Upp-date

Här kommer lite uppdatering med bilder sen helgen som var då vi hade 50-årskalas för svärfar som fyllde 50 år :) Det var en kanonhelg måste jag säga, trots att vädret inte riktigt var med oss, men inte brydde vi oss om det. Vi satt ute i det snöiga vädret på dagen och grillade korv och drack gott ändå. Riktigt trevligt!

Morgonen började med tårta och en busig lillasyster.


Efter att ha smält tårtan, fått i sig lite mer fika och legat framför teven och stirrat på skidåkningen så klampade en massa människor in fullt påklädda för att vara ute. Christer vart helpaff, men han klädde på sig och följde med ut, där det hade dukats upp med korv, dricka (varmt&starkt) och en eld förstås. Det roliga var att han fattade ingenting, och vi hade ju legat framför teven allihop och bara väntat. Haha.



Ja, det var många där, Christer, Timmy, Janni, Lina, Fredrik, Annika, Lars-Ove, Peder, Eva, Anton, Julia, Jonas, Kennet, Micke och jag.

Efter att vi varit ute ett tag blev det tårta och kaffe inne.



Mätta och glada försvann alla, och födelsedagsbarnet var nog rätt fundersam eftersom det sista alla sa innan de for var- "på med skjorta och kavaj!".

Sen kom ett stort paket som skulle öppnas.
Gjorde ett par försök att få en bra bild på paketöppningen men det gick inte så bra då det var någon som lyckades komma i vägen hela tiden :P Men jag lägger upp en bild i alla fall.



Efter paketet var öppnat och det ramlat in ett par stycken till bar dte iväg till Björnidet där vi skulle äta middag.
Det var någon slags fläskfilégryta med potatis. Skitgott, och otroligt mättande!



 Far & son.


Efter middag och dans åkte vi tillbaka hem och satte oss nere i baren och hade det bara trevligt.

 Min alldeles egna lilla bartender :)




Som sagt, en kanonhelg med bra stämning och trevliga människor!

Det får vi göra om!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0