Promenad

Nu har jag laddat mobilen med lite nya låtar, nu blir det en kvällspromenad i den friska luften..

Kommentarer
Postat av: Anna

Haha, nej det är kanske sant. Det är väl till och med mindre än vilhelmina? Dock är det charmigt, man känner sig betydligt tryggare på små ställen än i stora städer :] Vart i dorotea bor ni någonstans? Du får hälsa Janni från mig när du träffar henne (för visst är det hennes bror du bor med, om jag inte minns fel?). Ja, vi har varit tillsammans i över fyra år faktiskt. Känns himla bra.



Just det, Backe vet jag vart det ligger. Vad kul att få in en fot på bank, som du säger ger det garanterat meriter för framtiden och säkert inte bara inom bankvärlden utan även på andra jobb. Trivs du bra då? Sköt om dig.

2009-08-13 @ 08:09:19
URL: http://norrlander.blogg.se/
Postat av: Ida

Mysigt med promenad :) Tog mig en liten promenix jag också igår.



Tack! Ja jag blev verkligen sugen på hårförlängning nu. Men som sagt, dyrt! Haha ja det blir nog till att börja spara nu :)

2009-08-13 @ 09:24:59
URL: http://cupiz.blogg.se/
Postat av: Ida

Vad gullig du är! Det var riktigt synd att det inte blev något av Dorotea-färden igår :( Men på söndag kanske vi kan gå ut och äta lunch eller något om du inte har hunnit till Dorotea då? Om inte annat får jag kanske komma någon kväll i veckan, vill verkligen ses och säga hej då innan ni far :)

2009-08-17 @ 09:21:35
URL: http://cupiz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0