Mörker

Kände mig så enormt deppad igår kväll. Önskar att jag hade någon att prata med, en riktig vän som jag kan dela allt med. Men, ibland finns inte alla så nära till hands.

Allt är sig likt, alla är lika, men alla tycker och tänker inte likadant.
Jag börjar fundera på om jag håller på bli knäpp eller något. Är så himla tankspridd hela tiden och inbillar mig saker, grubblar över sådant som inte ens är värt att ägna en tanke åt. Varför? Undrar vad det beror på. Jag måste helt enkelt vara galen, eller är det normalt att gå runt och grubbla över det oväsentliga?
Jag ska försöka bearbeta vad jag tänker och känner, men det är inte det enklaste. Det är nog bland det svåraste. När jag har börjat tänka på en sak kan jag fortsätta med det hur länge som helst. Vissa saker kan man grubbla på i år. Det tar nog aldrig slut.




Störst av allt är Sanningen.   

Kommentarer
Postat av: Shiromi

Du! Är det något så hör av dig, jag finns ju också här :) Singstar Abba har kommit, borde kanske ta med mig det till Dorotea? Jag har tänkt komma och hälsa på, frågan är bara när.

2008-11-20 @ 15:07:23
URL: http://shiromi.blogg.se/
Postat av: Janni

Don't worry, du är inte ensam om att grubbla konstant över allt och inget.

Om man är galen då, så kan jag ju säga att vi i alla fall är två om det. :)

2008-11-20 @ 17:25:15
URL: http://jannir.blogg.se/
Postat av: Ida

2008-11-21 @ 09:38:19
URL: http://cupiz.blogg.se/
Postat av: Ida

Du håller inte på att bli galen! Jag känner precis likadant VÄLDIGT OFTA! Jag finns alltid om du behöver prata någon gång =) Fast kanske på lite distans men ;) Snart tänker jag iaf komma och hälsa på dig i Dorotea! ^^

2008-11-21 @ 09:41:24
URL: http://cupiz.blogg.se/
Postat av: Shiromi

Men du din storasyster är jag ju! :) hur jobbar du till veckan? jag har frågat M om jag får låna med mig ps3 för den behövs om vi kan spela Singstar Abba. Det verkar gå bra. Visst har ni scart kontakt där bak på er tv?

2008-11-21 @ 16:03:02
URL: http://shiromi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0