre nästa helg. Åkte tidigare imorse,
var iväg innan 06.00. Jag somnade i omgångar på vägen hem men än så länge har jag inte somnat riktigt sen jag kom hem. Beror nog på att jag inte lagt mig ner.




Höst





Hade tänkt hoppa in i duschen nu. Sedan kanske ta mig ett fotbad och en tupplur, bara rå om mig själv en stund. Mamma bakar just nu så man får väl go'fika också snart :) Inte helt fel. Blåbärsmuffins om jag inte såg helt fel. Mums!


Idag är det redan den 14:e. Fattar inte, halva den här månaden har hunnit gå och jag hinner inte med riktigt. Tyckte nyss att det var jättelänge kvar till flytten men nu är det helt plötsligt så nära!

Måndag imorgon och jag känner mig inte alls taggad just nu, men imorn bitti känns det nog bra igen. Ska vila riktigt idag.
Känns fortfarande otroligt skönt att inte behöva tänka på läxor på helgerna. Jag tyckte värst om söndagar eftersom jag alltid sköt allt framför mig på lördagarna. Någon vilodag skulle man väl få ha. Nu har man helt plötsligt två vilket är helt underbart.


Rosa

Måste bara tillägga en sak kom jag på. Bytte design i veckan på blogg, kanske syns? Bytte dock bara för att jag var less på min gamla. Jag fattar inte hur man gör en snygg design heller så jag bytte till ännu en av dem som fanns att välja. Blev rosa, men jag tycker verkligen inte om det. Och det är nog hjärtat i vänster hörn som stör mig mest just nu. Kanske vänjer jag mig, annars byter jag tillbaka till good old Retro Red som jag hade.

Tjing!

Jakt 080913

Ännu en dag började ljusna då jag klev upp imorse för att göra i ordning fika och packa ner lite extra kläder för att finna min väg ut i skogen. Det var ganska skumt ute vid den tid jag vaknade men när vi åkte kring 06.30 hade det ljusnat. Träffades allihopa för att prata ihop oss om vem som skulle sitta vars och fick dessutom i mig en liten kaffekopp. Åkte sedan och parkerade bilen för att sedan gå upp på en backe, bara en bit ovanför vägen. Hann inte mer än sätta ner ryggsäcken så hörde jag hur hunden till en av gubbarna började på skälla. Där stod jag och lyssnade på ett ganska jämnt skall ett bra tag och det var spännande, men tillslut dog det ut och det blev inget av det.
Ingen jaktlycka idag heller med andra ord, men vi såg två stycken, ca 500 meter bort uppå ett hygge i slutet av dagen när vi höll på avsluta. De försvann dock in i skogen.
Spännande dag, kändes betydligt kallare än förra helgen eftersom solen inte visat sig, men jag hade mycket kläder på mig så det gick bra. Vi får väl se hur morgondagen blir.

När jag var hemma igen var jag så otroligt trött så jag åt bara middag och däckade på sängen i 2 timmar. Hade ställt väckarklockan annars hade ja väl sovit till imorgon bitti :P

Tog inte så mycket kort idag men något blev det. Var småkyligt om händerna.




Märkte när vi åkte upp hur färgglatt det blivit i skogen sedan förra helgen. Nu går det fort. Nu är det höst.



Från en sak till en annan, jag klippte mig ju igår förresten, kändes skönt och hon hade fixat mitt hår så fint. När jag gick ut därifrån blåste det så förbannat så det vackra höll inte så länge. Toppade bara, som vanligt. Jag kommer nog aldrig kunna göra mig av med det här håret :P Ska önska mig en sådan locktång som hon använde. En sån som blåser varn luft. Jaja, nu känns det inte så slitet längre iaf.


.


Godnatt, jag blev uppe längre än förväntat. Beror nog på att jag sov i två timmar tidigare, men nu känner jag att ögonen går i kors.



Snart

Åh, idag är ingen bra dag heller. Jag vill bara krypa ner någonstans och gömma mig där ingen kan hitta mig på ett tag. Dagen började inge bra alls, hoppas den slutar bättre. Konstig vecka det här har varit. Ibland önskar jag att jag var liten igen. Samtidigt inte. Jag känner mig åtminstone ganska liten ibland.







































Har i alla fall varit duktig och promenerat på jobbet varje dag denna vecka. Känns skönt. Nästa vecka blir det till att pendla lite igen.

Bli helg nu!

Idol

Nu har vi sett idol. Jätteskoj att titta när det är någon man känner som är med. Erika, du var jätteduktig!
Nu har man ju faktiskt en anledning att kolla på fortsättningen :)

Bläää för idag

Fy fan, jag är så jäkla trött och less idag alltså. Det har verkligen inte varit en bra dag och ingenting har gått bra känns det som. Hela eftermiddagen har allting bara strulat för mig. Vet inte vad som tagit åt mig, jag har nog bara en dålig dag. Känns dock bra att vara hemma i Älsklingens famn, (fortfarande inte riktigt hemma), men åtminstone hemma hos honom. Nu börjar det i alla fall närmasig. Känns bra :) Spännande som tusan.

Fredag imorgon, så drar jag hemåt mot Vilhelmina. Jakt i helgen igen, hoppas på att få se något stort! Och kanske fälla den.

I övrigt så ska jag bara se på idol ikväll och sen sussa sött ;)

Hårklippning

Gaah, jag blir tokig på mitt hår, det känns så ovårdat. Tur att jag har bokat klippning på fredag.
Andra arbetsdagen denna vecka är slut. Känns otroligt bra att jag promenerar till och från jobbet. Härligt väder har det varit både igår och idag så det har ju varit perfekt! Beställde från jotex igår och upptäckte att även jag själv har fått ett 50% erbjudande, så det blir två beställningar=mer rabatt :) Fast man blir ju lite lurad för man måste ju betala frakt två ggr. Är dock inte så dyrt.

Får väl se vad det blir ikväll. Kanske lyssna lite mer på ljudbandet eller se på One tree hill.

I övrigt är allt helt ok idag. Känner mig bara allmänt less.



 
The King


Måste bara nämna att dvd-boxarna som vi plockade hem från ginza var riktigt bra. Intressanta var de i alla fall, och man fick veta mycket nytt. Lovely!


Utsövd

Jag känner mig verkligen utsövd även om jag är lite småhängig just nu. Sov sammanlagt 16 timmar mellan lördag och söndag och inatt blev det väl åtminstone 9 timmar. Vaknade inatt och tyckte det var dags att kliva upp men det var väl någon gång mitt i natten, vet inte...3 eller 4 kanske. I vilket fall upplevde jag natten som jätttelång. Hade dessutom huvudvärk hela dagen igår, troligtvis för att jag sovit alldeles för länge, men idag har det varit bra.
Första arbetsdagen denna vecka är slut och det har varit en ganska hektisk dag med tanke på att det blev strömavbrott där på förmiddagen. Men allt löste sig tillslut.

Gick på jobbet imorse och det var så otroligt härligt ute. Kall frisk luft och solen sken. Ungefär som det var i lördagsmorgon när vi skulle ut i skogen. Lånade ett ljudband förra veckan på biblioteket i Dorotea, Svindlande höjder av Emelie Bronte. Lyssnade på den imorse när jag gick och även nu när jag strosade hemåt. Den är ganska bra men jag har lite svårt att koncentrera mig på att lyssna, precis som jag har svårt att koncentrera mig när jag läser böcker.

Nu kommer snart Timmy hem:) Bara ca tre veckor nu tills vi förhoppningsvis får flytta så jag verkligen kan säga att jag gått  hem och att han kommit hem. Ser fram emot det.
Tänkte inhandla lite småplock från jotex ikväll. Har nämligen fått ett "50 % på valfri vara"-erbjudande.

Har jag förresten nämnt att jag fick mina glasögon förra veckan? Jag kände mig alldeles knäpp när jag tog på mig dem. Allting bara snurrade så jag tog telefonen och ringde Lensway omedelbart. Han sa att det normalt skulle ta ca 5-10 dagar att vänja sig vid dem och det kanske är så. För det känns bättre och bättre nu men jag tror ändå inte de är riktigt bra. Känns konstigt när man läser och så, men jag ska ge dem en chans denna vecka ut så kanske jag skickar tillbaka dem sedan.

Jaja, det må väl ha varit allt för den här gången.

Jakt 080906

Min första älgjaktsdag ver heöt makalöst underbar. Blev inget skjutet men det var en så otroligt fin dag. Kallt och soligt på morgonen, frost och frisk luft, vindstilla, precis som jag hade velat att den skulle vara. Vi åkte hemifrån halv 7 och var framme kring 7 då vi började vandra. Satt på ett jättefint ställe, där man såg riktigt bra runt omkring sig. Det var alldeles tyst och lugnt i skogen och jag bara njöt av att det var så vackert. Vi gjorde upp en eld och satte oss för att fika. Solen värmde riktigt bra och himlen var klarblå. Det var verkligen den idealiska första jaktdagen. Lyckat, men som sagt ingen älg i sikte. Idag har vi inte jagat men det blir nästa helg igen. Bättre lycka nästa helg.


Bjuder på lite bilder också från gårdagen.


En väldigt glad jägarinna, eller jägerska, eller säger man kanske bara jägare? :/



Jag var ganska trött när vi skulle fara hem.


Idag har jag och mamma plockat lite blåbär och lingon. Gott med hemmagjord sylt!


Ikväll får vi se vart vinden mig vänder.



God kväll!

Tröttheten

Jag har varit så himla trött både igår och idag, kan inte fatta varför. Har bara känt mig så hängig. Antar att jag har väldigt mycket i mitt huvud just nu och att det är anledningen.

Har flera gånger tänkt skriva om hur det var i Piteå när jag och pappa var iväg på Noliamässan för tre, nästan fyra, veckor sedan, men har bara glömt bort det om och om igen. Jag är verkligen en dålig bloggare. Har ju aldrig tid känns det som, eller så orkar jag bara inte. Ska försöka bli bättre, och även bli bättre på att ta kort för det gör jag nästan aldrig numera.
I alla fall. Så här vard det. Fredagen den 7 juli packade vi min bil full med grejer och drog iväg mot Piteå. Vi körde Storuman-Sorsele-Arvidsjaur, den vägen. Väl framme så checkade vi in på pite havsbad där pappa hade bokat en stuga och så letade vi oss till stugan och började packa in våra grejer. Efter vi hade gjort det så käkade vi och drog oss ut för att spela lite minigolf vilket var riktigt länge sedan, och riktigt kul! Vid banan fanns en liten damm eller vad jag ska kalla det för, med en andfamilj. Mamma och fem små.



Bilden kanske inte är den bästa men de syns ju i alla fall, och de var otroligt söta.

På lördag förmiddag käkade vi frukost/lunch innan vi drog iväg mot mässan. Väl där var det en massa folk, men inte så stor kö för att ta sig in. Inne på mässan var allt bara som en stor labyrint tyckte jag. Vi fick en karta men det var ganska svårt att veta vart man skulle så vi började bara gå och kolla lite varstans. Hittade en del grejer båda två och vi var där inne rätt länge. Hann dock inte kolla på allt, man behöver nog fler dagar. Åkte tillbaka när mässan stängde kl 18.00. Väl tillbaka på havsbadet var vi båda hyfsat trötta. Trots det strosade jag omkring ett tag kring havsbadet och lyckades till och med vinna ett litet gosedjur :D
På söndagen var det inte mycket mer att göra än att packa och dra sig tillbaka. Men vi hann med att spela lite biljard innan vi for. Det var hur kul som helst, men som vanligt så har jag inte ens en chans att vinna mot pappa.
På tillbaka vägen tog vi en annan väg. Åkte över Skellefteå, Boliden och Lycksele. Stannade och käkade middag i Lycksele. När jag var hemma på berget igen så packade jag bara om och drog till Dorotea. Skulle ju börja jobba på måndagen.

Nu har det redan gått tre veckor och jag är inne på den fjärde. Tiden går så himla fort så det är ju inte klokt!

Det var i vilket fall en riktigt trevlig liten resa, så i sommar har jag ju hunnit resa med både mor och far.

______________________

Fick ett mail idag om att mina glasögon är påväg nu och det känns så bra! Ska ha paus från linserna i en månad minst och det ska bli så skönt. Kommer nog dock ha på mig dem när jag jagar.

Tre arbetsdagar kvar denna vecka, sen blir det jakt.


Tjingeling!

Hem ljuva hem

Har faktiskt haft lite hemlängtan i veckan, och nu är jag hemma och kommer vara i Vilhelmina hela veckan. Fast på dagarna jobbar jag ju i Dorotea. Men på kvällarna kommer jag att vara hemma. Älgjakten börjar idag men eftersom jag jobbar så kommer jag bara jaga helger. Åkte från Borgafjäll i morse ett tag efter Timmy farit ut i skogen. Hade varit trevligt att vara med idag när det har varit så fint äder. Var så otroligt fint i fjället i morse. Soligt och kallt. Luften kändes väldigt uppfriskande i alla fall.

Tänkte att jag kan ju åtminstone dela med mig av lite bilder från älgjakten ifjol och året före det.

Älgjakt 2006



Älgjakt 2007




Det var jättefint väder båda de här dagarna som jag lagt upp. Idag har det ju också varit fint som sagt, så hoppas det håller i sig så det inte blir en massa regn igen. Inge kul å sitta ute då.

God jaktlycka!

RSS 2.0