Lycksele

Ledig idag igen, så jag och mamma passar på att åka en sväng till Lycksele. Det var bra länge sen, vem vet, man kanske kan hitta lite nödvändiga saker. Vi är på väg nu.

I förrgår var andra semifinalen i EM mellan Ryssland-Spanien. Med vetskap om att Spanien troligtvis skulle ta hem finalplatsen höll jag ändå på Ryssland för att de hade spelat så fantastiskt bra innan. I denna match var de dock inte så stprslagna. Första kvarten hade de ett bra passningsspel, men det avtog och Spanien hade övertaget i princip hela matchen, och vann med 3-0. Så nu är Tyskland-Spanien i final. Ska bli spännande.



Jaja, nu ska vi väl åka då.



/ Sabitha Isaksson

Semifinal 1

Tippade på att resultatet igår skulle bli 4-1 till Tyskland, men det var bara en vild chansning för att oddsen var bättre än för resultatet 3-1. Dock så var inget av dessa resultat det rätta, utan matchen slutade 3-2 efter Tysklands slutliga och avgörande mål på stopptid. Det var en ganska oförutsägbar match ändå, trodde att Tyskland skulle vara mer överlägsna Turkiet än vad de var, men de gick ju vidare i alla fall.
Ikväll blir det Ryssland-Spanien. Ska bli spännande. Spanien tror nog att de klarar sig undan lätt med tanke på att de vann med 4-1 mor Ryssland i gruppspelet, men jag tror att Ryssland spelar mycket bättre nu när de har kommit igång lite. Så jag tänker hålla på Ryssland :)

Sitter kvar på Dorotea busstation. Ska åka om nå timmar å jobba.
Min lilla älskling är så trött idag. Skulle helst bädda ner han så han slapp jobba. Men nu har jag ju snott hans dator så här kan han inte göra mycket just nu. Men som sagt, jag åker ju om inte alltför länge. Jobbar till kl 20.00, sen är det bara till att åka hem och bänka sig framför teven igen.

Ledig dag

Idag är jag ledig och har hamnat i Dorotea:) Ska skriva ett CV och det skulle ju passa utmärkt om jag kunde hitta det CV jag skrev på skolan innan vi slutade. Förhoppningsvis har jag kvar ett exemplar hemma. Annars får jga väl fixa ett nytt, men jag var så himla nöjd med det jag skrivit så det skulle ju vara enklast.

Ikväll blir det fotboll igen. Har varit två kvällar nu utan fotboll, men det har ju funkat det med. Jag har hunnit pyssla på med annat. IKväll är det alltså första semifinal-matchen som är mellan Tyskland-Turkiet. Med tanke på att Turkiet har en hel del spelare som inte får vara med så tror jag att chansen är ganska liten att de vinner över Tyskland. Så ikväll tror jag på Tyskland. Men vad som händer återstår bara att se.

Imorgon börjar jag jobba kl 13 så jag åker väl härifrån någon gång kring 12 skulle jag tro. Jobbar till 20.00. Blir bra de.
Sen så jobbar jag i helgen också så jag blir hemma i Vilhelmina.



"gomma elskar timmy. han e söt. puss"
                                                              - citat

Trevlig kväll!


Lunch på Folkets Hus

Denna regniga tisdag har jag hunnit med att käka lunch på folkets hus med Emelie. Jag tror vi har pratat om att äta lunch sedan jul men inte kommit oss för att göra det förrän nu. Det var en hel del grönsaker, lasagne och citronfisk med potatis. Jag åt fisk, det var gott, tror jag....har fortfarande inget bra smaksinne men det kommer tillbaka sakta men säkert.

Förkylningen sitter som sagt fortfarande i, men det går väl ät rätt håll i alla fall. Idag har jag haft lite mer hosta än igår, men nu har det försvunnit igen. Hatar att vara sjuk, det är bara besvärligt. Och det här dåliga dåliga vädret gör inte att man blir bättre direkt. Fy vilket tråkigt väder det är hela hela tiden. Idag har det regnat hela långa dagen. Nu börjar vi dessutom gå mot mörkare tider, igen. Det är inte långvarigt det som är fint. Men vad gör man?

Jag är ledig imorgon och då åker jag till Dorotea igen :)
Tur att det finns nått ljus i mörkret.

Undrar vad jag ska hitta på nu. Kanske jag ska kolla om tvättmaskinen stannat.


Midsommarhelgen

Blev väl inte rikgit som planerat. Har varit jättesjuk hela helgen och nästintill bara legat och snuvat, hostat och haft feber. Är fortfarande inte frisk men jag är sittandes. Trots dessa tunga dar har jag varit hyfsat pigg på kvällarna så jag har haft tid att se på fotbolls EM. Vilka oförutsägbara matcher det har varit i kvartfinalen. Nu väntar den sista, Spanien - Italien som börjar strax. Den här gången vågar jag inte ens gissa på vilket lag som vinner efter de två senaste matcherna. Ryssland-Holland igår, oj oj oj. Ryssland spelade ruskigt bra och var verkligen värdiga vinnare. Men innan matchen trodde jag ju att Holland utan tvekan skulle vinna. Ack så fel av mig. Av den anledningen håller jag låg profil inför denna match.

Jag är sugen på att äta något gott, men det är ingen mening eftersom jag inte har något smaksinne alls just nu. Men det kanske är lika bra.

Hoppas jag blir ännu mer kry tills imorgon. Ska jobba då.

Jaja, helgen har trots förkylningen varit bra. Har blivit så bra omhändertagen av Timmy. Vad skulle jag göra om han inte fanns? <3


Fortsatt trevlig kväll då. Nu ska jag gå och bänka mig framför teven. 

Tjing! 

Nya bloggen

Ahh, jag tycker det är jobbigt med förändringar. Sedan bloggen flyttades strular allt bara. Förut var Allmänt som första kategori hela tiden men nu är det Sabitha tipsar, och då glömmer jag alltid att ändra. Därför kan det tänkas hamna en massa konstigheter på den kategorin. Trodde dock att man kunde radera inlägg som man lagt in på båda kategorierna, alltså radera på en av dem, men då förvinner hela inlägget helt.
Det var det jag av misstag gjorde förra veckan :P Därför tänker jag lägga in samma bild en gång till.


Fick oväntat besök igår. Blev verkligen överraskad. Lyckades trots detta ta mig iväg på fotbollsträning för första gången på evigheter! Det var jobbigt eftersom jag inte rört på mig på så ptroligt länge, ingen kondition alls. Har ont i hela kroppen idag.

För övrigt känner jag mig lite smått förkyld, fattar inte varför. Hoppas det inte bryter ut i alla fall nu inför helgen. Åker till Dorotea imorgon :) Dessutom jobbar jag imorgon men jag hinner med bussen i alla fall :)






Störst av allt är min kärlek till dig!

Du gör mig så lycklig.



Måndag

Alla underbara helger går alldeles för fort. Nu är dte måndag igen, blä. Men det som känns bra är att jag inte sitter på skolan i alla fall.
Åker hem till Vilhelmina idag. Ska eventuellt se på fotboll imorn (tror jag att det var), om det är bra väder, vilket det knappast är. Jobbar torsdag och sen är det helg igen :) Blir troligtvis Borgafjäll då på torsdagkväll.

Har varit i Borga i helgen också. Var och fiskade, men som vanligt tog jag inga kort. Jag har blivit alldeles för dålig på att fånga alla fina stunder på bild. Ska försöka bli bättre. Det var i alla fall jättemysigt och bra väder på lördag. Fick dock ingen fisk, men det är ju roligt att bara vara ute.


Heldumt

Alltså jag blir seriöst knäpp på den här bloggen! Inget funkar som jag vill och nu såkade jag radera två stycken inlägg från igår. Blää!


Dorotea Busstation

Ja, nu sitter jag här igen. Känns bra, men lite småkallt. Regnar som tusan just nu. Hoppas verkligen vädret blir lite bättre i helgen. Det lär inte bli varmare men kanske blir det åtminstone uppehåll.
Hade tänkt fara och handla om ett litet tag.

Min överraskning igår fungerade fint. Var ganska roligt måste jag säga.

_______

Imorgon spelar Sverige igen. Blir spännande. Förra matchen var ju faktiskt kanon. Grekland spelade betydligt sämre än vad jag hade förväntat mig måste jag säga.

Jaja, blir väl inget mer bloggande den här veckan, så trevlig helg till alla!

Ragga runt

Nu har jag betalt till Hotellet för balen och annonserna i Vilhelmina aktuellt är på plats såg jag. De fick alltså plats denna vecka. Hämtade mamma från jobbet idag, hon hade nämligen promenixat dit :)
Nu ska vi snart käka, är ganska hungrig eftersom det bara blev gröt till lunch.

Ska försöka packa lite inför helgen i fjället. Det blir bra.

I övrigt så har jag något i kikaren. Men än så länge är det hemligt :P

Skickade in lite bilder som hastigast på framkallning också. Hoppas några av dem blir bra i alla fall.

Student 2008

När jag väl är igång med att lägga upp bilder och skriva så måste jag ju nämna Studenten också. Det var stort. Det tog nog ända tills vi klev ut från skolan och skulle åka innan jag ens kunde förstå att det verkligen var dags. Dags att avsluta skolan. 12 år, och nu är det slut. Jag måste säga att gymnasieåren garanterat var de bästa skolåren. Vi hade en bra klass och det kändes ganska sorgligt ändå att avsluta det hela.

Jag tror jag kör med samma strategi som Bal-inlägget.

Dagen innan klädde vi lastbilen och skrev på lakan. Tog ändå väldigt lång tid.

SP3Lastbilen dagen före

Studentdagen
Klev upp kl 07.00 för att duscha och klä mig. Det kändes väldigt konstigt att det var Studenten. Eftersom jag pluggade in i sista sekund (kändes det som) så hade jag inte tid att hinna smälta att det verkligen var dags att ta studenten.
Jag gjorde mig klar, och satte Studentmössan på huvudet för att sedan åka iväg mot Champagnefrukosten med klassen.

Påväg till champagnefrukosten

Vilken känsla! Väl framme så var det inte så lyckat för min del att öppna champagneflaskan, för det hade jag ju aldrig gjort förut. Pang! sa det och jag hade champagne över typ hela mig kändes det som. Tur att min klänning var av sådant tyg att det inte syntes sen. Och jag tror att jag inte stank champagne i alla fall :P Hann fotografera lite under morgonen i alla fall..



Carin snodde min mössa ett tag



Hela klassen hade fullt upp med att käka tårta, surra, dricka champagne, hålla tal och skriva i varandras mössor. Jag tror inte ens alla lyckades skriva i allas :P



Skål!




Sen så var det dags att röra sig upp mot skolan. Därifrån gick vi klassvis upp till kyrkan. På väg tillbaka från kyrkan var jag bara tvungen att ta ett kort. Det var ju faktiskt ett antal vita mössor.

Marsch från kyrkan

Efter vi hade varit i kyrkan var det dags för betyygsutdelning i Te-C samt att sjunga studentsången.
Sjung om studentens lyckliga dar....

Sedan det jag gruvat för. Att åka rutschbanan. Hur fasen skulle man bära sig åt? Men det löste sig.

Rutsch ut från skolan!

Blev överöst med blommor, presenter, och plakatet:) Jag fick hur mycket blommor som helst. Blev väldigt tungt runt nacken, men det var såå roligt.





Hade lite svårt att hålla balansen på lastbilen med högklackat men det gick ju vägen det med:)




Efteråt blev det mat och fika. Det var jättegott, och jag fick en massa presenter :)
Mamma och Eva hade fixat jättefint på kyrkstan :)



Och efter middagen var jag helt slut. Timmy var också väldigt trött. Men jag piggnade till lite senare på kvällen ;P




Vilken lyckad dag! Det var dock inte så jätteroligt på kvällen men jag var väldigt nöjd över att jag tagit studenten och över att vädret var så fint. Vilken tur vi hade. Vackert väder på både bal och student.

Vill passa på att tacka Shiromi som hade tagit så mycket fina bilder. Hann ju inte med att ta så många själv så nu har jag använt mig av de bilder som hon tagit. Tack!

Stort Tack även till alla andra, klassföreståndarna och alla fantastiska klasskamrater för en underbar dag, och tre jättefina skolår!


Nu är jag fri!

Studentbalen 2008

Jag måste verkligen bli bättre på blogga. Såhär nästan två veckor efteråt lyckas jag lägga upp bilder från balen. Men så får det bli. Här kommer i alla fall några bilder på oss. För de som är intresserade finns det massor av bilder på alla par på Malgomajskolans hemsida http://www.malgomaj.vilhelmina.se/.

Jag kan ju berätta lite om hur dagen såg ut till att börja med. Vaknade redan klockan 08.00 för att hinna bli lite pigg och glad innan frisyren skulle påbörjas. Hann ju äta lite innan också. Kl 10.00 började vi locka mitt hår. Det tog ganska lång tid kan jag ju säga. Efter tre timmar var jag äntligen klar med frisyren. Sminkade mig och klädde på mig. När jag väl var helt klar såg jag ut så här:

Färdig



Tillsammans såg jag och Timmy ut så här innan vi åkte till Vilhelmina:

Inna vi åkte till Vilhelmina


När vi väl var framme och hade stått nere vid Tjärnvallen ett bra tag var det dags att gå på röda mattan. Jag var inte så nervös som jag trodde jag skulle vara. Det var mest bara roligt. Och jag lyckades ta mig in på hotellet utan att snubbla :)
Par nr 42 kommer här;

På röda mattanBilden från VK

På röda mattan


Väl inne på hotellet fick vi välkomstdrink, champagne, och sedan gick vi ut så familjen och släkten fick fotografera oss.
Efter det blev det även plåtning uppe på balkongen innan middagen.

På balkongen

Under middagen sjöng vi och skålade en hel del. Det var verkligen jättetrevligt. Vi satt ner i drygt tre timmar och ändå gick tiden så otroligt fort. Maten var god och serverades med tre olika viner.
Efter middagen blev det efterinsläpp för övriga än balens medlemmar.  Sedan flög bara tiden iväg.



Det var hur trevligt som helst! Så länge som man hade längtat efter just den där kvällen och nu är det över. Allt roligt är över så himla snabbt. Men det var en minnesvärd kväll måste jag säga. Inte varje dag alla går runt i så fina kläder.

Det var väl ungefär det som var värt att nämna om Studentbalen 2008.

Friheten

Oj, jag har inte ens varit inne på bloggen sedan den flyttades. Ser lite annorlunda ut i alla fall. Har inte bloggat på ett tag, har som inte haft tid så här på slutet.
Förra helgen var det i alla fall bal, jätteroligt att för en gångs skull göra sig riktigt fin. Lägger väl upp bilder sen. Känner att jag har många bilder att lägga upp eftersom det inte fungerade så bra för mig att lägga upp bilderna från Paris. Ska lägga upp mer bilder framöver därifrån också.

Studenten i torsdags. Underbart! Äntligen är det över och jag kan inte fatta dte. Det här sista året har gått så ortroligt fort så jag har nog inte ens hunnit med och inte fattat att det var det sista året. Men när man väl stod där med studentmössan på så insåg man att det var sant. Det var en jättebra dag.

Helgen har också varit bra. Åt studentmiddag hos Janni och sedan drog vi och dansade som hastigast. Hade betydligt roligare än på studentkvällen i alla fall.

Nä, nu ska jag sluta skriva för den här gången. Är så otroligt trött.

Får bli mer bloggande senare.

Tjing!

RSS 2.0