Herregud

Vilken uppståndelse över så lite. Fick en väldigt fin kommentar som jag så snällt tänker kommentera själv. Först och främst, balkommittén har gjort allt de kunnat för att informera om att BÅDE betalning och anmälan skulle vara inne senast fredag 2/5. Sen så är det fan upp till de som ska gå på bal att hålla koll på information som kommer ut. Det är inte en jävel som har tid att gå till varenda en som anmält sig till balen och säga hur allt ska gå till. Vi har faktiskt gått ut med information via både firtclass och i alla Malgomajskolans byggnader. Sen får alla jävlar som inte håller ögonen öppna skylla sig själv. Hur i helvete kan det vara så svårt att "ALLA ska göra ALLTING på en vecka" ? Herregud, det är väl ändå var och en som tar avsvar för sitt eget. Det är ingen som har sagt att en och samma person ska göra allt åt alla, eller hur? Var och en sköter sitt och det kan väl inte vara så svårt att göra något så enkelt under en vecka. Sen är det ingen som har sagt att balen kommer bli förstörd pga. att det ramlar in betalningar för sent. Hur kan man komma på något så dumt. Det är bara satt en gräns av den anledningen att vi ska kunna betala hotellet samt göra i ordning saker som måste göras inför balen då vi måste veta vilka som ska gå. Är det någon som tänkt på att det måste göras billistor och bordplaceringar? Tydligen inte. Sen så var nog alla medvetna om att det skulle komma en avgift för att gå på balen, men tydligen har man inte tänkt på det om det nu är så svårt att betala, vad är det ens för mening att man går på bal då om det är dålig planering. Information HAR kommit ut, och vi kommer fortsätta på samma sätt, det är väl för fan bara att hålla ögonen lite mer öppna. Ingen kommer att komma och viska i varenda jävels öra vad som gäller.

Ta för fan och kolla på anslagstavlorna och firtclass. Där står det klart och tydligt att BETALNING samt BINDANDE ANMÄLAN ska vara inne senast fredag 2/5. Sen så är det upp till var och en som går med en partner som inte går på skolan att informera denne. Vi kan inte hålla på och ringa runt. Det hölls dessutom ett informationsmöte om betalningen och balen i övrigt. Var man inte med där heller så har man fan inte något att komma med och skylla på dålig information från balkommittén. Och än en gång, det är ingen som har sagt att det är katastrof om inte betalningen var inne då. Det här görs för er skull, och det är inget som kommer serverat på guldfat. Det är faktiskt helt vanliga elever som fixar ALLT så att vi ens kan ha en bal. Ta och respektera det då och gnäll inte så förbannat.

Sen om man nu har så jävla fina åsikter och kommentarer att komma med så kan man väl för fan komma och säga det öga mot öga i stället för att vara feg och vara anonym. Vill man vara med och bestämma, så prata med balkommittén i stället för att käfta.

Over and out

Kommentarer
Postat av: Anna

I agree! De som sitter i balkommittén har PRECIS lika mycket att göra som varenda annan kotte som planerar att ta studenten i sommar, men ändå kan man ta sig tid att fixa balen.
Jäkla människor, ingen tacksamhet ens i lillfingret.

Puss på dig Sabitha!

2008-05-06 @ 17:29:56
URL: http://annajohanssons.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0