Årets julstök!

Har spenderat denna helg hemma i Dorotea och julstädat i princip hela helgen. Började redan i fredags efetr jobbet att byta sängkläder och tvätta. Började även smått med att dammtorka och dammsuga i sovrummet samt vardagsrummet. Sedan for jag till Sandra i stället och drack glögg å myste.
På lördag morgon tog jag lite sovmorgon, klev upp halv 10, åt frukost och drog ner på byn för att handla lite.
Sedan satte jag igång på riktigt med städningen.
Stökade på hela dagen fram till kl 20 då jag for till Sandra igen. Men ändå var jag inte riktigt klar. Men nästan. Hade hunnit byta gardiner i alla rum, dammsugat noga i vardagsrummet, bakom soffan och allt, dragit fram ljusstake samt diverse julgrejer. Dessutom hann jag baka dubbelsats lussebullar, gott!
Det som återstod att göra idag var städa toan och köket. Sedan fick jag besök av mamma och pappa som jag hade bjudit hit på adventsfika och mat. Så vi fikade lussebullar och pepparkakor. Efter ett par timmar blev det palt till middag. Och jag lyckades den här gången! Palten blev perfekt! Jag som i princip aldrig är nöjd med maten jag lagat.


Ska berätta lite snabbt om förra helgen också.
Då for jag och älskling till ÖStersund för att julhandla. Handlade på rätt bra till mig själv också :P Men det är som vanligt. Alla julklappar är i princip klara nu i alla fall. Skönt att vara klar i tid.
Vi övernattade på Hotell Zäta, och åt en supergod middag på Brunkullans. Romantiiisch!

Sen så ha jag ju bytt glasögon, och jag älskar dom nya!
Så här ser dom ut!







Nää, nu ska jag slå in lite julklappar!

/ Sabitha

Teneriffa 2010

Nu kommer ett urval bilder från min och mammas tionde resa till Teneriffa 28 sep-5 okt 2010.
Stockholm Arlanda



I luften


Anlände till hotellet ca 22.00 lokal tid.

Det här hotellet (Andorra) bodde vi på 3 av de 4 första gångerna vi åkte till Teneriffa. Det var mellan åren 1999-2003.

Det här (Playazul) bodde vi på en gång, år 2000.

Andra bilden visar vårt grannhotell Parque Santiago 4. Vi bodde på trean, för sjättegången.

På andra bilden här kan man se en del av ett jättestort shoppingcenter som byggdes upp någon gång kring 2004-2005 tror jag. Butiker på nedre plan, Restauranger på övre med öppen himmel.

På bilden i mitten sitter vi på vår favoritresaturang där dom gör världens godaste pizza. Personalen är dessutom jättetrevliga!

Sista dagen var vi och strosade nere vid havet. Det var härligt. Kändes overkligt att det var sista dagen.

.


Ja, det blev en hel del bilder tagna, detta är som sagt bara ett urval. Vi hade det i alla fall underbart, som alltid. Jag älskar att resa, inget uppgår mot riktig sol och värme. Och havet, både jag och mamma älskar havet, så vi brukar kunna sitta tysta jättelänge och bara titta ut över det oändliga. Ganska rogivande måste jag säga.

Idag är det precis en månad sedan vi åkte från Teneriffa. Det känns dock som en evighet sedan. Ibland känns det som om vi inte ens varit iväg. Det är som om man bara drömt. Men, det finns ju bildbevis, så nog har vi varit där.

/ Sabitha


RSS 2.0