Tentamen

Oj oj, har precis klickat iväg tentan. Har hållit på i 5 timmar av 6 möjliga. Känns ändå hyfsat bra med tanke på att jag inte lagt ner så mycket tid på den här kursen som jag borde gjort. Har haft lite ångest inför tentan men tänkt att jag tar det som det kommer. Nu är den gjord och inlämnad och det känna som jag har en chans. Bara att invänta resultatet, med spänning!

Eftersom jag är ledig hela dagen för den där tentan så har jag ju lite tid över nu. Tror jag ska ta med vovven ut i det friska och pröva åka lite skidor med honom. Målet är att han ska kunna dra mig fram på skidspåret :)
Jag gör ett försök innan det är dags att laga middag. Jag är så glad att jag äntligen får skejta igen.


Bara jag klarar kursen nu så har jag ju en massa fritid helt plötsligt. Inget i bakhuvudet att gå och grubbla på dagarna i ända. Nä, nu blir det uppehåll med studier ett bra tag! Inte för att jag studerat så våldsamt som det låter, en kurs HT-11 och en HT-10, det är allt sedan studenten.


Nej, ut i vintervärlden!


2012 är här!

Tänk vad tiden går, det är ett nytt år igen, och jag har väldigt svårt att förstå att det är hela 12 år sedan milleniumskiftet! Var har tiden tagit vägen?
Nyår firades i Borgafjäll. Älskling jobbade, men det gör inget för nu väntar en tredagarshelg tillsammans. Det ska bli mysigt.

Vad hände då 2011. Jag måste säga att jag haft ännu ett fantastiskt år.
I februari flyttade lilla Zappo in hos oss, och jag funderar nästan varje dag på vad vi egentligen gjorde innan vi hade honom. Tanken känns konstig nu.


Kan bara inte förstå att vår lillkille som var så här liten har blivit så stor nu.

I juli var det dags för Storsjöyran och jag och Anna hade en kanonhelg! Tänk att man fick se The Ark innan de slutade. Kanonbra var det!

Sedan den största resa jag varit med om, och någonsin kommer varit med om antar jag, Memphis Tennessee. Vilken fantastisk upplevelse. Äntligen gick min och mammas dröm i uppfyllelse då vi fick besöka The Kings hem. Denna otroliga upplevelse kommer jag aldrig i mitt liv att glömma. Det var oslagbart. Tänk att vi åkte, att vi bara slog slag i saken och drog iväg. Bokade i maj, drog i augusti, och dessutom blev vi kvar 2 dagar längre än planerat. Det måste varit meningen.

Sen blev det älgjakt och jag fick skjuta iår igen. Men vi höll på regna bort. Tala om kontraster efter att ha kommit hem från 35 graders värme konstant i 12 dagar.

Sedan fick vi ju se en Elvis-konsert också i November, med Henrik Åberg. Mammas födelsedagspresent. Det var fantastiskt bra det med. 

Nu har man firat jul och nyår med familj och vänner och ett nytt år har tagit fart. Spännande att se vad detta år har att erbjuda. Hoppas alla haft ett lika fantastiskt bra 2011 som jag haft.


 



Gott Nytt 2012!


RSS 2.0