LatLördag!

Som vanligt är det evigheter sedan jag uppdaterade. Känner inte att jag har något vettigt att skriva om nuförtiden. Vardagen rullar bara på som vanligt men jobb, träning, sömn. Men det är väl så det ska vara. Tiden flyger verkligen iväg och julen närmar sig igen.
 
Planen för dagen är att sy julgardiner till köket och börja baka litegrann så jag inte sparar allt till nästa helg.
 
Nästa helg kommer Moa hem, och jag längtar! Måste hinna träffa henne.
 
Ute är det sååå himla dystert. Det har ju kommit snö i tre omgångar men i princip allt har töat bort.Jag har tagit mi i kragen och beställt en ny bikini. Vi drar ju iväg en vecka i januari, ska bli såå himla skönt! Men när det är så dystert som det är ute nu och man borde längta ihjäl sig så känner jag tvärtom, jag vill bara ligga under en filt och sura :P
______
 
Förra veckan såg jag, Sandra & Lisa Breaking Dawn part 2. Såå himla spännande den var, jag trodde hjärtat skulle stanna ett tag! Såg alla de övriga 4 filmerna innan också så det var verkligen Twilight-feber här ett tag.
     
 
Den här veckan har jag varit på utbildning i Umeå. Hann förstås med lite shopping också, bland annat fick 2 par nya skor (vilket jag egentligen inte behöver) få flytta in i min samling. Hittade också en superfin höstkappa på rea 50%. Lite annat smått och gott hängde också med. Här är ett par av skorna.
 
       
 
Nu ska jag försöka masa mig upp ur soffan och göra någon nytta. Trots att jag sovit typ hur länge som helst inatt är jag supertrött. Kanske jag har fått för mycket sömn?
 
 
Trevlig helg!
 
 

RSS 2.0