Hem

Nu har jag hemlangtan, men nu har vi bara imorgon kvar har. Har varit otroligt varmt de senaste tre dagarna. Var upp emot 40 grader igar. Pa tisdagmorgon kommer bussen som ska ta oss till flygplatsen Reina Sofia kl. 04.35 pa morgonen sa det blir till att lagga sig tidigt imorgon. Har redan packat det mesta. Imorgon ska jag bara ta det lugnt och njuta av den sista dagen.
Pa onsdag far jag antligen traffa min alskling igen. Ska bli sa otroligt mysigt. Kan inte fatta att vi varit ifran varandra tre veckor, det langsta nagonsin. Men trots allt har det gatt otroligt fort.

Nej, nu ska jag och mor ta oss en svang till havet och sitta dar och filosofera en stund :)

For ovrigt skulle jag fylla pa min telefon idag. Det tog typ 5-6 timmar innan pengarna kom in.

Jaja, nu ar tiden slut. Skriver nog inte mer fore jag ar hemma igen.

Trevlig hemresa till mig.

Fredag

Hemresan narmar sig med stormsteg nu. Den har veckan har gatt sa himla fort, och jag som trodde det skulle ga sakta. Bara tre dagar kvar har. Pa tisdag ar det dags att aka hem. Vi aker 07.10, och bussen gar fran hotellet redan 04.45. Blir till att vakna riktigt tidigt.

Har tranat nu, sa jag ska ga och duscha. Tankte ta en tur till havet senare ikvall och plocka snackor. Har tankt gora ett litet arrangemang med snackor namligen.

Ut i solen igen da.

En vecka kvar

Idag ar det mandag igen och vi paborjar nu den sista veckan har pa Teneriffa. Jag har hela tiden tyckt att det gatt valdigt sakta men om jag tanker tillbaka, sa kanns det som om vi kom hit ganska nyss. Tiden har alltsa gatt ratt fort anda. Tva veckor sen jag for hemifran och tva veckor sen jag traffade min sweetnous senast. Ar sa glad over att jag nu kan saga att vi ses nasta vecka.

Tills dess ska jag njuta av varmen och forsoka att inte langta hem sa mycket.

Sondag

Alla sondagar ar likadana vart man an ar tycker jag. Det kanns att det ar sondag. Massa affarer ar stangda, de flesta faktiskt. Det ar varmt som tusan, men idag har det faktiskt varit lite mildare.
Tranar varje dag aven fast det ar sa varmt. Ganska harligt faktiskt, men idag var jag lite lat pa springa pa lopbandet.

Jaja, lite uppdatering blev det iaf :)
Soligt, varmt och fint!

Har faktiskt lite hemlangtan. Saknar Timmy :( Men nu borjar det bara vara en vecka kvar.

Pratade med pappa igar, han verkar ha det bra. Tur det!

Nej, nu ska jag ut i solen igen.

Saknar

Ahh, vad jag saknar Timmy! Jag langtar nog inte hem i ovrigt men det ar sa jobbigt att vara ifran honom. Vi sags i sondags, men anda kanns det som en evighet sedan. Den har tiden som har gatt nu, sa lange har vi varit ifran varandra flera flera ggr forut, sa lange brukar vi vara ifran varandra ofta, men nu kanns det verkligen att vi ar langt ifran varandra. Jag far leva pa att jag i alla fall far hora hans rost varje dag om bara for en kort stund.

I ovrigt ar det underbart har men jag maste erkanna att det varit aningens for varmt idag, fast det har gatt bra. Har inte direkt kants som om det varit sa pass varmt. Sag forst och framst att det stod 38 grader pa en termometer. Sedan nar jag gick ner till poolen var stod det helt plotsligt 41 grader. Sa varmt har det nog nastan aldrig varit nar vi varit har. Brukar ligga kring 30, men inte 40. Skont anda. Jag klagar inte med tanke pa vilken var och forsommar det varit pa hemmaplan.

Pa dagarna gar vi mest omkring och tittar i affarer, men det tycker jag ar roligt ju :) Mamma kanske blir lite leds pa mig ibland :P Forsoker hitta en ny parfym som passar mig men det ar svart. Vi far se vad det blir. Idag har jag luktat pa en parfym som varenda parfymaffar gor reklam for har och det ar en av Ralph Laurens dofter. Den ljusbla flaskan. Den luktar ganska sott, lite likt en av jennifer lopez gamla dofter. Den andra som foll mig i smaken var CH, Typ Carolina Hererra eller kanske nogot annat fornamn, minns inte. Den luktar i vilket fall gott men ganska likt mina parfymer osm jag brukar anvanda. Det blir spannande att se vad det blir i slutandan. Jag kan ju aldrig bestamma mig :P

Har skrivit brev idag ocksa :) Det brukar jag inte gora. Men det var skoj. 

Nej nu ar tiden slut, jag orkar inte mata in mer pengar. 
Skriver igen om nagon dag eller sa. 

Tills dess far alla som laser ha det sa bra! 
  

Tenerife

Sa var jag framme, och nu kommer det se lite konstigt ut nar jag skriver eftersom jag inte kan anvanda alla vara fina svenska bokstaver. Blev nastan galen nar jag vantade pa en dator, tror jag suttit en halvtimme, minst. Till slut hade jag vantat sa lange att det inte var nagon mening att ga. 
 
Kom iaf hit igar kvall efter tva dagars resande. Det gick ganska bra men det var drygt. Saknar redan Timmy jatte mycket och vet inte hur det har ska ga, men det ska ga. Det har varit 33 grader varmt idag, 30 grader i poolen kl sju ikvall. Harligt. Jag tycker om varmen. Har i ovrigt bara tagit det lugnt idag eftersom jag varit sa trott, vilket mamma med har varit. Man blir ratt trott av att resa. Men nu ar vi har och da ska jag forsoka att bara koppla av.
Har gatt runt idag och luktat pa parfym, tihi. Har faktiskt hittat en som jag tycker luktar bra, den luktar rosor, och jag alskar ju rosor :P Men vi far se :)

Imorgon hoppas jag verkligen att det inte tar lika lang tid innan man far sitta vid datorn. For imorgon maste jag gora det. Da far jag skriva lite med alsklingen:) Har pratat med han ikvall och det var verkligen skont att hora hans rost :) Hehe, det ser verkligen knappt ut nar jag skriver. 

Hoppas det ar lasbart i alla fall. Skriver val framover igen. Nu borjar jag pa vara ganska trott. Ska val sova sa jag orkar stiga upp imorgon i tid. Far ta mig en tupplur mitt pa dagen kanske.

Hejda, sa lange. 

 

Imorgon

Ja, imorgon är det dags. Vi åker till Stockholm och måste övernatta där en natt, vilket faktiskt känns lite jobbigt måste jag säga. Vi har inte behövt göra det de senaste åren men efetrsom de har ändrat flygtiderna i år så måste det bli så. På tisdag eftermiddag flyger vi vidare mot Teneriffa och flygplatsen Reina Sofia där vi kommer landa någon gång kring halv nio lokal tid skulle jag tro. Sedan åker vi med buss vidare till Playa de las Americas och Parque Santiago III, som är ett lägenhetshotell. Blir borta i tre veckor och det känns jätte jobbigt just nu. Är hos Timmy, ska bara käka och sedan åka hem för att tvätta och packa, vilket jag inte har gjort än :S Kommer nog ta ett tag. Tog en hel helg att packa för att åka till Paris i bara en vecka. Men då var det så oklart vilket väder det skulle vara där så man hade med sig varma och svala kläder. Blev en hel del som man inte använde av den anledningen.

I helgen har jag målat och blivit biten på flera hundra ställen känns det som. Men det har varit roligt. Åkte en sväng till Hoting igår kväll lite snabbt, var inte så värt faktiskt, men trevligt ändå.
Helgen har gått fort och nu närmar sig som sagt resan med stormsteg. Nu när det väl är dags känns det inte som det gått ett år sedan jag var där senast. Det kommer bli jobbigare än någonsin att vara ifrån Timmy, men jag hoppas det går bra. Kommer sakna ihjäl mig. Däremot blir det väldigt spännande att komma hem:)

Just nu kan jag inte annat än önska mig en trevlig resa.
Ska försöka blogga när jag är där. Brukar trots allt sitta vid datorn nästan varje dag. Är ganska bra på hotellet där för man stoppar bara i så mycket småpengar man vill, tror jag :/ 10 min kostar 1 Euro.

Nu håller Timmy på grilla. Jag ska springa och kolla stripsen och göra sås.

Hejdå!



Tihi

Jag sitter hemma hos Timmy och har skrivit ett CV :) Så nu ska jag väl klä på mig och åka ner till busstationen snart. Skulle leta åt ett nummer på internet, men då fungerade inte internet, trodde jag, som inte visste att man var tvungen och trycka på en knapp till :P Dum jag är.

Solen skiner idag :) Vilken tur att jag är ledig.
Imorgon jobbar jag till kl 15 så då kanske jag hinner med att se solen imorgon också, om den dyker upp :)

Tjingeling

EM-finalen

Okej, det var två dagar sedan men jag har inte lyckats orka sätta mig framför datorn förrän nu. Jobbade i söndags till kl 21 så jag missade nästan hela första halvlek, men jag missade inte det första och enda målet som gjordes under hela matchen, av det segrande laget Spanien. Spanien tog alltså guld efter 44 år. Jag var så enormt trött så jag somnade nästan under matchen, men av det jag hann se och koncentrera mig på så spelade Spanien mycket bättre än Tyskland. Det var ett tag där under andra halvlek som Tyskland skapade en hel del chanser efter varandra men det var under en väldigt kort stund. Spanien däremot skapade många chanser och var snabba och farliga under i princip hela matchen. De hade nog kunnat göra ganska många fler mål än vad de gjorde, men Tysklands målvakt gjorde ett bra jobb.
Så här efter EM är slut tycker jag det gick väldigt fort, men det var värdiga vinnare.

Och målskytten var Fernando Torres






Idag jobbar jag igen. Börjar kl 12. När jag slutar ikväll åker jag till Dorotea och myser tills på torsdagmorgon. Längtar! Är nämligen ledig imorgon. Sedan har jag bara torsdag - fredag kvar. Känns ganska bra. Det var bra att hinna få jobba lite i alla fall.

Just nu känns det som sommaren bara försvinner. Och jag vet inte ens om jag kan kalla det för sommar. Skrevs det inte i tidningarna att det skulle bli en rekordvarm sommar. Maj-juni-juli skulle bli varmare än på 150 år. Just det. Det har vi ju märkt att det har varit sååå varmt. Nä, svensk sommar säger jag bara. Hoppas det bättrar på sig lite i alla fall.

Nej nu måste jag ta och få i mig någon lunch.

RSS 2.0