Storstädat!

Idag har jag höststädat. Hela dagen har gått åt. Jag har hunnit dammtorka, dammsuga, skura, tvätta kläder, byta sängkläder, slänga sommarplantorna och plantera ljung, städat kök, toa m.m. Jag har haft fullt upp helt enkelt! Nu är det skinande rent i varje vrå, jag har tagit mig en välförtjänt dusch och sitter bara ner och njuter av att det doftar rent!
 
 
 
 
 
/ Sabitha

Semester!........slut redan

Ja, sorgligt men sant, semestern är redan slut. Känns både och, känns som jag har varit ledig länge och hunnit göra mycket ena stunden, nästa känns det som det bara small till och jag inte gjort något alls. Jag börjar dock inte jobba riktigt än, men man kan påstå att semestern tog slut igår. Ska jaga älg mån-ons i Villis, så jag hinner ju faktiskt bara jobba 2 dagar nästa vecka. Mjukstart. Så här har semestern i alla fall sett ut-

- kickade off med ett par fantastiskt roliga dagar hos Emelie & M i Upplands Väsby och Stockholm.
Shoppade loss ordentligt, åkte båt, besökte kaknästornet och framförallt Gröna Lund för första gången. Utöver det var dagarna fyllda av skratt. Måste ha förlängt livet rejält.

Flög ner till Stockholm från Vilhelmina på söndag eftermiddag och tog sedan upptåget till Upplands Väsby station där E sedan kom och mötte upp mig.
Kände mig något vilsen när jag klev av tåget men det löste sig. Åkte bussen från stationen till E & M och de hade en jättemysig lägenhet tyckte jag. Sov som en kung där också (drottning kanske?)
På måndag åkte vi in till stan och shoppade loss rejält, heeela dagen! Det började regna kring 16.30 men det hejdade inte oss från att fortsätta en stund till.

På tisdag var det Grönan för hela slanten. Fy fasen så kul vi hade där! Åkte och skrek och skrattade som barn på nytt. Och vi hade även tur med vädret som var riktigt bra ända fram till kvällen då det började regna igen.
På onsdag blev det kaknästornet, djurgårdsfärjan, gamla stan.........och mer regn......
Sista dagen hängde vi på Väsby centrum och det var inte tokigt alls....jag shoppade minst lika mycket där :P

Väl hemma hade jag smått ångest över all shopping, men det brukar ge sig när jag får använda allt. Blev mycket som passar sig på jobbet och till hösten. Jag får nog göra en rensning igen i garderoben.
Men nu är det nog färdighandlat på ett bra tag :P

Efter jag kom hem packade jag om väskan och åkte till Borgafjäll. Där åkte vi båt, fiskade, tältade och myste på i en vecka. Sedan bar det av ner till Vilhlemina för bärplockning med mamma, sedan avvinkning då hon styrde färden mot Teneriff. Stannade kvar i Vilhelmina och umgicks med pappa hela veckan.

Så bar det av mot Borgafjäll igen där jag spenderat fjärde veckan som varit betydligt lugnare. Men i det stora hela har jag varit aktiv och gjort något i princip varje dag på semestern. Vi har haft bra väder mest hela tiden också.

För övrigt har det känts väldigt konstigt för mig att inte ha rest utomlands denna semester. Känns inte som riktig semester för min del i alla fall att bara vistas hemma på alla ställen där man är till vardags. Det har dessutom redan hunnit gå ett helt år sedan vi var i Memphis. Men det kommer....

Nu spenderar jag första natten i lägenheten sen jag gick på semester, dvs det är ganska precis 4 veckor sedan jag sov i min egen säng, och det känns så jäkla skönt!

Nu vankas älgjakt. Mest spännande i år blir det att se hur det går för vår lille vovve. Jag kommer dock inte vara med honom då jag själv jagar på annat håll. Skitjakt på oss!

/Sabitha


RSS 2.0