Underbara sommar!

Njuter verkligen av varje sekund på sommaren. Har åtminstone gjort det alla fina soliga dagar vi haft. fantastiskt vilken fin sommar det varit hittills! Det var på tiden. Har precis startat dagen men en filtallrik och en kopp te. nu ska jag ut med vovven en liten sväng innan jag sätter igång med resten som ska hinnas med idag. Jag är inte direkt göralös när vi är i Dorotea på helgen. Idag ska det städas, förberedas för tårta,kokas kött och så kanske jag och sweet far ut och titta efter nå hjortron. verkar ju som alla plockar som galningar så man blir ju sugen på att fara ut själv. I övrigt så återstår bara dryga tre veckor tills vi åker! oj oj vad nära det är. Har fortfarande inte fattat att det är på riktigt! kommer bli grymt. Så om fyra veckor denna dag sitter jag inte vud köksbordet i Dorotea och bloggar, utan jag njuter nog av värme i Elvis Presley miljö! fast med tanke på tidsskillnaden har vi nog inte vaknat än. Jaja, först ska jag jobba tre veckor till, sen är det semester. Trevlig söndag!

Nu är det dags....

Kände att det var dags för en uppdatering. Lär ju inte vara någon som läser nu när jag inte bloggat på ett halvår och inte är särskilt flitig på att blogga överhuvudtaget, men det är skönt att skriva av sig lite. Har flera gånger tänkt blogga från min nya telefon men har inte orkat.

Har ju hänt en del sen januari när jag senast skrev. Vi har ju blivit med hund bland annat. Det är väl det stora. Världens finaste och snällaste gråhund, Zappo. Hjärtat. 
I övrigt är allt som vanligt, samma man, samma jobb, samma ort, samma bostad. Fantastiskt:) Dessutom har det hunnit bli sommar, juli, och jag har knappt hunnit blinka. Inte riktigt insett att det är sommar. Fantastiskt väder ute. Det är hääärligt!

Har bokat en resa. Inte vilken resa som helst. Det här kommer bli stoooort!. Jag börjar med en bild......

Japp...ni ser rätt. Jag ska till Graceland!!!!!! Vilken dröm, en dröm som funnits där länge men jag har bara trott att det inte kommer bli av. Och så slog vi slag i saken och bokade en resa. Med mig på resan har jag förstås mamma. Vi är ju Elvis-tokar båda två. Fattar inte, vi har pratat om det länge men aldrig kommit till skott, men nu jäklar blir det andra bullar och det är fantastiskt! Vi ska besöka huset, graven, hans flygplan, bilmuseum, födelseorten Tupelo i Mississippi, Sun Studio där han spelade in musik, och massa mer.

Väl på plats lär jag inte förstå att vi verkligen är där. Dessutom är det inte alltför länge tills vi åker, 16 aug bär det av! Vi kommer bo på Elvis Presley's Heartbreak Hotel tvärs över gatan från Graceland. Har köpt mig en ny kamera så jag ska kunna fånga precis allt på bild. Sen ska jag skynda mig att framkalla så bilderna blir kvar. Det kommer bli ett minne för livet. Vilken upplevelse!


Graceland - Memphis

Mycket mer än så är det inte på agendan just nu. Jag njuter av sommaren, jobbar och inväntar semestern och resan.

 

Få se om det dröjer ett halvår till. Skulle inte tro det men man vet aldrig.

 

 


RSS 2.0