Palma de Mallorca

Vi är nu hemkomna, välbehållna, från Mallorca. Landade på Sagadal flygplats i Vilhelmina igårkväll efter 21.30, då flyget var försenat från Stockholm pga. tekniska problem.

Veckan har varit helt underbar! Vi har solat, badat, ätit gott och bara myst av att vara tillsammans, bara vi två. Det var verkligen underbart att bara vara tillsammans och inte ha någon i närheten. Bara vara i varandras närhet och njuta. En riktig mysresa skulle jag säga. Jag som är en sådan romantiker. Detta var romantiskt om något!

Resan till Stockholm förra måndagen gick bara bra. Vi övernattade på Ibis, 5 min från Arlanda, och kl. 07.15 på tisdagsmorgonen bar det iväg mot Palma de Mallorca. Det var väldigt vackert från flygplanet där vi flög in över ön. Man såg riktigt hur varmt det var.

Vita stränder, finkornig sand, fint hotell och mycket sol. Vackert var det och skönt med värme!
Vi tillbringade dagarna antingen på stranden som låg ca 300 m från vårt hotell, eller i relaxavdelningen på hotellet som var avsedd för vuxna, dvs. inga barnfamiljer var där inne vilket gjorde att det var lugnt och fridfullt.
Poolen i relaxen var utrustad med 3 olika sorters bubbelbad samt 3 sorters massageduschar. Helmysigt var det! Dessutom var det inte solstolar där inne utan snarare solsängar med riktig madrass och kuddar, typ som en mindre typ av dubbelsäng. 25 st fanns det, och det var bara unga par och pensionärer där. Riktig lyx kändes det som.

Frukostbuffén på hotellet var verkligen kanon! Kunde inte varit bättre. Det var både kall och varm mat. Yoghurt, flingor, musli, färsk frukt (ananas, melon), färska bär, flera sorters bröd, te, kaffe, juice, pannkakor, bacon, ägg, vita bönor, potatisbullar, ja listan kan göras lång. Väl värt det!


Finns mycket att berätta, men jag lägger upp ett par bilder i stället :D


Stockholm Arlanda samt flygresan



Vårt hotellrum (en del av det, det var ett lägenhetshotell så vi hade en liten köksdel och såklart bad och wc)
samt utsikt från balkongen



Restaurangen där frukostbuffén höll till



Den vita sandstranden

Restaurangen nere vid poolområdet, sweet och ingången till hotellet som hette Viva Tropic.



Stranden på kvällen och båthamnen



Elvisshow (minimusikal) på hotellet



I receptionen

Middag på en av de restauranger vi tyckte bra om

Relaxavdelningen 18+ och solnedgång

Jag

Vi på kvällspromenad





Ja, bilderna är många, men här är i alla fall ett smakprov.





Tack älskling för en underbar resa!

Alla nya minnen med dig är vackra.






Mallorca 2009



Kommentarer
Postat av: Ida

ÅÅÅÅÅHH! Ser ut som ni har haft hur mysigt som helst!! Vilka fina bilder och vad fint det såg ut att vara där :D Förstår verkligen att du inte ville hem! :P

2009-09-03 @ 08:18:47
URL: http://cupiz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0